Περί σορτσακίων, τουριστριών και περιεχομένων των περι ων ο λόγος σορτσακίων |}~{|

Μιλάς σωστά. Your master has taught you well.

Όμως τα θέλουμε τα σορτσάκια για να ανοίγει το μάτι… :roll:

ντααααααξ…απ’τα 10 σορτσάκια,στα 3 ανοίγει το μάτι,στα υπόλοιπα κλείνει και το μάτι και η όρεξη και το στομάχι κι όλα

Αηδια εχει καταντησει, ξαναλεμε, δεν ειναι για ολες τα σορτσακια, βαρεθηκα να βλεπω κυτταριτιδες, ημαρτον.

στην ουγγαρια ειχαν ψηφισει νομο να μην επιτρεπεται να φοραν κοντα σορτσακια η φουστες αυτες που δεν εχουν τα καταλληλα προσοντα, αλλιως …προστιμο!! :lol:
θεοι οι ουγγροι και ακομα πιο θεικος ο νομος!

Eξού και η Σύλβια Σαιντ…

czech republic αυτη…

ok ωραία η μικρή αλλά στην εν λόγω ταινία παίζει η γυναίκα που κάνει όοολες τις υπόλοιπες να μην υπάρχουν.Απλά…και δεν είναι άλλη από την υπέρτατη θεά Μόνικα Μπελούτσι

υπερβαλλεις λιγο για τη μονικα…βεβαια δεν με τρελαινουν οι μελαχρινες

και επισης θεμα του τοπικ ειναι τα σορτσακια…τι να κανω?? :stuck_out_tongue:

Τώρα πια λέω σορτσάκια.

Παντού σορτσακια ρε. Τα βαρέθηκα. Προτιμώ καλύτερα να βλέπω φουστανάκια, είναι και πιο κουλτουρε μερικά. :stuck_out_tongue:

τοτε μην παραπονιεστε :stuck_out_tongue:

Δεν παραπονέθηκε κανείς.
Υπάρχουν γυναίκες για να τις κοιτάς, και υπάρχουν γυναίκες για να είσαι μαζί τους.
Το τόπικ ανήκει κατά κύριο λόγο στην πρώτη κατηγορία. :wink:

Πρόσφατα πέτυχα Σύνταγμα πολυ όμορφη (πολυ όμως) και μαυρισμένη κοπέλα, γύρω στα 25, με υπερβολικά κοντό τζιν σορτσάκι, του οποίου είχε ξεκουμπώσει το κουμπί και είχε κατεβεί τόσο, ίσα ίσα να μη φαίνεται το @@. Κρατούσε και μπουκαλάκι νερό στο χέρι και ήταν του στυλ στη περσινή διαφήμιση nestea, με την ιδρωμένη τύπισσα.

Την ερωτεύτηκα (ήταν και όμορφη ε)

8O 8O 8O τραβεστι8O 8O

Να κανω μια παρατηρηση…
ειναι ιδεα μου ή τα σορτσακια φαινεται να συνδυάχοζονται με μελανιες?

τι διαολο, 2/3 εχουν καποια μελανιά στα ποδια… ξυλο παιζουν?

οχι οτι με νοιαζει…αλλα που παει ο κοσμος οταν ξυλοφορτωνουν ομορφες κορασιδες? :stuck_out_tongue:

(πειτε μου αν ειναι μονο ιδεα μου #-o )

δεν είναι απ’το ξύλο μανάρι μου…

ασε με …ειμαι αγνος…δεν ξερω απο αυτα :-s

:stuck_out_tongue: ειπα να μην το πω

νταξει, καλα ειναιτα σορτσακια(8O )αλλα ακομη καλυτερα τα μινι φορεματα, για ευνοητους λογους…
μαλλον θα επρεπε να κανουμε ενα poll |||σορτσακια vs. φουστες|||:p

ΜΟΥΝΙ εννοούσα :stuck_out_tongue:

Η πρωτη κατηγορια ειναι οι ομορφες και οι αλλες ειναι οι μετριουλες?

Και για να αλλαξω λιγο την προταση σου:
Υπαρχουν γυναικες για να τις γ@@@ς και υπαρχουν γυναικες για να εισαι μαζι τους.:stuck_out_tongue: :lol:

Ετσι ειναι σωστοτερο!:smiley: