Μηλοπιτα απο μαγαζια τυπου Applebee’s, Papageorge’s κ.τ.λ. Με ζεστη καραμελα και λιωμενο βουτυρο.:bounce: =P~
Ακομα και το strudel με μηλο/κανελα της Seven Days καλο ειναι.
Σε λίγες μέρες, ανοίγει Τερκενλής στο Χαλάνδρι… Πόσα κιλά προβλέπετε να πάρω?
Πω πωωω.Αυτα τα seven days ειναι ΚΟΡΥΦΗ :!:
Εχω να φαω κατι χρονια τα συγκεκριμενα και τωρα που μου τα θυμησες… =P~
Πω!Ηδονη.Απλα!:roll:
βασικά εγώ με τα γλυκά είμαι παράξενη , αλλά εκείνη την θεική καρυδόπαστα με παωτό καιμάκι που φάγαμε σπίτι μου απο tolkki δεν θα την ξεχάσω ποτε… επίσης τα θεσπέσια μελομακάρονά μου! Αξεπέραστα!
Ωπ! Δεν έχει ήδη ανοίξει;
Κατέβηκα απ’το λεωφορείο σε μία στάση για να μην πληρώσω τον ελεγκτή( ), και με το που κατεβαίνω βλέπω μπροστά μου “Τερκενλής”
Α! Και “all hail soft kings!”
Που ειναι ακριβως αυτο στο χαλανδρι…
Κοντα στην πλατεια δουρου η καμια σχεση…:-s :-s :-s :-s :bleh: =P~ :?:
Επί της Παπανικολή είναι, στο ρεύμα προς Πλατεία Κέννεντυ
Τώρα πια μπορεί να έχει ανοίξει κιόλας, αλλά 2 εβδομάδες πριν, είχαν ακόμα τις βιτρίνες καλυμμένες… Λίγο έμεινε και θα ανοίξει!!!
Σε ευχαριστω πολυ γλυκε μου!!!
:oops: :oops:
Μην ντρεπεσαι!!!
αφου εισαι πολυ γλυκουλης…απ τα ιδια τα γλυκα…
πολυ πιο γλυκος και με διαφορα!!! :yes: :razz: :-- :bleh: =P~
Μαζεψου αδερφακι…[-o<
προφιτερολ!!
μιλφειγ!!
Μου θυμίσατε τα soft kings και τώρα αγόρασα και ετοιμάζομαι να τα φάω!! (είχα καμιά δεκαριά μήνες να πάρω)
Aν μη τι άλλω τέτοια ποστ μπαίνουν υποχρεωτικά σε spoiler με προειδοποιητικό μηνυματάκι από πάνω…
‘‘όποιος έχει σκοπό να κυκλοφορήσει παραλία αυτό το καλοκαίρι ας απομακρυνθεί από το ποστ εσπευσμένα ή για σίγουρα αποτελέσματα απ’αυτή τη σελίδα γενικά’’
:respect: Τα καλυτερα μπισκοτα ever ειναι τα OREO και να τα συνοδευεις με γαλα.
Τωρα την εβγαλα με κατι Mini Cookies.Καλουτσικα ειναι αλλα σαν τα OREO δεν ειναι. [-X
Ta OREO Σπερνουν!!!
Έτσι ρεεε! Και με λένε τρελή εμένα!
Τα γλυκά, ιδίως τα μπισκοτοειδή και κεικ-οειδή ( ) συνοδεύονται πάντα από γάλα, ή χυμό! =P~
Πέρσυ στην αμερική έιχα σκίσει τα Οreo με γάλα και το παγωτό Oreo , που είναι ότι καλύτερο έχω φάει από παγωτό!!!
Και πολυ καλα εκανες!Το παγωτο το εχω φαι μονο λιγες φορες:(