Τι κανετε τωρα?

ειναι βραδυ μην πολυ φιλοσοφεις! θα βαρυστομαχιασεις… μετα δεν θα μπορεις να κοιμηθεις…! η φιλοσοφια ειναι καλη ( να φανει και η θεωρητικη φλεβα μου τωρα) μονο σε απογευματινες ωρες… μετα σε παιρνει απο κατω! και για να ειμαι στο τοπικ ετομαζομαι να παω για υπνο:sleep:

σνιφφ σνιφφ.Τις ευλογιες μου να εχεις τεκνον μου.Τις πηρα και στις δινω απο τον πατριαρχη rob halford.καλα νανια.:roll:

ευχαριστω αλλα εχω υπερανταση απο κατι μπυρες και δεν με βλεπω να κοιμαμαι συντομα… καποιος με γρουσουζεψε :-- μαλλον ο μπαρμαν… αλλα για να ειμαι στο θρεντ φτιαχνω το δωματιο μου

αααα αποφασισε.ασχετο αλλα επιτρεπετε να δινεις μου σου νου γενικα στα τοπικς?ξερεις η να ρωτησω καναν εντιτορ?:-k

για λογους διαφυλαξηις προσωπικων δεδομενων σου επαναλαμβανω οτι με personal message σε αυτον που θες να το στειλεις το στελνεις…δεν νομιζω να επιτρεπεται… αποφασισα δεν θα κοιμηθω…:-s :-k

κανουμε μια δοκιμη να δω πως γινεται?α και για να ειμαι σε επαφη με το τοπικ ακουω i am 18 διασκευη απο don dokken.τα σπαει λεμε:lol:

εννοεις να στειλεις p.m? στειλε…για να ειμαι στο τοπικ…εβαλα να σφουγγαρισω.:lol: :lol: :lol: :lol:

και πως γινεται? δεν στελνεις εσυ καλυτερα?πλζζζζζζζζ

δεν μπορεις να το βρεις μονος σου??? καλα θα στειλω εγω…??? τι ομως?

:lol: το μουσουνου σου.και γω θα σου κανω* δωρο ενα λινκ με* 1000 σιντις με διασκευες* απο ολο το μεταλ και ροκ.Ο ξηγας.

δεκτο…

τραγουδώ

οοοοομορφη,είσαι οοοοοοομορφη
και δε θέλω να ξέρω όλα τ’άλλα
\:D/ \:D/

σκεφτομαι…

Προσπαθώ να καταλάβω αν πεινάω.

stop this madness

under a savage sky μολις κατεβασα.Μην σκεφτεσε τιποτα απλα ακου jack starr kai σπαστα:D

<3<3<3

το χω ριξει στην σκεψη! :roll:

Ξενερώνω απο το χθεσινό μεθύσι…

παίζω με το μαλλί μου