Περί σορτσακίων, τουριστριών και περιεχομένων των περι ων ο λόγος σορτσακίων |}~{|

Συμφωνώ απεριόριστα, ως κάτασπρη μέχρι αηδίας που είμαι :-s
Λεία, μαυρισμένα, γυμνασμένα πόδια/ μπούτια ΡΕ.

Κι εγώ με τη σειρά μου προτιμώ σκούρα λαδωμένα γυναικεία κορμιά! Και αυτά τα μπραζιλιαν μαγιο τα έχει στείλει ο Σατανάς για να δει αν αντέχουμε! Ε δεν αντέχουμε! Ασταδιάλα καλοκαιριάτικα :stuck_out_tongue:

Αν δεν παινεψεις το μπουτι σου θα πεσει να σε πλακωσει.

Γι αυτό αποφεύγουμε τα χοιρινά και τα μοσχαρίσια. Λεία και γυμνασμένα, κομπλέ. Color doesn’t really matter.

__Ρε, αν δεν ήξερα τι ακούτε και δε σας είχα γνωρίσει από κοντά, θα έλεγα ότι δεν έχετε καθόλου γούστο… [-X :lol:

Το άσπρο χρώμα στο δέρμα συνήθως είναι άκρως ερωτεύσιμο

__Α, ναι, συμφωνώ κι εγώ. :slight_smile:
:stuck_out_tongue:

Εγώ που την έχω γνωρίσει επίσης, συνεχίζω να λέω ότι δεν έχει.

:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:[/CENTER]

πριν καν δω ποστ κρισπ, ερχόμουν να γράψω σε σαντοουκαστερ

“πόσο με τιμά που εξακολουθείς να θεωρείς ότι έχω γούστο, παρόλο που με έχεις γνωρίσει και ξέρεις τι μουσική ακούω”!

και τώρα το ίδιο γράφω, προσθέτω μόνο πως ο κρισπ είναι άγουστος, αλλά αυτό θα το γνωρίζει ήδη το φιλοθεάμον κοινό._

No, I’m not. _;

Νά’ναι καλά τα σορτσάκια, αυτές τις μέρες μας έχουν σώσει!

Να είστε καλά που τα προτιμάτε8)

po thn tetarth tha ponesoun ta matia mou… tha exei kai 40 vathmous, mia xara :wink:

Μόλις τελείωσε άλλη μια επώδυνη καλοκαιρινή βόλτα στο Μοναστηράκι-Πλάκα.

Υποφέρουμε αλλά μας αρέσει.

Όταν φτάσω 50, θα είμαι ο πορνόγερος με το ανοιχτό V που την πέφτει στα 20χρονα, ακριβώς επειδή βραδιές σαν αυτή είμαι σπίτι αντί για κάποιο νησί, με το μοχίτο ανά χείρας και με αιθέριες ελαφρά ντυμένες υπάρξεις να με περιτριγυρίζουν.

Τρώνε ξύλο αυτοί, να ξέρεις.

Μμμ, θα υποστώ το τίμημα. Ξύλο ξε-ξύλο, η ζωή μου το χρωστάει.

Το ξύλο σίγουρα.

πισσα και πουπουλα για να μαζευουν τη ΓΛΙΤΣΑ

Χαχαχαχαχαχ ωραία η κουβέντα, αλλά δεν τη συνεχίζω. Βαργγγγγγγγγιέμαι ήδη.

Κι εδω οπαδος του γαλακτερου γαλακτερου στο δερμα. Και του Νασου, γιατι οχι.