Περί σορτσακίων, τουριστριών και περιεχομένων των περι ων ο λόγος σορτσακίων |}~{|

Θα πατήσεις σκατά και θα φοράς και τα καλά σου τα παπούτσα που σε χάλασε ο ΛΕΜΜΥ.

Ε ναι, δεν θελω να τον βλεπω με σορτσακι, αν εσενα σε φκιανει ομως παω πασο.

Ο rio ferdinand ειναι αυτος;;8O8O8O [SPOILER]Ελπιζω πως ειναι ομοιοτητα η δεν βλεπω καλα!!![/SPOILER]

Naaah… Μην τον ακούτε κορίτσα, δε θέλουμε να μαυρίσετε. Προτιμούμε λευκό δέρμα σαν τη βανίλια, σαν το χιόνι, ή έστω σαν το γάλα. Είναι πιο politically correct χαρακτηρισμοί. ;p

KEN ναι, ειναι νεα μοδα, καυτα σορτς και στους αντρες πλεον, αποτριχωση τωρα.

Horror εσενα σε εχω συμπαθησει.

πο … σε όλα φλώρος είναι αυτός … [B]ΣΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ![/B]

Ποιό άσπρο του τυριού???..το άσπρο το ‘‘πεθαμενατζίδικο’’ μ’αρέσει…το χλωμό -πώς το λένε τέλος πάντων…?!! Εγώ αυτό θέλω, αν και γενικά, χειμώνα-καλοκαίρι, είμαι πολύ άσπρη και δε μαυρίζω εύκολα -συνήθως καίγομαι μόλις εκτίθεμαι λίγο στον ήλιο (και ένα τέταρτο-μισάωρο που λέει ο λόγος)…φαντάσου…

Απλά τα γούστα μου είναι ας πούμε πιο… εκλεπτυσμένα.
Και δεν τρώω φέτα.

Χορορ σε συμπάθησα και γω ε.

και ας τρώω φέτα

Χόρρορ αν και γενικά σε κάποια πράγματα δε συμφωνούσα μαζί σου…σε αυτό το θέμα με βρίσκεις 1000000000% σύμφωνη…κάτασπρο δέρμα+φορεματάκια (κατά προτίμηση λευκά κ αέρινα…)

Δεν χρειάζεται η γυναίκα να τα πετάει όλα έξω ή να βάφεται, να βάζει στη μούρη χίλια-δύο, για να αναδείξει τη θηλυκότητα της…

…τα λέω κιόλας και με αποπαίρνουν.πφφφ…

λούλης … ζήσε το όνειρο σου στο βορρά κ παράτα τα pigs στην τύχη τους …

Ρε συ Altered… Τώρα που έφυγε και ο shaman, με ποιον θα διαφωνώ δηλαδή ρε συ… :stuck_out_tongue:

Μ’αρέζει ο τρόπος που σκέφτεσαι. _

Θα το κάνω. Θα ζήσω το μελαγχολικό indie όνειρο στα ρομαντικά τοπία του βορρά παρέα με μια μελαχρινή Σουηδέζα με ολόλευκο δέρμα… Ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων, pig. ;p

Σε θρεντ για σορτσάκια λέτε για αέρινα λευκά φορέματα.
Μήπως να συζητήσουμε και για το ότι σημασία έχει η καλλιέργεια, η μόρφωση και ο πλούσιος εσωτερικός κόσμος ?

@χορορ
Μην άγχεσαι, είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι να γίνεις το alter ego μου.
Μπορούμε κάλλιστα να διαφωνήσουμε για Bon Iver.

@Silent
Μη δίνεις σημασία. Άντρες [-X

Δεν τους δίνω σημασία Altered μου…[-X
Άλλωστε τί να καταλάβουν…? Το μυαλό τους στα σορτσάκια είναι…

Κρισπ πίστευα ότι εσύ δεν τα πολυχώνευες τα σούπερ μίνι σορτσάκια και γενικότερα τα ‘‘ξέκολα’’…λάθος εκτίμηση…[-X

Ρε πάρτε το χαμπάρι…η ωραία γυναίκα είναι ΩΡΑΙΑ γυναίκα…και μπούρκα να φορέσει πάλι ωραία θα’ναι… Αααν και στην προκειμένη, δεν έκανα λόγο για μπούρκα, αλλά για όμορφα κοντά λευκά και αέρινα φορεματάκια…που’ναι το συντηρητικό σ’αυτά? Τέλος πάντων…

α, και ο πλούσιος εσωτερικός κόσμος δεν έχει σχέση με το ντύσιμο…

Παρτε

βασικα εχει πιο πολυ ενδιαφερων απο την αναποδη

οπως και ναχει ομως, αγαπαμε

Απευθυνοταν στους μπουτολαγνους κυριως.

Το άσπρο χρώμα στο δέρμα συνήθως είναι αηδία πάντως

μμμμμμμ…[-X[-X