Η μονη συγχρονη χρήση των Μαθηματικών εγκειται στο πως θα κανεις λογιστικές απάτες…8)
ban …
The truth hurts…
Ignorance creates stupidity
Dont mistake lack of talent for genius…8) Οφ τοπικ τέλος…
χαχαχαχαχ ο villain ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΗ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ??? ΟΜFG :lol:
μιας και εχουμε πολλους λαβερς της ΥΨΙΣΤΗΣ αυτης επιστημης
μηπως να σας παραθετω καμια ασκηση που και που να μου τη λυνετε?
απλη αλγεβρα πρωτης λυκειου:p 8)
Μέσα είμαστε, αλλά να ξέρεις ότι δεν κερδίζεις τίποτα μ ε το να μην προσπαθείς να λύσεις μόνη σου τις ασκήσεις μαθηματικών. Είναι σα να έχεις ένα εισητήριο για συναυλία, να το δίνεις σε 1 φίλο σου να τη δει, και μετά να σου επιστρέφει το απόκομμα και να λες ότι τάχα παρακολούθησες τη συναυλία. Τί να το κάνεις άμα χάσεις όλη την απόλαυση?..
ναι ξερω. Νιωθω ενα ειδος ‘‘ηδονης’’ οταν λυνω αλγεβρα.
Απλα σας ρωτησα σε περιπτωση που μια ασκηση με παιδεψει πολυ
Τι λέτε ρε ναρκομανείς.
Πέρασα το εργαστήριο Mathematica/Matlab με 5,5 έχοντας διαβάσει μία ώρα και καταφέρνοντας βέβαια να αντιγράψω κάτιτις από τη διπλανή και ρωτόντας τον τύπο που έβαζε τις βαθμολογίες αν αυτά που έκανα αρκούσαν για να περάσω (ούτως ώστε αν δεν αρκούσαν να αντέγραφα και άλλα)
Θέλει προσπάθεια για να δυσκολεύεσαι στην αλγεβρα. θεωρητικη εισαι ε?
1η λυκείου είναι. Αλλά, φαίνεται, θεωρητική θα πάει.
Πφ. ασχετοι, τι να πεις… [-X
Να μιλατε ομορφα για το μικρο ε.
Εσύ ρε που είσαι και μαθηματικό? [-X
Θα εισηγηθώ στη δεχτσα να φας μπαν από κει πάνω…
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ
Εγω κανω κουμαντο εδω.
ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΡΕ?
ΑΜΑ ΠΑΩ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΙΣΙ, ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΙΧΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΙΘΑΡΑ!
Αυτα που εχει το βιβλιο ευκολα ειναι. Αυτος ο ^&%&^%@#& που μας κανει μαθημα μας βαζει κατι ασκησεις αλλο πραγμα ομως
ε πθιτ!!! μην μας βριζετε γιατι αντε γιατι αμαν πια! υπαρχουν κ θετικοτεχνολογοι τουβλα :lol:
Μόλις πριν τσακωνόμουν με θεωρητικούς… Άντε κλείστε κανα ρήμα και αφήστε τους επιστήμονες της θετικοτεχνολογικής να δουλέψουν… Το μέλλον του κόσμου βρίσκεται πάνω μας…8)