Ελα τωρα…
Ειδες…καλο παιδι…
Ελα τωρα…
Ειδες…καλο παιδι…
Ρωτα τον αδερφο μου…να ποστααααρω…:-k :-k
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ:!: :!: :!:
εεεεελα μια οικογένεια είμεθα!!
Τη πέφτεις στις χρήστριες ρε αλήτη?
Ναι… με μονο 4,640 μελη…
το έχετε παρατηρήσει κι εσείς.
κείθε που κάθεστε σε μια στάση λεωφορείου πχ βλέπετε δυο πόδια να έρχονται κατά δώθε. (σορτσάκι γαρ)
και τα κοιτάτε.
όσο πλησιάζουν τόσο αποκαλύπτεται και η φάτσα.και είναι τόσο όμορφη όσο και ο πακιστανούλης δίπλα.
συμπέρασμα
με τα σορτσάκια αναδεικνύονται (και) τα μπάζα.χάνεις 10’’ απ’τη ζωή σου κοιτώντας τα πόδια ενός μπάζου που δε θα κοίταγες ποτέ.
έχω δίκιο.
Εχεις ενα σωστο σκεπτικο μπορω να πω.
Τα σορτσακια ειναι παραπλανητικα !
Τα τρεντικα φάση έχουν αλλά δεν ξέρω, μου φαίνονται κάπως. Προτιμώ τα αθλητικά και τα τζιν. Αναδεικνύουν τις καμπύλες. Επίσης:
8O 8O
Μπάάάάάά΄… Έγω προτιμώ τα κολάν. Γυναίκα με κολάν είναι σαν τον Παρθενώνα φωταγωγημένο την νύχτα. Γύναικες με συγχωρείτε, αλλά όταν σας βλέπω με κολάν κολλάω.
Δεν διαβασα προηγουμενες σελιδες,αλλα φανταζομαι να αναφερθηκαν κ οι κοντες φουστες,που δηλωνω κ γω φαν τους…αλλα κ δω ελοχευει ο κινδυνος της μπαζοφατσας…αλλα ρε γμτ,οπου κ αν γυρισεις,κωλους κ βυζια βλεπεις τωρα στο δρομο…τι φατσα κ μλκιες…σκατα,πιανουν κ οι ζεστες τωρα,ποιος την παλευει…
χαχαχα αν ακι γυναικα εδω συμφωνω εχεις 100% δικιο αρα συμφερει πρωτα να κοιτατε την μαπα και μετα τα αλλα
Λάθος. Πρώτα κοιτάμε τα ψυχικά χαρίσματα… :roll:
:lol: :lol:
Tα βυζια δηλαδη
σορτσακι+ψηλοτακουνο+κολλητο t-shrt ή τοπακι+διακριτικο μεηκ-απ+πιασμενο μαλλι+κρικοι μεγαλοι=φετιχ
Όχι μόνο. Μη γίνεσαι ρηχός.
Και κώλο.
+10000000000000000000000000000000000000000000000000 :thumbup: :thumbup: :thumbup: 8)
Βγαλε τακουνι, βαλε all staraki κοντο (κοκκινο κατα προτιμηση) και βραχιολακι στον αστραγαλο και μαζευτε μου τα σαλια 8O
+1, σόρρυ Χόκαμ:p
Το θρεντ πρέπει να γίνεται στίκυ το καλοκαίρι.
δειτε το ολο
μας ενδιαφερουν τετοια σορτσακια???
[SPOILER] ρητορικη ηταν η ερωτηση
:naughty: :naughty: :naughty: [/SPOILER]
το ξαναλέμε.
τα όμορφα/σέκτσι κλπ κλπ κορίτσια δεν έχουν ανάγκη το σορτσάκι.
τέλος.