Τι κανετε τωρα?

Ακούω Therion Και ετοιμάζομαι να δώ θρίλερ:D

Ακούς Therion! :smiley:
Ακούω Ulver…!
Δε θα κοιμηθείς…??

Ακούς Ulver?8O Αχ,όσο πάει και αποκαλύπτεις καλύτερες πτυχές σου LaRocca:D :stuck_out_tongue:
Λέω να βάλω Arcturus
βασικά όχι,δεν το βλέπω για ύπνο…

Shadows of the sun… από περιέργεια… καθώς διάβασα κάτι ωραίους στίχους στο μσν…!
Τα credits στο μπράδερ μου! :slight_smile:

on topic… ε…σπαμμάρω… καθώς όλα τα άλλα που κάνω τώρα τα έχω προαναφέρει…
Επίσης…καληνυχτίζω-καλημερίζω!

Πειναω…

Ακούω μουσική αλλά πολύ σιγά… δε μπορώ να βάλω τα ακουστικά γιατί πονάει το κεφάλι μου…
Ακούω τη βροχή…(ρίχνει καρέκλες…) και εύχομαι αύριο (περίπου την ώρα που πρέπει να πάω γήπεδο) να μη βρέχει :stuck_out_tongue: .
Περιμένω να δράσει το παυσίπονο…(και να σταματήσει να πονάει το κεφάλι μου) :slight_smile: .

Σκέφτομαι το γνωστό…“σε πονάει το κεφάλι σου?? πόνα το και εσύ!!” :stuck_out_tongue:

ακουω firewind και πορονομαι:!: :!: :!:

πεινάω,σκέφτομαι διάφορα,βαριέμαι…όμορφη κυριακή

Μολις χασει και ο βαζελος θα γινει ακομα ομορφοτερη για εσενα :smiley:

δε πα να χάσει κι αυτός,ζουπερζπορτ το δείχνει,ούτε μπάλα να μη δούμε δλδ,ασταδιαλα

μαθαινω autocad… μλκιες…

εχω βγάλει τα χριστουγεννιατικα στολιδια και πίνω ένα τσαγακι ζεστο και προσπάθω να απόφασίσω που θα πάει τι! Αχ τελεια , Χριστούγεννα !!!

δουλεύω.
τον εαυτό μου,τη ζωή μου τις ώρες και την καθημερινότητά μου.
πφ

8O Τι κάνεις? δουλευεις την ζωή σου:? ? Αστα αυτα και ελα να στολίσουμε :smiley: !

τώρα μπήκα πάλι με ADSL και έκανα αρνητικό ρεκόρ… 24 kbit ταχύτητα… Ούτε καν που θυμόμουν ότι υπήρχαν κάποτε τέτοιες ταχύτητες…

προσπαθω να διαβασω το πολυσελιδο εγχειριδιο του Sony Ericsson K850i

Σκεφτομαι πως αυριο θα εχουν απεργια τα παντα.:-s

[FONT=comic sans ms]Εγώ κάνω απεργία :smiley:[/FONT]

8O Τι πρόστυχο άβαταρ είναι αυτό? 8O

Το αβαταρ γαμει.Ειναι απο παιχνιδι που πρεπει να χαστουκισεις τον πισινο της τυπισσας οσο πιο δυνατα μπορεις. :stuck_out_tongue: