Γλυκα

εχουμε και λεμε χωρις σειρα προτεραιοτητας

1. Γαλακτομπουρεκο
  2. Τιραμισου
  3. Cheese - cake
  4. Μιλφειγ
  5. Τσουρεκια Τεκενλη
  6. Τριγωνα Πανοραματος

Ωραιο θεμα αυτο!!ειδικα οταν δεν εχεις φαει!!το προφιτερολ μ΄αρεσει πολυ,μηλοπιτα,σοκολατακια[οχι αυτα με λικερ ομως].επισης το kinder paradiso!!!οποιος δεν εχει δοκιμασει απλα χανει!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΦΑΓΟ

Κυριες και κυριοι την φετινη εκπληξη την κανει το παγωτο kit kat της ΔΕΛΤΑ…
Για πειτε και εσεις τις εντυπωσεις σας,ανακαλυψατε κατι καλο τωρα τελευταια για να σπευσουμε και εμεις… :smiley:

Δεν είμαι και τόσο των γλυκών.
Μαρέσουν εννοείται τα παγωτά, οι τούρτες (ειδικά η τιραμισού) και οι κρέπες (με μερέντα) αλλά δεν τρώω κάτι άλλο.
Ωστόσο τρελαίνομαι για το γλυκό του ψυγείου που φτιάχνει η μαμά.:smiley: :smiley:
Αυτό μάλλον είναι το καλύτερο.:slight_smile:

παγωτό κρέμα-μπισκότο…τέλειο.

Nα μου στειλεις την συνταγη για να το φτιαχνει και η δικια μου μαμα… :smiley:
Τωρα που ειπα συνταγη,σιχαινομαι την σαντιγυ… #-o

Snickers

Waffles

Donuts

chocolate souffle

and cheesecake

αυτα προσ το παρον :wink:

δεν εχω τοσο προβλημα με τα γλυκα… αλλα δεν μπορω να διαλεξω κιολας,:-k οποτε στις αμεσες μου προτιμησεις θα βαλω το κορμο (σοκολατα), το σουφλε με παγωτο και τελος μαλλον ο μωσαϊκο παγωτο…:smiley: :smiley:

Καλα, καλα ναι… Τι λες?? … ( αφου οτι και να σου αρεσει το τρωω εγω στο τελος…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: )

ξεχασα πως οταν ερχεσαι σπιτι μου αδειαζεις ολο το ψυγειο…μονο ορμα τζακ δεν σου λεω… α ρε τι φιλη εχω, προσεχει μεχρι και την σιλουετα μου… προσεχε ομως κινδυνευεις απο ζαχαρο… :lol: :lol: θα ξεχασω εγω τους απαιχτους συνδιασμους παγωτου και πιτσας…:-k :-k οχι οχι, δεν μπορω

Για αυτο φροντισε να εχεις παντα παγωτο μαζι με παπρικα …:lol: :lol:

:lol: :lol: α ναι!!! για σενα τον υπεροχο αυτο συνδιασμο και για μενα πατατακια με σοκολατα ιον… εννοειται με αμυγδαλα…:!:

Mπορειτε να συνεχισετε και εδω…
:arrow: http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4249
:roll:

Το Χανούμ-μπουρέκ (οι συμπολίτες ξέρουν από που) είναι τοοοοοοοοοοοοοοσο :respect:

Επίσης δοκίμασα βάφλα με πραλίνα, τριμένο μπισκότο και σταγόνες baileys και ήμουν στα όρια οργασμού…!

Να το φας αυτό έτσι όπως το φτιάχνει η μάνα μου, που ενω αυτό είναι καυτό βάζει κρέμα γάλακτος και πάνω παγωτό βανίλια και σοκολάτα.

Ειλικρινά παίζει αν μου δώσεις όσο θέλω να πεθάνω τρώγοντας

Επίσης κρέπα με μερέντα, σαντυγί, τριμμένο μπισκότο και τρεις μπάλες παγωτού πάνω με σιρόπι σοκολάτας και τρούφα σοκολάτας.

Cheesecake εννοείται…

Kinder Happy Hippo!

Μπισκότα Oreo και βούτηγμα σε γάλα.

Donuts από Dunkin Donuts!

Από παγωτά: Cone Classic και Almond από Algida.
Ένα που είχε μόνο ένα καλοκαίρι η algida σε ξυλάκι με ολόκληρους κόκους καφέ.
Nirvana cookies.

Και από Δωδώνη χωνάκι με μία μπάλα mango μία cream & cookies και μία στρατσιατέλα ή καραμέλα.

Κρουασανάκια με γέμιση μιλφεϊγ.

Κρουσάν 7days με επικάλυψη σοκολάτας.

Καταϊφη αλλά έχω σοβαρή αλλεργία στα φυστίκια αρα το τρώω χωρίς όποτε φτιάξει η μάνα μου (once in a blue moon).

και άλλα αλλά πάω να φάω κανένα τώρα γιατί μου άνοιξε η ορεξη :stuck_out_tongue:

:bow: :smiley:

Εδω ειμαστε.

Πιο πολυ του γλυκου ειμαι εγω παρα του φαγητου. Τωρα δεν μπορω να τα βαλω σε σειρα προτεραιοτητας, θα πω τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο.
-σοκολατοπιτα με παγωτο ή και χωρις
-σουφλε σοκολατας με παγωτο ή χωρις κι αυτο.
-μους σοκολατας
-γαλακτομπουρεκο
-μιλφεηγ
-προφιτερολ
-σοκολατινες, παστες και λοιπα
-απο αμυγδαλωτα προτιμω εκμεκ καταιφι ή πως γραφεται τεσπα
-κορμος
-βαφλα
-κρεπα(αδυναμια μερεντα+μπισκοτο)

και εχω το χουι να βουταω πτι μπερ μπισκοτα σε μερεντα. Επισης τρωω μερεντα+νουτελα απο το βαζακι με κουταλι. Απο γλυκα του κουταλιου τρελη αδυναμια το βυσσινο. Και μου αρεσει και η σαντιγυ παρα πολυ, οταν ειναι πανω σε βαφλες και τετοια εξαφανιζεται σε χρονο ντετε :smiley:

υγ για τους κακοπροαιρετους

ειμαι κοντα 1,70 και 57 κιλα, καλος μεταβολισμος i guess :stuck_out_tongue:

Διαγράψτε αυτό το τόπικ ή τουλάχιστον μην ποστάρετε φώτος.Θα μου χαλάσει την δίαιτα:(

Η μάνα μου είναι έτσι στα 45 της