εγώ πάντως τις τελευταίες μέρες στα ΒΠ που πηγαινοέρχομαι για δουλειά, όλο κάτι χαμηλοβλεπούσες πετυχαίνω με τζην και μακριές φούστες.
Ε που πας κυρά μου!!! Βάλε το σορτσάκι σου ν’ανοίξει κι εμένα το μάτι μου, να γλιτώσω και τα 1,30 που σκάω καθημερινά στον καφετζή για το μπουγαδόνερο/φραπέ!
Προτείνω να εφαρμοστεί στρατιωτικός νόμος για την περίπτωση, υποχρεωτικά όλες οι γυναίκες να φοράνε σορτσάκια από μια ημερομηνία κι έπειτα. Και με αυστηρά κριτήρια, ώστε όλες οι μπαζόλες να κλειστούν σε μπουντρούμια και να ξαναβγούν το χειμώνα.
επίσης, προτείνω να δημιουργηθούν ειδικά θερινά τμήματα εράσμους, για να γίνει εισροή καλλίγραμμων φοιτητριών από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης (Τσεχία κατά προτίμηση), στις οποίες θα τηρηθεί αυστηρότατα το dress-code.
Βαλτε τον Βλεεδιν για υπουργο τουριζμου τωρα!
Δωσε στο λαο το νομοσχεδιο που πρεπει!Προτεινω επισης να φτιαχτει σε καθε γωνια της χωρας Κιμποπεριπτερο, ωστε να γνωρισει ο κοζμος αυτο το θεσπεσιο πλασμα!Μπορουν να μοιραζονται και cd μπερζερκερ και παντου να υπαρχει η μια και μοναδικη θεα!
Παιδιά, πως μπορούμε να προβιβάσουμε το μόντε? Δεν ξέρω σε τι, μη με ρωτάτε. Αυτό που ξέρω είναι οτί είναι ΣΩΣΤΟΣ.
Αχ. Περιμένω τη Δευτέρα που θα πάω σχολή να δω ΕΛΕΝΑ με σορτσάκι. Δεν υπάρχει η κοπέλα λαίμαι.
Θα την έδειχνα στο Μάνο, αλλά ο μάνος δεν έχει συναισθήματα. Ο ίφριτ πάντως έχει δει και μπορεί να επιβεβαιώσει.
Εγω παντως, φετος το καλοκαιρι θα μεταμφιεστω σε ξεναγο και θα κανω βολτες στο κεντρο πρωσφεροντας τισ υπηρεσιες μου στο υπουργειο τουρισμου και ψαχνωντας για υποψηφια ’ θυματα’ με υπερβολικα κοντα σορτσακια και αββυσαλεα ντεκολτε… Α και μετα θα παω και μια βολτα σε κανα νησακι οπως ροδο, κερκυρα για προφανεις λογους :D:D:D:D
Αχχ αυτή η αγία είναι μου**τοπος:p.Εμένα μαρέσουν τα πολύ μίνι αλλά σε κοπέλες που έχουν κάτι να δείξουν.Α επίσης και οι φούστες(όχι οι πολύ κοντές) λένε:p