Τακτοποιηση δωματιου

Τακτοποιηση δωματιου=στρωσιμο κρεβατιου!
Θα εχετε παρατηρησει φανταζομαι οτι οταν το κρεβατι ειναι στρωμενο, ο χωρος φαινεται ομορφος!

(Και οι σκονιτσες ζουν και βασιλευουν!:lol: )

Μπα.Εγω εχω αναπνευστικο προβλημα και δεν με περνει να υπαρχει πολυ σκονη σε ενα χωρο.

Διάλογος με την αδερφή μου:

αδερφή: “Δημήτρη, πήγαινε συμμάζεψε το δωμάτιο σου”
εγώ:“Γιατί?”
αδερφή: “Γιατί είναι σαν στάβλος!”
εγώ:“Τώρα όχι…”
αδερφή:“Καλά, κλείσε την πόρτα σου τότε”
εγώ:“Γιατί?”
αδερφή:“Γιατί δε μπορώ να βλέπω το δωμάτιο σου. Είναι σαν στάβλος είπαμε”
εγώ:“Καλά, αλλά κλείσε και εσύ τη δικιά σου…”
αδερφή:“Γιατί?”
εγώ:“Γιατί το δικό σου είναι σαν νοσοκομείο και δε μπορώ να το βλέπω!!!”

Από τότε δε μου ζήτησε ποτέ να ξανά μαζέψω… Για την ακρίβεια άλλαξε μέχρι και χώρα για να μη το βλέπει!!!:lol: :lol:

:bow2:

:lol: :lol: :lol:

Είχα έναν φίλο που ζούσε στο σπίτι με τρείς γυναίκες: την σκόνη , την μούχλα και την αράχνη!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημητρακη μου μη απο τα ιδια!!!
Και οχι μονο λιγα χιλιοστα…χιλιοστο του χιλιοστου να ναι μετακινημενα μετα μεχρι την ομονοια με ακουνε!!!
Κατα τα αλλα το βαζω μονη μου σε ταξη οσο μπορω!!!

Παντως μπορω να πω οτι μοιαζει πιο πολυ με αγοριστικο αφου δεν βλεπεις τιποτε αλλο απο κασκολ και αφισες του ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ!!!:smiley: :roll: 8O

Πάλι τον συγκάτοικο μας θυμήθηκες???!!χχαχαχαχαχα

Επιτέλους τακτοποίησαμε το δωμάτιό μου με την αδερφή μου!!! :yahoo:

Του χρόνου πάλι!!! :lol: :stuck_out_tongue:

Ποσο καιρο ειχες να το τακτοποιησεις?

Tελευταία φορά μου το τακτοποίησε η μικρή μου αδερφή πριν 3-4 μήνες… :roll:

Πωπω δε μπορω ουτε να περπατισω στο δαπεδο χωρις να πατισω κατι… :frowning:
Ενας μηνας παραειναι αρκετος για να καθαρισω το δωματιο μου.Δεν πρεπει να εχω φτασει ποτε ξανα σε τετοιο σημειο.[SIZE=“3”]ΡΕΚΟΡ![/SIZE] #-o

Πριν λίγο το ψιλοκαθάρισα αλλά ξέρω ότι μέχρι το βράδυ θα το έχω ξανακάνει σκατά! :lol:

/ Αυτο ειναι το σπαστικο στην ολη υποθεση.Οτι κουραζομαι για να το φτιαξω και το πολυ σε 3-4 μερες εχει γινει παλι ανω κατω. :blow: :x /

ΞΕΘΑΒΩ!

Εγω παλι δεν κουραζομαι καν και μενει παντα ετσι

Το τακτοποιώ όσο μπορώ,αλλά όσο μαζεύονται σκίτσα,εργασίες και βιβλία τόσο πιο δύσκολο γίνεται…

Τουλάχιστον προσπαθώ να το κρατάω καθαρό και να φένετε καλά,αν και όχι σε αρρωστημένο βαθμό,δλδ δεν προσέχω να μην έχει ούτε ελάχιστη σκόνη.

Ξεθάβω!
Το δωμάτιο μου είναι πάντα τακτοποιημένο, αλλιώς έχω νεύρα και γενικά πέφτει η διάθεση μου όταν το δωμάτιο είναι άνω-κάτω. Είμαι λίγο μανιακός με την καθαριότητα :oops:

το τακτοποιει η μανα μου:!: Αλλιως θα ηταν σαν τη Χιροσιμα μετα απο την εκρηξη ενα πραμα.

Μου τη σπαει ομως. Ξερω που εχω το κεθτι και εκεινη μου τα τακτοποιει.Χανω τις θεσεις τους, απαπα[-X

Αυτό. Αν είναι όλα χύμα μου σπάνε τα νεύρα και χαλάει η διάθεσή μου. Πάντως αυτό το θέμα πονάει στην κυριολεξία. Χτες καθάριζα το καινουριο μου σπίτι. Χώμα, λάσπη, κόλλες, σοβάδες, χρώματα, όλε! Πονάω ολόκληρη από το πλύσιμο, το σκούπισμα, το σαπούνισμα και το σφουγγάρισμα…αχ,αχ…

χαχαχα, εδώ είμαστε!
εγώ κάθε φορά το αφήνω για πιο μετά αλλά παει πολύυυ μετά οπότε είτε το βρίσκω ετοιμο απο τη μαμά :stuck_out_tongue: είτε με πιάνει αραια και πού καμια κρίση και το φτιάχνω. Tις περισσότερες φορές είναι σε καλή κατάσταση.
Κι εμένα πάντως μου τη σπάει να μου το συμμαζευουν αλλοι γτ μετα δεν μπορώ να βρω τα πράγματα μου. Αλλά ρε γμτ όσες φορες και να τους πω να μην μπαινουν μεσα παντα με γράφουν. Δεν μπορώ να επιβληθώ. :frowning:
Βεβαια απο το Σεπτέμβρη που θα μένω μονη μου (!) νομίζω ότι θα είναι μόνιμα ανω κάτω… Πάντα όμως καθαρό, δεν μπορώ τη μπίχλα.-
Γενικά αυτα τα καθαρίσματα, συμμαζεματα τα βαριέμαι λιγο (κορίτσι για σπίτι!) αλλα αμα αποφασίσω να τα κάνω δε με πιάνει κανείς.:roll: