Περί σορτσακίων, τουριστριών και περιεχομένων των περι ων ο λόγος σορτσακίων |}~{|

Ετσι! Σήμερα θα βολτάρουμε απο κει!

Που είναι τούτο ρε??

StathisPsaltis.

Ποιο North βρε παιδιά, πηγαίντε στο Hotel καλύτερα :stuck_out_tongue: δίπλα είναι. Και στο Lavmi.
Αν και μάλλον στο North μαζεύεται η πιτσιρικαρία (βλ.16χρονα-17χρονα με σορτσάκια)

Ελα εχω μεγαλη ποικιλια σε τρεντακια με σορτσακια!(ΝΠ γαρ)…Ειδικα τωρα που κλεισαν τα σχολεια γιεα εξετασεις ολη μερα Γλυφαδα…

Προσωπικα παντως θα πω οτι προτιμω φουστες…Ειδικα αλτερνατιβοφουστες η τυπισσες με πολυ ωραια ποδια και μαυρες φουστες…Και ακτι αλλο που δεν ειναι τοσο καλοκαιρινο καλσον με φουστιτσα…ααααχχχ…Και αυτο με το μπικινι και το παρεο η τη φουστα ειναι γαματο…Πω νταξει τελικα εχω ποικιλα γουστα…

ο καλυτερος τιτλος thread με διαφορα !

Ωραίος ο κιράτζος!

Επίσης αγαπάμε μαύρα κολάν! Ειδικά όταν συνοδεύονται από υφασμάτινη φούστα!

Όχι όχι όχι όχι όχι.

Όχι κολάν/μαύρα καλσόν κτλ μέσα από μίνι φούστες. Και επίσης με καμία παναγία μίνι τζιν φούστες. (πόσο μάλλον ο συνδυασμός). Είναι το χειρότερο στυλ έβερ και παρατηρείται συχνά σε μεταλλούδες και όχι μόνο. Γι’ αυτό πείτε όχι στην κακογουστιά. Πείτε ΝΑΙ στα σορτσάκια.

Για τις τζιν φούστες συμφωνούμε.

Για τα υπόλοιπα όχι. Κολαν με φούστα είναι κόλαση λέμε!

Το μόνο που μπορεί να πει ότι φτάνει την αίγλη των σορτσακίων είναι οι λεπτές φόρμες, αλλά είναι μόνο γι’ αυτές που έχουν σωματάρα. Τα σορτσάκια χαμηλώνουν τον πήχη. (και ανυψώνουν τη λίμπιντο)

Τέσπα, αρκετά καήκαμε για σήμερα επί του θέματος :lol::lol::lol:

Συνόψισες όλη τη σοφία 3000 χρονων σε αυτήν την πρόταση. ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΓΑΜΩΤΟ! (και τα περιεχόμενα ενός συγκεκριμένου) :σαι:

Φτιαχνουμε και παραταξη αμα λαχει…

Μανο εννοειται μιλαμε για κοριτσια με ωραια σωματα…Κολαν σε χοντρη(σορυ για το ρατσισστικο) δεν παει…Και φουστα με κολαν δεν φοραν μονο οι μεταλουδες αλλα οσες εχουν στυλ…Τα σορτσακια ειναι ενα τιποτα μπροστα τους…ΦΟΥΣΤΕΕΕΕΣΣΣΣ

Εγώ θα συμφωνήσω με το Μάνο…Είναι κακογουστιά το κολάν με τη φούστα μαζί…Αν είναι σκέτο το κολάν κάτι γίνεται…Ή σκέτη η φούστα (και κατά προτίμηση όχι μπουζουκόφουστα δηλαδή κοντή όσο δεν πάει άλλο)…
Σορτσάκια εννοείται!!

Εγώ πάλι συμφωνώ με φρίδομ και Κιράτζο… Ειδικά αν έχεις μπουτάκια και δεν θέλεις να φαίνονται άσχημα βάζεις κολάν και ξεμπερδεύεις. Κι είναι όμορφο όπως και να’χει.
Τα σορτσάκια δεν μ’ αρέσουν. Έχω 2-3 αλλά κάθονται…

Listening to: Wolfgang Amadeus Mozart - Mozart: Requiem In D Minor, K 626 - 4. Sequentia: Tuba Mirum
via FoxyTunes

σορτσάκι + μπουτάρες = ετέρναλ λαβ! 8)

Το μπουταρες το εννοεις ως γαματα μπουτια ή χοντρα μπουτια?

μπουτάρες (οι) : ουσιαστικό πληθ. που προσδιορίζει το υπέρμετρο κάλλος γυνακείων κάτω άκρων.
βλ. και ΚΩΛΑΡΕΣ, ΒΥΖΑΡΕΣ

:D8)

A,ειπα μηπως :Ρ

κι εμενα μ’αρεσουν φουστες με καλσον/κολαν περισσοτερο απο τα σορτσακια :stuck_out_tongue: (τωρα θυμηθηκα τη διαφημιση με τα τοστακια…γαλακτος #-o τι αλλη βλακεια θα βγαλουν?)

Ρε γαμώτο, το παιδί εδώ έχει δίκιο και σεις ακόμα να κάνετε κάτι για να το προωθήσετε.

Μιλας σωστα αφεντικο.:wink:

Ειδικα με ασπρο σορτσακι ειναι τρελα.:naughty: