Γλυκα

Μηλοπιτα απο μαγαζια τυπου Applebee’s, Papageorge’s κ.τ.λ. Με ζεστη καραμελα και λιωμενο βουτυρο.:bounce: =P~
Ακομα και το strudel με μηλο/κανελα της Seven Days καλο ειναι.

Σε λίγες μέρες, ανοίγει Τερκενλής στο Χαλάνδρι… Πόσα κιλά προβλέπετε να πάρω?:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πω πωωω.Αυτα τα seven days ειναι ΚΟΡΥΦΗ :!:
Εχω να φαω κατι χρονια τα συγκεκριμενα και τωρα που μου τα θυμησες… =P~

Πω!Ηδονη.Απλα!:roll:

βασικά εγώ με τα γλυκά είμαι παράξενη , αλλά εκείνη την θεική καρυδόπαστα με παωτό καιμάκι που φάγαμε σπίτι μου απο tolkki δεν θα την ξεχάσω ποτε… επίσης τα θεσπέσια μελομακάρονά μου! Αξεπέραστα!

Ωπ! Δεν έχει ήδη ανοίξει;
Κατέβηκα απ’το λεωφορείο σε μία στάση για να μην πληρώσω τον ελεγκτή(:stuck_out_tongue: ), και με το που κατεβαίνω βλέπω μπροστά μου “Τερκενλής” :smiley:

Α! Και “all hail soft kings!”

Που ειναι ακριβως αυτο στο χαλανδρι…
Κοντα στην πλατεια δουρου η καμια σχεση…:-s :-s :-s :-s :bleh: =P~ :?:

Επί της Παπανικολή είναι, στο ρεύμα προς Πλατεία Κέννεντυ

Τώρα πια μπορεί να έχει ανοίξει κιόλας, αλλά 2 εβδομάδες πριν, είχαν ακόμα τις βιτρίνες καλυμμένες… Λίγο έμεινε και θα ανοίξει!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σε ευχαριστω πολυ γλυκε μου!!!:wink:

:oops: :oops: :smiley:

Μην ντρεπεσαι!!!

αφου εισαι πολυ γλυκουλης…απ τα ιδια τα γλυκα…
πολυ πιο γλυκος και με διαφορα!!!:stuck_out_tongue: :yes: :razz: :-- :bleh: =P~

Μαζεψου αδερφακι…[-o<

προφιτερολ!!
μιλφειγ!!

Μου θυμίσατε τα soft kings και τώρα αγόρασα και ετοιμάζομαι να τα φάω!! (είχα καμιά δεκαριά μήνες να πάρω) :smiley:

Aν μη τι άλλω τέτοια ποστ μπαίνουν υποχρεωτικά σε spoiler με προειδοποιητικό μηνυματάκι από πάνω…
‘‘όποιος έχει σκοπό να κυκλοφορήσει παραλία αυτό το καλοκαίρι ας απομακρυνθεί από το ποστ εσπευσμένα ή για σίγουρα αποτελέσματα απ’αυτή τη σελίδα γενικά’’

:respect: Τα καλυτερα μπισκοτα ever ειναι τα OREO και να τα συνοδευεις με γαλα.
Τωρα την εβγαλα με κατι Mini Cookies.Καλουτσικα ειναι αλλα σαν τα OREO δεν ειναι. [-X

Ta OREO Σπερνουν!!!

Έτσι ρεεε! Και με λένε τρελή εμένα!
Τα γλυκά, ιδίως τα μπισκοτοειδή και κεικ-οειδή (:stuck_out_tongue: ) συνοδεύονται πάντα από γάλα, ή χυμό! =P~

Πέρσυ στην αμερική έιχα σκίσει τα Οreo με γάλα και το παγωτό Oreo , που είναι ότι καλύτερο έχω φάει από παγωτό!!!

Και πολυ καλα εκανες!Το παγωτο το εχω φαι μονο λιγες φορες:(