Γλυκα

Λες να μπορούμε να παραγγείλουμε ον λαιν και να φτάσει μέχρι εδώ σωο???:-k :-s

Ψαχνω ηδη να βρω σπιτι στο Χαλανδρι.:smiley:

Θελω παγωτο αλλα τρεμω και μονο στην ιδεα να βγω εξω στο φουρνο!Ποιες ειναι οι αγαπημενες σας γευσεις παγωτου?Εμενα το παγωτο μπισκοτο απο δωδονη αλλα ειναι πανακριβα εδευτου. :frowning:

Τα Δωδωνη ειναι απο αλλον πλανητη αλλα ναι, τσιμπανε.
Straciatela, φυστικι και το μπισκοτο ειναι ωραια.

Μόλις έφαγα μία μούς με δύο είδη σοκολάτας και ένα κρέμας σε τρεις στρώσεις…Απλά :respect: :bow2: :bow2: :bow2:

Απο παγωτα: Καιμακι, στρατσιατελα, μπανανα, καραμελα τα σπανε αγρια.

Η κρέμα και η σοκολάτα από το ζαχαροπλαστείο “Η Νέα Ελλάς” στην Ξάνθη, μαζί με τουλούμπα. Δεν παίζει σύγκριση με Δωδώνη. Μετά από αυτά, φυστίκι και γιαούρτι.

Ξερεις τι λενε για τα γλυκα,ε? :stuck_out_tongue:
Λοιπον εγω σημερα εφαγα μια Lacta και επειδη ειχα να φαω καιρο απο δαυτες προσκυνησα… =P~ :respect:
Απλα ηδονη… :stuck_out_tongue:

Ξαναξεθαβω

Βασικα γλυκο να ναι και οτι να ναι και το ιδιο ισχυει και με το φαγητο. Φαγητο να ναι και οτι να ναι αρκει να γεμιζει το στομαχι

Τα γλυκά είναι ότι σημαντικότερο ανακάλυψε ο άνθρωπος! Τρώω πάνω από 5 γλυκά τη μέρα! Αν δεν έχουμε γλυκό μετά το φαΐ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΩ!!!

Ετσι…αν και η καινουρια η Velvet δε μου πολυαρεσει…Τωρα απο κλασσικα γλυκα γαλακτομπουρεκο και ταρτες φρουτων…
Απο παγωτα το μανγκο της Δωδωνης απλα δεν υπαρχει…=P~

To ΥΠΕΡΤΑΤΟ παγωτό έβερ το έχει το Daidadi στη Σύρο… Αν έρθετε ποτέ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ…

Βασικα δεν ξερω αν πιανονται για γλυκα αλλα θα τα πω…Ωραια ειναι η ζεστη σοκολατα με γαλα και η μερεντα με ψωμι. 8)

Ξερω οτι θα σοκαρω αλλα του ταψιου και του κουταλιου ειναι για πεταμα. Σοκολατα και παλι σοκολατα! Ζητω η ανθυγιεινη διατροφη!

Καλα του κουταλιου συμφωνω με 1000 ομως!Παντως αν συμπεριλαμβανεις στου ταψιου και τις τουρτιτσες τοτε σημαινει οτι στη γιορτη σου θα εισαι η μονη που δεν θα τρως!Ωιμε ειναι θλιβερο… :frowning:

τιραμισου forever:)

Σοκολάτα: Ο άρχοντας της γλύκας.

η σοκαλατα αμυγδαλου ΙΟΝ και τα τριγωνα πανοραματος απο ενα ζαχαροπλαστειο στη θεσσαλονικη που τα γεμιζει εκεινη την ωρα με κρεμα.

Tσουρεκι Τερκενλη
Κρουασαν αναμεικτο απο το Ciao
Γαλακτομπουρεκο της μανας μου
Πουτιγκα σοκολατα της νονας

Σοκολατάκια Αγαπητός
Γαλακτομπούρεκο Κοσμικόν (ζεστό και φρέσκο, ΠΑΝΤΑ)
Μιλφεϊγ από την αδερφή μου
Brownies πορτοκάλι από τα χεράκια μου :stuck_out_tongue:

Και εκατομμύρια άλλα…:roll: