Περί σορτσακίων, τουριστριών και περιεχομένων των περι ων ο λόγος σορτσακίων |}~{|

Ο κώλος του Brad πάντως δε σας χάλασε.
Για τους άντρες μπορούμε να πούμε “κωλάρα”; :-s Γιατί είναι:!:

Ενα γραμμα μπορει να κανει μεγαλη διαφορα…

Μια γυναικα με “κωλαρα” εχει εναν κωλο που κυμαινεται απο αξιοζουπηχτος μεχρι σακιροειδης.

Μια γυναικα ομως με “κωλαθρα"ειναι στην αφισα του"ΠΡΙΝ” των ινστιτουτων αδυνατισματος και γενικα θελει τουλαχιστον 4 παλαμες για ενα κωλομερι.

:lol: #-o Eισαι θεος !

lol!Πες τα! Μου 'χουν βγει τα ματια οξω!8O

Ο Άισις μιλά σοφά. Σε λίγο οι γυναίκες θα μας θέλουν να ξυρίζουμε και το λοκό μας και τις μασχάλες μας, καλά για τα @@ μας δεν το συζητάω, ήδη μας έχουν κάνει τα ούμπαλα ζέπελιν.

εκει ομως μπορει να σου κανει ωραιο δωρακι…:lol::lol::lol: στα αλλα???

σοβαρευτείτε ρε! Σε λίγο θα ποστάρετε και τη φωτό με τα @@ του μόρισον! :stuck_out_tongue:

Για πάμε…

:lol::lol: έλα ντε…

Γενικά, για να κόψω το οφτόπικ, θα πω ένα τελευταίο απόφθεγμα και να το θυμάστε:

O άντρας είναι το μ**νι του μέλλοντος.
Για να ξαναμπώ οντόπικ, συμβάλλω στον προβληματισμό…

Πάντως τα πρωτοσόρτσια έχουν έρθει. :smiley:

:bow: :bow:

17 χορνη αδερφη φιλου επιαζε bowling προχτες που ειχαμε βγει με υπερκοντο τζιν σορτσακι και ασπρη μπλουζιτσα(σημειωση παιζει και μπασκετ)…τα σαγονια μου τσαλαπατηθηκαν απο τη μαυρη μπαλα.

Κατι τετοιο,σε τζιν?

Mπουλινγκ και μπιλιαρδα ειναι η χαρα του οφθαλμολουτρου :smiley:

Θεριε…ελαχιστα πιο μακρυ…8)

εγω παντως, σημερα που πηγα βιβλιοθηκη, τοσο στη διαδρομη οσο και μεσα χορτασαν θεαμα τα ματια μου… :lol::lol:

Σε λυπαμαι. Honestly.

Ελα ρε Μανο γαμω, η τζην μινι φουστα με χοντρο μαυρο καλσον ειναι γαματος συνδυασμος. Χειμωνα δεν φοραει σορτσακια ο κοσμος. Οχι σκετα εστω.

Πως γινεται καποια πηγη να ξερει απο καλο σορτσακι; Κωλος ειναι;:-s

και γω φοραω κοντα κολλητα σορτσακια…αλλα δεν ξυριζω τα ποδια μου για ψευδαισθηση…

αυτοί που ξέρουν από καλό λάδι, είναι ελιές ? :-s

Και ελαιοπαραγωγοι. Μην τους ξεχνάμε. :expressionless:

Τοτε μοντε μιλαμε για το φοβερο λειτουργημα της σορτσακολογου, παω πασο.