Επειδή φεύγεις τρέχοντας? :lol: :lol:
Επειτα απο καιρο καταφερα να ταξινομησω τα (πραγματικα) χιλιαδες χαρτια, σιντια και λοιπα πραματα που επιαναν χωρο.
Π.χ. τα CD ειναι ανα κατηγοριες. Οσα δηλ ειναι σε χαρτινες θηκες τα χω ταξινομησει αλφαβητικα και ανα ειδος.
Επισης (σχετικα) προσφατα εκανα και καποια μικρομαστορεματα (π.χ. αφισες σε γυαλινες προθηκες κ.τ.λ.).
Ανγμαρ: είσαι άρχοντας, εγώ δεν θα τόλμαγα να το κάνω ποτέ αμα είχα την δισκοθήκη σου χααχαχα!
Αν θέ’τε το πιστεύετε, αν δεν θέ’τε δεν το πιστεύετε. Για τουλάχιστον 3 χρόνια στο (πρώην) σπίτι μου στην Πάτρα ζούσε μια σαύρα, η οποία εμφανιζόταν ανα τακτά χρονικά διαστήματα στην κουζίνα, και τον υπόλοιπο καιρο κρυβόταν στο κουτί του τοίχου που μαζευε το στορ.
Μωρ’ κι εγω για κανα χρονο δε το τολμουσα. Ελα ομως που επρεπε.#-o :lol:
Eγω παλι το πραγμα που θελω θα το βρω πιο ευκολα αν το χω καπου πεταμενο παρα οταν μου το βαλει στη θεση του η μανα ή η καθαριστρια(ο ρε κατι Χριστοπαναγιες που χουν πεσει)…Το μονο που αποφευγω να αφηνω ατακτοποιητο ειναι το κρεβατι γιατι ξεστρωτο οταν το βλεπω μου ασκει μια ακαταμαχητη ελξη,μου φωναζει “ελααα,κοιμησουυ”:lol:
Αυτό ακριβώς. Γι αυτό στο δςμάτιο μου επικρατεί το απόλυτο ΧΑΟΣ…:lol:
Πως την λεγανε???:)θα της ειχες βγαλει ονομα λογικα…οπως σε καθε κατοικιδιο!!!
xexe ναι η αλήθεια είναι ότι της είχα βρει το “Ρούλα” από το σαυρούλα. (Η φαντασία μου σκοτώνει, το ξέρω:tomato:
)
αυτό το πράμα δεν το καταλαβαίνω βάζετε τα πράγματά σας όπου σας καπνίσει και τα ταξινομήνετε με απίστευτους συλλογισμούς σε απίθανα μέρη και μετά φταίει η μαμά ή η καθαρίστρια???
έλεος δεν φτάνει που κάνουμε την λάτρα τ΄ακούμε κι από πάνω???
εμένα κάθε φορά που κάνω γενική ποιό πολύ θέλει η κοπέλα να καθαρίσει το δωμάτιο του γιού μου παρά όλο το σπίτι μαζί
Απορία προς μαμάσες? Έχετε σκεφτεί μήπως να αφήσετε τον/ην κανακάρη/κορασίδα σας χωρίς να τους συμαζεύσετε το δωμάτιο και να τους πρήξετε για τη καθαριότητα? Θα βρωμίσουν, το δωμάτιο θα είναι ακατάστατο αλλά αφού θέλουν το χώρο τους αυτό είναι δικιά τους ευθύνη και εκείνοι/ες έχουν την υποχρέωση να το καθαρίζουν, οπότε αν δεν το κάνουν εκείνοι θα γευτούν τη γλύκα. Αλλιώς δεν πρόκειται να μάθουν και βέβαια περρισσότερο κακό κάνουν οι μαμάδες με αυτή τη νοοτροπία παρά καλό.
+1 πυραμιδα.
Ρε δεν παει αλλο, μου σπαει τα νευρα. Εγω ετσι το θελω το δωματιο, αμα γυρισω και το δω τακτοποιημενο νιωθω λες και μπηκα σε αλλο μερος:p Θελω τα βιβλια στοιβες πανω στο γραφειο, τα χαρτια περα δωθε πανω στο γραφειο επισης και γενικα, ΞΕΡΩ που εχω βαλει ο,τι θελω και το βρισκω ανα πασα στιγμη. Μετα την ‘‘επεμβαση’’ μανας/καθαριστριας (ακομα και γιαγιας μερικες φορες), πεφτουν καντηλια. Δεν βρισκω τιποτα, χανω τα παντα ετσι οπως τα ειχα οργανωσει
Και το πιο σπαστικο Rock and Roses ξερεις ποιο ειναι? Αμα τη ρωτησω μετα τη μανα ‘‘που εβαλες το ταδε αντικειμενο’’ θα μου πει ‘‘α δεν θυμαμαι, ετσι οπως το ειχες πεταμενο’’…
γκρρρρ:x
Τα σπαει ρε. Αν και θα προτιμουσα το Κουλα λογω της γνωστης ταινιας.Μιας και μιλαμε για σαυροειδη…:lol:
Εγω τα εχω ολα τα πραγματα μου τακτοποιημενα σε στιβες διπλα απο στο πατωμα και μονο ετσι ξερω που βρισκεται το καθε τι.ΕΞΑΙΡΕΣΗ τα cd μου τα οποια ειναι σε ραφια και ειναι το πιο καθαρο σημειο του δωματιου μου