:lol:
Είναι που θα πέσεις φίλε χάρη!
:lol:
Είναι που θα πέσεις φίλε χάρη!
οι Αγγλιδες ειναι αθλιες…πινουν,βρωμανε ποτο,πινουν,μεθανε,πινουν…
Εγω το ειπα και περυσι με το που πατησα εκει…η ασχημια ειναι σχεδον αξιοθεατο…
ευχαριστώ!
ως half-αγγλίδα :lol:
εγω μιλησα για τις εξ ολοκληρου αγγλιδες…για πες αναλογιες…
To φαινομενο εχει παρει ανυσηχητικες διαστασεις(διαστασεις γενικως οοχαοχοαχοα) για αυτο και ο bleedin εχει χαθει απο το θεμα.Εγω παιρνω μετρα…Σπιτι διαβασμα για εξεταστικη κλπ…Ουφ
λεπον μιας και το όνομα μου αναφέρθηκε εις το τιμημένο και ένδοξο αυτό τόπικ ας απαντήσω… οι αγγλίδες είναι άσχημες αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις, δηλαδή απο τις 1.000.000 που θα δείς ανάμεσα σε αυτές εεε ή μια θα είναι καλή, μόνο που όταν λέμε καλή θα είναι ΑΨΟΓΗ:!: Εγώ εχω μια που πραγματικά αναρωτιέσαι τι καλύτερο μπορεί να βγάλει ο θεός ε αλλά μετά με όλες τις υπόλοιπες αναρωτιέσαι αν υπάρχει θεός και αν ναι γιατί δεν σε λυπάται λίγο…
πάντως τώρα που πίασαν οι ζέστες δηλάδη πάνω απο 10 βαθμούς, σουηδέζες, ανατολικό μπλοκ και οι γείτονοπούλες γαλλίδες είναι χάρμα οφθαλμών:!:
πάντως γιάσονα εγώ όταν γυρίσουμε με παρωπίδες θα κυκλοφορώ ε μην μπαίνουμε σε πειρασμούς ! βρες άλλους φίλους αν 8ες
αν και ΝΠ θα πηγαίνουμε πολύ:roll:
και ναι θα πηγαίνουμε και για μπάνια και δεν ακούω κουβέντα :!:
Γι’ αυτό το λατρεύω αυτό το παιδί!
0-0-0
Γιατι λεει την αληθεια οτι οι Αγγλιδες ειναι μπαζολες??? ΕΕΕΕ??? Παντως ναι, 1 στις 100.000 θα ειναι πολυ καλη. Αλλα μην μου πειτε οτι αυτο ειναι καλο.
Καλό κακό λίγη σημασία έχει. Διότι δε μιλάμε για μια “απλά καλή”.
Και πως τυχαίναι ρε γμτ και πέφτω (σχεδόν) πάντα σε αυτό το 1 στο 100000…
metal laws δεν πρέπει να την λες στο freedom για τον απλο λόγο ότι μάλλον είναι τυχερός και βλέπει όμορφες, οπότε το σχέδιο είναι απλό φέρνουμε τον φριντομ στο νησί και θα βλέπουμε όμορφες αγγλίδες, σαν τον νόμο του μέρφυ στο αντίστροφο!
(βέβαια για να εχει επιτυχία το σχέδιο πρέπει να απελάσουμε απο το νησί το γκαντεμόσκυλο γιασονας γιατί αν και μένει σκωτία το αρνητικό του τσι δεν σε αφήνει όταν είσαι σε κάποια απόσταση κάποιον χλμ να σταυρώσεις γκόμενα!!!ακούστε και την εμπειρία σε αυτό το θέμα για παράδειγμα εγώ που φέτος θέλω να είμαι πιστός σκέφτομαι να πάω διακοπές μόνο μαζι του για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, δεν παίζει να πλησιασεί γυναίκα ε!)
EΠΙΚΟ ΠΟΣΤ!
:respect: :respect:
λάθος το έθεσε αρχηγέ…
άλλο η γυναικα σου και άλλο η γυναικα του αλλου!!!
:p:lol:
[-X[-X γυναικα εισαι η πλακακι?
Περιμένω απάντηση τζέισον!
Δεν υπαρχει απαντηση, η αληθεια ποναει
τερας! :twisted:
“Το τερας αμαν, παιζει κουν-καν…” :dance::dance::dance:
Βασικά ρε παιδιά, οι αγγλίδες είναι γτπ. Άμα είσαι ποδοσφαιριστής κείθε, ακόμα και αν είσαι πιο άσχημος και από τον rooney (αν και δε γίνεται), θα έχεις ΤΙΣ ΘΕΕΣ. Αλλιώς, καλύτερα με άντρα.