Σήμερα πρωτοέκανα complex numbers (νομίζω μιγαδικοί λέγονται στα ελληνικά) και είναι απίστευτοιιι!!!8)
Πανελλήνιες δε θα δώσεις; Τώρα σας τους έκαναν; :-k
είναι στο I.B.
Οχί δεν δίνω πανελλήνιες…οπότε η σειρά που τα κάνουμε είναι τελείως διαφορετική…και απο’τι γνωρίζω έχουμε κεφάλαια που δεν έχει η 3 λυκείου όπως λογικά θα συμβαίνει και το αντίστροφο…οπότε εντάξει Μην μου ανυσηχείς…
Εε… “κλίνετε”. :-s Μη δίνεις αφορμές
Και για να λέμε την αλήθεια, όλα χρειάζονται…
οχι .-
Μοντς να διαγραφουν τα σπαμ.
ΚΣ9 τι σχολειο πας? Νοστιμοι ειναι οι μιγαδικοι, αυτα τα απλα δηλαδη. Αμα τα μπλεξεις με αναλυση και αλγεβρα ειναι σαφως πιο ζορικοι. Αλλα εξακολουθω να τους αγαπαω.
Eεεεμ στον Δούκα(ιδιωτικό είναι :roll: ) Αλλά διαθέτει και ενιαίο απλά υπάρχει η επιλογή αντι για β και γ λυκείου να πας Ι.Β. οπού όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα Αγγλικά (πλην της ελληνικής λογοτεχνίας φυσικά ή επιλογή κάποιας ξένης γλώσσας:p )
Ένα από τα μεγάλα καλά είναι ότι εκτός των εξετάσεων έχεις διάφορα projects να ολοκληρώσεις με αρκετά από αυτά να είναι πολύ ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα μαθηματικά έχουμε κάνει για πιθανότητες στα ζάρια και πως μπορούμε να κάνουμε διάφορα μοντέλα και γραφικές παραστάσεις καθώς και για το πως θα πέφτουν ζάρια ακολουθώντας γεωμετρικές προόδους(δεν ξέρω αν λέγονται έτσι στα ελληνικά…:roll: ). Ενώ μερικές φορές τα projects συνδέονται με άλλα μαθήτα όπως για παράδειγμα τα μαθηματικά ι με φυσική όπου αναμειγνύονται ραδιενεργά στοιχεία και πρέπει να βρούμε το half life αντικειμένων κλπ…Γενικότερα τα projects είναι γεγονός ότι κάνουν τη μάθηση πολύ πιο ενδιαφέρουσα:wink:
Ένα από τα άλλα μεγάλα καλά είναι ότι τα ξένα βιβλία είναι μια πραγματική όαση σε σχέση με τα ελληνικά τα οποία τουλάχιστον μέχρι α λυκείου ήταν τελείως βαρετά…
πφφφ…ναι αλλα με το αι μπι πας μονο εξωτερικο μου φαινετε???η οχι???μια γνωστη μου ,μου εχει πει καλα λογια εσεις του αι μπι δεν οργανωσατε το generation d για τα σχολεια μετα απο 20 χρονια??ον τοπικ σιχαινομαι τα μαθηματικα πιο πολυ και απο τον ευατο μου,παντα εγραφα χαλια στα τεστ στο μονο που χω γραψει καλα ειναι ενα που θελε κλιμακες
-
Ναι, πας μόνο εξωτερικό…
-
Ναι, έμεις το οργανώσαμε(αρκετό από αυτό τουλάχιστον)
-
Τα μαθηματικά έχουν την ικανότητα να ξεχωρίζουν ανθρώπους είτε για καλό είτε για κακό λόγο…είναι λογικό λοιπόν κάποιοι να τα αγαπάνε και κάποιοι να τα μισούν:p
p.s. Ποια γνωστή??? :lol:
μια μαρια β λυκειου(ειναι φιλη μιας παλιας μου φιλης)καστανα μλια τα βαψε ξανθα(οχι εντελως πριν καποιο καιρο και ειναι λεπτη
ΟΝ ΤΟΠΙΚ
αν και δεν ξερω μαθηματικα μα ρεσει που εχουν μια εξελικτικοτητα
εν οιδα οτι ουδεν οιδα
τυφλος τ τ οττα τον τε νουν τα τ ομματα ειμι περι μαθηματικων
χαχαχαχα πολυ ευχαριστως!!! αλλα οταν εμεις κανοαμε καντ εσεις λυνατε ασκησεις!!! επισης προς πληροφορηση σου πρεπει να σου πω οτι αν ξερεις αρχαια εχεις ευκαιριες (οχι βεβαια στην ελλαδα) επισης οι μεγαλυτεροι θετικοι επιστημονες γνωριζανε ειτε λατινικα ειτε αρχαια κ ηταν ΚΑΙ φιλοσοσφοι! σε καλυψα?
θα πρεπε να μου κανει εντυπωση αυτο? μπαααααα
Εκατσες ποτε να παιδεψεις ασκηση? Δεν ξερω, για μενα και μονο αυτο ειναι κατι το φανταστικο
οχι δεν παιδεψα ποτε και καμια ασκηση μαθηματικων…ειμαι καλος ανθρωπος…παντως ενας πολυ καλος φιλος μου οταν θελει να χαλαρωσει λυνει ασκησεις μαθηματικων
Mερικές φορές τα μαθηματικά φέρνουν τελείως αντίθετα αποτελέσματα από την ψυχική ηρεμία του ατόμου…:twisted:
χαχαχαχαχα!!! βσκ νταξ αμα δε σου αρεσουν κ θα τα παρεις κ θα βρισεις που δε σου βγαινει η ασκηση κ θα κατεβασεις κ καντηλια μη σου πω!!!:lol:
Βασικα το λες αναποδα. Ολοι οι φιλοσοφοι μελετησαν πρωτα τις θετικες επιστημες. Ιδιως οι αρχαιοι Ελληνες. Αυτο μαζι με μορφες οπως ο Ντεκαρτ αποδεικνυουν οτι ειναι ανουσιο να κοντραρουμε τα θεωρητικα με τα θετικα
νομιζω οτι οι πλατωνικοι φιλοσοφοι ηταν πρωτα διανοητες κ μετα ασχοληθηκαν με φυσικες κ γεωμετριες… not sure… anwz the point is οτι οντως πανε μαζι αυτα. κ τα 2 εξασκουν το μυαλο κ τα 2 αφυπνιζουν. οποτε ειναι λιγο ανουσιο να λεει κανεις οι θεωρητικοι ειναι βοδια η οι θετκοι ειναι βοδια… :lol: :lol:
Πφφ, σηκώνετε και κεφάλι… Απαξιώ :snob:
Λεντ, σόρρυ για το οφφ-τοπικ, αλλά δεεε…