Τι κανετε τωρα?

Πινω καφε ακουγοντας No Man.

οκ κάτσε να ψάξω :stuck_out_tongue:

Κανω οτι διαβαζω …:stuck_out_tongue: :lol:

Πίνω Ελληνικό καφέ, βλέπω 50-50 και σκέφτομαι ποιον να πάρω τηλ να περάσει λιγάκι η ώρα… :-k

Έφτασα σπίτι,άναψα αρκουδίσιον και έχω κάτσει απέναντί του και κοιταζόμαστε.

Σου μιλαει?

λιγουρευομαι τα γεμιστα που εμειναν απο το μεσημερι.

φατα ρε, μην τα λιγουρευεσαι

καθομαι, προσπαθω να πω οτι σκεφτομαι:-k …:? αλλα μαλλον νυσταζω! ακουω χαλαρη μουσικη, και βαριεμαι…

αναμενω τον ερωτα της ζωης μου.αραγε θα πεσει απο τον ουρανο σαν το κορανι?:lol:

το μαννα δεν επεσε απο τον ουρανο???:-k :-k

Πολλα πεσανε αλλα κρατουσα ομπρελα.Πεζει εδω κανα κομματι στο φορουμ για γνωριμειες?Εννοω να δινουμε ελευθερα μσν και τετοια.(στο ψητο αμεσως ειδες?):lol:

αυτο πηγαινε για μενα???8O

Δεν βλεπω να μιλαει και κανας αλλος εδω.Απλα αμα ξερεις αν υπαρχει τετοια ενοτητα.καλα εδω τα γενικα σχολεια αλλα αλλη ι μαγεια του μου σου νου.:lol:

νομιζω οτι υπαρχουν τα p.m (personal message…) δεν γνωριζω τιποτε αλλο! και ο θεος δεν μου εριξε τιποτα ουρανοκατεβατο…:lol:

Μπορει να σου εριξε εμενα :lol: :lol: ποτε δεν ξερεις σε πιο στενο αναμενει ο επομενος ερωτας (αυτο ειναι πεσιμο ετσι¨?):lol: :lol:

τι να σου πω! εχω καιρο να περασω απο στενα…μια συμβουλη μου ειχαν δωσει…παντα σε δρομους ανοιχτους…:lol:

Μου φενεται επεσα σε βραχο.Για να ειμαι λοιπον και σε επαφη με το τοπικ,ναι,μολις εφαγα χυλοπιταααα.μπαμ στα μουτρα.:lol: :lol: .και αυριο μερα ειναι.:stuck_out_tongue:

απο ποια την εφαγες βρε??? δεν πιστευω να με ονομαζεις βραχο?:wink: :? :?

Λες να μπορει να σπασει καποιος το κεφαλι του σε μια φετα βουτυρο?(ειμαι και φιλοσοφος).Τρομερος ειμαι.Α και για να ειμαι σε επαφη με το τοπικ απλα φιλοσοφω:lol: