Περί σορτσακίων, τουριστριών και περιεχομένων των περι ων ο λόγος σορτσακίων |}~{|

Και υπάρχουν και γυναίκες και για τα 2…:stuck_out_tongue:

Αυτα εινα σαμπουαν ρε…2 σε 1…

και υπάρχουν και γυναίκες για κανένα από τα 2 (τουλάχιστον νηφάλιοι… για να μην πεταχτεί ο Panagiwtis :p)

Εδω συμφωνω περισσοτερο.Υπαρχουν κι αυτες!

Συμφωνώ μαζί σου! Σορτσακια vs φουστες!:stuck_out_tongue:

Πάντως εγώ είμαι υπέρ της υφασμάτινης φούστας. Να χει και αεράκι…:smiley:

Δουλεύω για εσάς guys! Το poll αυτό υπάρχει ήδη:D 8)

Δεν έχει να κάνει με την ομορφιά, έχει να κάνει με το χαρακτήρα. :wink:
Νορμάλ και όμορφες κοπέλες υπάρχουν και πολλές μάλιστα. Όσο για την άλλη κατηγορία, όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν αφθονες…

Αγαπάμε τα σορτσάκια των γιούζερς! :smiley: :vibrate:

ισχύει.
ό,τι λες εσύ είναι σωστό δάσκαλε

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bow2: ε ενταξει αμα τυχει καμια κακομοιρα να κανει “λαθος” χρηση αποτριχωτικης μεθοδου η να σκονταψει πουθενα αμεσως εσεις να την κακολογησετε τστστστστστστστσ παντως τα σορτσακια ειναι πιο πρακτικα :roll:

ανασύρω ΤΙΜΙΟ τόπικ, γιατί τώρα που άρχισαν τα 30άρια στις θερμοκρασίες, βγήκαν κ πάλι βόλτα.

αγόρια ψυχραιμία

ελπίζω το τόπικ να συνεχίσει στα ίδια υψηλά επίπεδα χαβαλέ

Ευγε μοντε!:smiley:
Παρακαλουνται οι γιουζερινες/χρηστριες του φορουμ να ποσταρουν νεες ολοφρεσκες αποκαλυπτικες φωτο!8):D:D

Aυτες οι μερες και οι θερμοκρασιες ειναι επικινδυνες. Πρεπει κατι να κανει το υπουργειο υγειας. Να μοιρασει δωρεαν υπογλωσσια.

εγώ θα’λεγα να μοιράσει περισσότερα δωρεάν σορτσάκια, γιατί ακόμα ντρέπονται τα κορίτσια μας… 8)

Οταν λεει ‘‘Τα υπερβολικά πολύ κοντά σορτσάκια’’ εννοει αυτα?:D:D

:!::!:

προφανως 8)

Τι ντρέπονται μωρέ. Χθες μόνο στο μαγαζί που ήμουν υπήρχαν καμια 10αρια σορτσακιοφόρες. Και δεν ήταν μεγάλο το μαγαζί.

Γενικά ρε παιδιά, τι όμορφα που είναι το καλοκαίρι. Φοράς ένα κοντομάνικο, παρατάς το αμάξι και πας με τα μέσα στη σχολή, περπατάς στο κέντρο, βλέπεις τις ελληνικές …ομορφιές. Ό,τι και να κάνεις είσαι χαρούμενος.

Και Σάββατο εγκαινιάζω και τα μπάνια στη θάλασσα. 30 βαθμούς λέει, πανικός. Και ως είθισται, οι κοπελιές φοράνε τα υπερβολικά κοντά σορτσάκια πάνω από τα μαγιό μέχρι να φτάσουν στην πλαζ. Λένε από μέσα τους, θα με δει που θα με δει ο κόσμος μόνο με το μπικίνι, τι πειράζει το σορτσάκι να είναι υπερβολικά κοντό? Και κόβονται οι αναστολές (και οι ανάσες)

Καλοκαίρι λαίμαι!

Ααααααχχχχχ, με νιωθει το μανος. Επισης δεν θα με χαλουσε καθολου και το μετρο που προτεινει ο βληδιν και επισης η κοπελια του νεκρο να μεινει για παντα φτωχη.

σε λίγο που η μπόχα/μασχαλίλα/κατρουλίλα στα μμε θα χει χτυπήσει κόκκινο να σε δω :lol: