Μαθηματικα

1. Αυτο ειναι το σπουδαιοτερο ολων.
  2. Θελει πολλα αρχιδια ε. Ξερεις ποσοι το μετανιωσαν? Κανε 10% οταν τελειωσεις την σχολη σου, λογικα θα μπεις αν το εχεις ακομα ορεξη. Απλα ετοιμασου για γαμησια.

εγώ πάντως δεν μπορω καθόλου τις πιθανότητες

Σ’αγαπαω. Ξεκινησα να διαβαζω μπας και το δωσω και ημουν 6 μερες στο ιδιο κεφαλαιο. Ειναι κατι το αηδιαστικο νομιζω.

Αφού θυμάμαι είναι γελοίες… :-k

Προφανώς εσύ θα κάνεις παλούκια ε;

Ε ναι, πολυ πιο δυσκολα απο 3η λυκειου. Γενικα δεν ειναι δυσκολο μαθημα, υπαρχουν παρα πολυ πιο δυσκολα τα οποια μ’αρεσουν και τα διαβαζω. Απλα αν δεν σ’αρεσει ενα μαθημα δεν μπορεις να το μελετησεις με αποτελεσμα οτι διαβαζεις να το ξεχνας.

Έχω ακούσει και εγώ ότι η στατιστική και οι πιθανότητες των μαθηματικών γ.π. ρίτης λυκείου μοιάζουν σαν πρόσθεση μπροστα στις πιθανότητες και τη στατιστική που συναντά κάποιος σε ΑΕΙ-ΤΕΙ. Όσους φοιτητές ξέρω εδώ στην πολυτεχνική τα έχουν βρεί πολύ σκούρα με αυτά…

Πότε θα ποστάρεις ξανά(!) κάτι που να είναι ενδιαφέρον???:-s

Χμ, μαλλον μετα την εξεταστικη. Εκτος κι αν σκεφτω κατι πολυ καλο στο ενδιαμεσο και το ποσταρω.

εεε…πότε τελειώνει τέλος πάντων αυτή η εξεταστική;;;

Ελα ντε…:frowning:

Το άνοιξα χαρωπά νομίζοντας πως ήρθε το “ενδιάμεσο” :oops:
¶λλη μια βδομάδα είναι…θα περάσει γρήγορα!
Καλό διάβασμα!:wink:

Ρε μάγκες μαθηματικοί μήπως έχει κανείς σας ένα keyjen για Μatlab??

Τα πρώτα 144 ψηφία του “π” έχουν άθροισμα 666… και, φυσικά, το 144 ισούται επίσης με (6+6)*(6+6)…

Ουυυ σιξ σιξ σιξ, ουυυ αντικράιστ!

Μες στο μυαλο μου εισαι ε, πριν λιγες ωρες θυμηθηκα να το ξεθαψω αυτο εδω.
Κι οι σημειωσεις που κατεβασα να διαβασω ειναι 666 ΚΒ. Τα μαθηματικα ειναι ο αντιχριστος:!:

Τη στατιστική πως και κυρίως πότε θα περάσω να δούμε…

Γιούπι!

Led & panagiotis, είστε οι ήρωές μου, εκπληκτικό τόπικ, τώρα το πήρα χαμπάρι :stuck_out_tongue: και μάλλον θα γίνει το αγαπημένο μου off topic!!! :stuck_out_tongue:

Πάντως, όποιος δεν έχει πατήσει Πα.Πει τα τελευταία χρόνια, είναι μακριά νυχτωμένος περι των τεκταινομένων (ρωτήστε και μένα που αποφοίτησα από εκεί το 2001). Ρε συ panagiotis εσύ δεν αφήνεις τα παληκάρια της σχολής μου να αντιιγράψουν με την ησυχία τους; :lol:

Όλα όσα γράψατε είναι πολύ γουάααααου (Fermat, Galua, Andrew Wiles, Euler, Leibniz, Gauss) και δε συμμαζεύεται!!! Η ιστορία των Μαθηματικών είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Από το καλοκαίρι είμαι ερωτευμένη με τη Θεωρία της Μη Πληρότητας του θεού Κούρτ Γκέντελ…:roll:

Πάντως την Επιχειρησιακή Έρευνα ακόμα την βλέπω στους εφιάλτες μου…Όλο δίνω το μάθημα και όλο δεν το περνάω… 8O 8O 8O

Τραύματα…:frowning:

Τραυματα λεει…Στους ψυχολογους τα ακουμπαω ακόμα…Αχ!!!Συναδελφε…We share the same nightmare…KIOYYYYY

Άσε, άσε, άσε σου λέω, συναδέλφισσα…Αχχχ…Ειδικά αν έχεις την άσχετη κυρία Σοφιανοπούλου εισιγήτρια στο συγκεκριμένο μάθημα!!! KIOYYYYY στο τετράγωνο! :frowning:

ελα ρε έχετε και τοπικ οι μαθηματικοί? πολύ χαίρομαι καθως είμαι γνωστή χρησιμοθήρας…:smiley: :smiley:

:-s εδώ ας πούμε αμα λαχει ας πούμε και εχει κανεις καποια ασκηση ας πούμε που καπου χωλαινει (λέμε τώρα) την ποσταρει εδώ ας πούμε και του τη λύνετε ας πούμε?? υποθετικά πάντα μιλώντας…:roll: :-s

Μια που το πες αυτο…

“Ως προειδοποιηση προς οσους διακατεχονται απο την ιδεα ότι αριθμοι οπως το π περιλαμβανουν κρυμμενα μηνυματα, ας αναφερουμε πως εχει αποδειχτει οτι οι περισσοτεροι δεκαδικοι αριθμοι, καπου μεσα στο απειρο αναπτυγμα τους περιλαμβανουν οποιαδηποτε ακολουθια αριθμων μπορει να φανταστει κανεις. Συνεπως υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα το π να περιλαμβανει κωδικοποιημενο, σε γλωσσα ηλεκτρονικου υπολογιστη, ολοκληρο το βιβλιο της Γενεσης. Αρκει να ψαξουμε αρκετα μακρια”

Η μουσικη των πρωτων αριθμων