υπαρχει λινκ???
To βρηκα στην καινουρια εκδοση και οχι στην παλια flash
εισαι θεουλης.θενκς!!
Eιλικρινά, συγχαρητήρια
Η σχολή μου δεν αποφάσισε συμμετοχή στην απεργία (έλεος, συνέλευση για το ασφαλιστικό να καταλήγει στα χέρια της ΔΑΠ [-X ), εγώ απείχα σήμερα, πήγα στην κανονική πορεία (όχι αυτή του ΠΑΜΕ ), η οποία μάλιστα μάζεψε γύρω στα 1000 άτομα, τεράστιο νούμερο για τα δεδομένα της Ξάνθης. ¶μα βάλουμε και περίπου 300 άτομα στο ΠΑΜΕ σύνολο κάπου 1300 άτομα κατέβηκαν στο δρόμο. Και το μεγαλύτερο κομμάτι των εργαζομένων απεργούσε, τα πιό πολλά μαγαζιά κλειστά… Αυτά είναι
ΠΚΣκουλτούρα - Σεπουλτούρα
Aυτοί είναι η αιτία που πήρε τη συνέλευση η ΔΑΠ, αρνούμενοι να δεχτούν κοινό πλαίσιο, γιατί λένε ο σύλλογος έπρεπε να κατέβει στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ…
Κλασικοί ΠΚΣίτες… Όταν βάλουν μυαλό θα είναι αργά…
…σχέδια
…το δικτυο πυρκαγιας ενος φορτηγου πλοιου!!
ΑΞΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ!!!:!:
δέχομαι τη σοφία:!:
Tην κατσικοποδαρη?
μίλα καλύτερα ρε αλήτη.
όχι δεεεεε
τωρα βασικα πρεπει να κλεισω τον υπολογιστη και να καθαρισω το σπιτι αλλα βαριεμαι…
Κρυονουν τα ποδαρια μου!
φορα κι αλλές καλτσες καλεεε!
εμενα κρυωνουν τα δαχτυλα μου. Οι ακρες συγκεκριμενα. Και καθομαι μπροστα απο το πισι να τα ζεστανω
Θα μπορουσες απλα να φερεις τα βρωμοποδια σου κοντα στο κεφαλι σου για να ζεσταθουν απο το καψαλισμα του εγκεφαλου σου
Εχει περισσεψει ενα ζευγαρι ακομα αλλα ειναι αυτες που εχω κρεμασει σε μια περιοπτη θεση του δωματιου μου.Θελω ολοι να βλεπουν τις καρδουλες και τα ροζ φιογκακια που απεικονιζουν οι αγαπημενες μου καλτσουλες…
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ καλη συμβουλη, πως δεν το χα σκεφτει
που κολλανε τα ποδια ρε εξυπνε
οταν λεω οι ακρες των δαχτυλων εννοω των χεριων… πφφ αμαν
οποιος θελει να ζεσταθει να μου πει, εχω περισσευμα καρβουνου στον εγκεφαλο