Εγω γουσταρω και να με κοιταζουν, και να τις κοιταζω. Γουσταρω τα κοντα σορτσακια (αρκει να μη τα φοραω εγω ή αλλος αντρας:p ), και οι…ακαμπτες φουστες (οπως αυτη στη φωτογραφια), με ξενερωνουν[-X .
Αυτη βρηκα ρε συ, σορρυ…
@pumpkin: Αν δεν φας ομως, δεν μπορεις να ασχοληθεις με το εν λογω αθλημα… (αυτο ητανε παραλλαγη της ατακας "νηστικο αρχουδι δεν χωρευει:p)…
Δόξα κ τιμή στα σορτάκια της Αλόης…:lol: :lol: :lol:
Αυτά ξετρύπωσαν τελικά τον spambot άρχοντα…
Αλόη το λαπτοπ πως δεν είναι στην φώτο ?
Η φώτο είναι από την ενσωματωμένη κάμερα του λάπτοπ μου… Το στήσαμε μπροστά μας και να’ τη η φωτογραφία!!
Εμένα που μου αρέσουν τσα μακρυά σορτσάκια δεν υπάρχει κάτι να επιλέξω?
Κανονικά αν σεβόσουν τον εαυτό σου θα είχες αυτομπαναριστεί ήδη μετά από αυτό το ποστ
Μπα, την πρώτη φορά τυχαία τον συνάντησα! Μεγαλειώδεις στιγμές!
Και ναι, τον πέτυχα τυχαία και ΔΕΝ ήταν με λαπτοπ στα χέρια. Πώς τον αναγνώρισα χωρίς το σήμα κατατεθέν; :-s
Σορρυ, εγώ δεν έχω τέτοια στην γκαρνταρόμπα μου [-X
Κρίμα:p :lol:
Τα προσωπικά γούστα δεν είναι έγκλημα:p
Πατήστε το παρακάτω link ώστε να έχετε αυτήν τη μουσκή υπόκρουση καθώς διαβάζετε αυτό το ποστ…
Κρύο… Ένα κρύο αεράκι κατέκλεισε τους δρόμους της Αθήνας σήμερα. Μια έκπληξη για του κατοίκους της μεγαλούπολης μετά από μια μεγάλη περίοδο καύσωνων. Για άλλους ευχάριστη και για άλλους δυσάρεστη. Πολύ δυσάρεστη… Το φθινόπωρο είχε μπει, προάγγελος του χειμώνα που θα ακολουθούσε. Όχι όμως χωρίς συνέπειες…
Ο ήρωας μας έκανε βόλτα στα μαγαζιά της Γλυφάδας. Είχε αρχίσει να κρυώνει και κατάλαβε ότι είχε κάνει λάθος που βγήκε με κοντομάνικο. Αποφάσισε να κάτσει σε κάτι σκαλοπάτια να ρεμβάσει τους περαστικούς και, ως συνήθως, τα αγαπημένα του σορτσάκια… Για να ανακαλύψει έντρομος κάτι τραγικό!! Κανένα τρεντάκι δε φορούσε σορτσάκι. Ούτε ένα!! Είχε αρχίσει να χάνει τα λογικά του. Ένοιωθε κάθε σπιθαμή του μυαλού του να πάλεται.
Ξάφνου, καθώς κοιτούσε ασυναίσθητα το τραμ που είχε σταματήσει στη στάση, είδε να κατεβαίνει κάποια με σορτσάκι. Ένα χαμόγελο πήγε να διαγραφεί στο πρόσωπό του, για να ανακαλύψει στιγμές αργότερα ότι επρόκειτο για μια πενηντάχρονη, ευτραφή κυρία που μάλλον θα ήταν καλύτερα να μη φορούσε και δυσφημούσε αυτό το υπέροχο ένδυμα…
Το βράδυ κατέληξε σε ένα μπαρ στο κέντρο λιώμα. Τα σορτσάκια σύντομα θα κρύβονταν μαζί με τα υπόλοιπα καλοκαιρινά ρούχα. Ο κόσμος για τους 9 επόμενους μήνες δε θα ήταν πια τόσο φωτεινός…
Αυτή θα μπορούσε άνετα να ήταν μια αληθινή ιστορία… Πένθος, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Woe and grief
Σοκ και μπουτσα!
Η επιστροφη της κουλτουριαρικης φουστας που ολοι οι σοβαροι αντρες με αξιολογο γουστο λατρεψαμε ειναι πιο κοντα απο ποτε! Ενας λογος ν’αγαπησεις τον χειμωνα διαγραφεται στον συννεφιασμενο οριζοντα! Βαλτε το σπαμποτ στη ναφθαλινη ως τον Μαϊο, τωρα αναλαμβανουμε δραση εγω με τον Κρισπ.
Shock kai peos kata to Ameriklaniko Shock kai deos(tin epixeirhsh eisvolhs sto Iraq). Pragmatika ayta ta pragmata kanoun polyyyyyy poio omorfh tin kalokairinh mas kathimerinothta…8)
τώρα μάγκες που έρχονται τα κρύα τι θα κάνουμε χωρίς σορτσάκια…ας το ευχαριστηθούμε όσο πιο πολύ μπρούμε!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
Εμεις καταλαβαινομαστε…
Οkay.Εχετε καει.
The end.
:lol:
Eγω πάντως χθες είδα μερικές με σορτσάκια αλλά η αλήθεια είναι ότι υπήρχε τεράστια μείωση…Το τέλος πλησιάζει!!!
Φουστα Uber Alles!!
Ποια σορτσακια μου λετε. Εγω εχω ψυχωση με τα κολαν.
Προτιμω να μου φερεις μια γκομενα (που της παει βεβαια το κολαν :p) με κολαν παρα γυμνη
ον τοπικ: τα υπερβολικα που κοντα σορτσακια…ειδικα οταν εχουν μορφη κολαν
ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ! :lol: :lol:
Τι λέξεις είναι αυτές ρε; :ban: Αίσχος.
Όσο για τα κοντά σορτσάκια, τα ιλιγγιωδώς κοντά σορτσάκια, τα σορτσάκια μέχρι την αμυγδαλή… Δε βάζω συχνά γιατί ντρέπομαι :-s :oops: Μόνο στο νησί το καλοκαίρι, τότε ναι! :roll: :lol:
Μα γιατί σας αρέσουν τόσο πια; :roll: Είναι πρόστυχα:!:
Και αυτές που τα φοράνε ακόμα πιο πρόστυχες…
:lol:
σωστά εμένα αυτά δεν μαρέσουν, αλλο η θηληκότητα και άλλο η προστυχιά…
όταν κρύβει και κάτι η κοπέλα είναι πιο όμορφο…