γαλάτσι, π.ψυχικό, ν.ψυχικό.
ουτε μια βράκα στον ορίζοντα! Και ΑΦΘΟΝΕΣ σορτσακο-αγωνίστριες!
πλευμεητ ειδες κανεις?
Ειχε καλυτερη τσοντα στον ΑΝΤ1…
Κατα περιοδους εβλεπα αλλα δν μ κανε καποια εντυπωση…εκτος απο μια μελαχροινη βασικα.Παντως ο διαγωνισμος λιγο εξευτελισμος.εξω ειναι η κανονικη πασαρελα ρεεεε:D
ΑΥΤΟ διάολε!
Οι επαναστάσεις γίνονται στους δρόμους ρε!!!
Οπλαρχηγέ! Και στα τεί κερδεύουμε τον αγώνα! Το δα με τα μάτχια μου σήμερα!
Πάρα πολυ μεγάλη αλήθεια.Κρίμα να θεωρούνται αυτές πρότυπα ομορφιάς.
Ποια playmate ρε? Σήμερα έφυγα εκτάκτως απο την υπηρεσία μου με 38,7 πυρετό και μετά την διαδρομή Ελαιώνας - Συνταγμα - Νέος Κόσμος (μετρό) - Παλαιό Φάληρο (τραμ) έφτασα στο σπίτι μου με 44,7 πυρετό…
Έζησα το απόλυτο βασανηστηριο…κόντεψε να εκραγεί το κεφάλι μου…
Λοιπον.Ανταποκριση απο Λιβαδεια μερια οπου και εδω οι κορασιδες τα πετανε σιγα σιγα και καθιστουν το χαμηλο σορτσακι ως μονιμο αξεσουαρ-ενδυμα του καλοκαιριου.:DKαθε μερα μετα τις εξετασεις τα καφε γεμιζουν και βλεπεις ενα σωρο μπουτακια να καθονται στα καναπεδακια!Νικος Τσιαμτσικας για το ροκινγκ!
Προσωρινός ευνουχισμός η μόνη λύση αδέρφια:(
παντως παιδια δεν ειναι σε ολες τα σορτσακια ωρεα…να μου ρθει μια με ποδι 2,50 μετρα και επιδερμιδα βελουδο οκ…αλλα να μου ρθει και καμια στραβοκανα με γκρικ λοβερ τριχουλα στο ποδαρακι και φλεβιτιδα ε οχι…
Ε καλά, δεν κυκλοφορούν κοπέλες με τρίχα κάγκελο ρε συ, αν είναι δυνατόν. Βέβαια οι ελληνίδες γενικά είμαστε μελαχρινές, οπότε σε κάποια φάση ίσως πάρει το μάτι σου καμιά τριχούλα.
Τώρα για τα 2 μέτρα πόδια, λίγο δύσκολο το κόβω, κυρίως μετρίου αναστήματος είναι οι περισσότερες κοπέλες.
Οπότε μετακόμισε καμιά Τσεχία/Σουηδία κλπ :Ρ
Δεν με νοιαζουν τα μεγαλα ποδια!!!Αρκει να ειναι λεπτα!κ κοριτσια καλο ξυρισμα(ποσο φαλοκρατικο αυτο το τοπικ γιεα:D8))…Ανταποκριση απο ΝΠ…Βουλιαγμενη παραλια σημερα παρα πολλοι αντρες μικρος γυναικειος πληθυσμος.Ευτυχως εσβησα την απογοητευση με μια αφροδισιακη βαφλα στα waffle house:!:
Ανταπόκριση από ΝΠ:
Φουστίτσες vs Σορτσάκια σημειώσατε 1
Αχ αυτές οι γάμπες :roll:
Λοιπον μετα απο πενταημερη παραμονη στη Λαρισα ενα εχω να πω!Μου βγηκαν τα ματια εξω ε!Σορτσακια απο δω,φουστες απο κει!Δυστυχως ειδα και μερικες απ τις λεγομενες βρακες οπου κρυβαν πραγματικα καλουδια γαμωτο.Ειδικα μεσα στο τρενο ηταν 2-3-4-5 με κατι σορτσακια…αχ!:oops:
Πουσαι ρε ΚΑΡΙΟΛΗ κσ9 να παμε βολτες γαμω!
Αυτός μια χαρά περνάει εκεί άστον!
Α μπα οι γουρουνες
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΠΑΖΑ ΘΕΕ.
Δε ξέρετε να εκτιμάτε[-X
Α ρε, δεν θα 'ρθεις στο νησι?? Θα σε βαλω μετα που θα εχεις μεταννοησει να γραφεις καθε μερα “ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ, ΟΙ ΑΓΓΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΓΚΑΒΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΣ”.