Περί σορτσακίων, τουριστριών και περιεχομένων των περι ων ο λόγος σορτσακίων |}~{|

Καμια κοπελα δεν εχει βαλει φωτο της… Μονο η Αλοη, αν θυμασται εκεινη τη φωτο με το emobot-φαντασμα…

Αντε να παιρνουνε σειρα και οι αλλες…:roll:

Αν εννοείς φωτο με σορτσάκι, απλά δε μπαίζει. Είμαι ντροπαλή. Αν εννοείς συμβατική φωτο, δοκίμασα αλλά το imageshack είναι ηλίθιο. Θα ξαναπροσπαθήσω αύριο γιατί θα βγω τώρα. Για να μη μας λες δειλές και ντροπαλές όμως, πήγαινε στο myspace μου να δεις την ηλίθια φάτσα μου. Τη διέυθυνση θα τη βρεις στο προφίλ μου. It’s a challenge.

Φωτο με σορτσακι εννοειται, τη φατσα σου σκετη τι να τι κανω??:stuck_out_tongue:

Και στη φωτο στο myspace δεν φαινεται τιποτα…[-X [-X

Πολλες ντροπαλες ειστε εδω μεσα…

Μηπως εισαι και ροδομαγουλη???:lol:

1. Δηλαδή τι να φανεί; Σε λάθος site σε έστειλα, της jameson θες μάλλον :stuck_out_tongue:
  2. Και τριανταφυλλένια.
  1. Ποια ειναι η κυρια?:-s

2. Γι’ αυτο ταιριαζεις με τον Κοζυ, το ιδιο χρωμα εχετε…:stuck_out_tongue:

Μετα απο σχετικη καλοκαιρινη φωτο της Αλοης στο ΜΣΝ, ψηφιζω υπερβολικα πολυ κοντα σορτσακια…

Σοδομα και Γομμορα αυτο το ΜΣΝ.Ο Θεος θα σας καψει.

νταξ,στο μσν όλα αυτά,κι εμείς εδώ στο forum τη βγάζουμε με βαν νταμ…

Έι! Εγώ για το emobot την είχα βάλει! Και σιγά δηλαδή τι βλέπεις; :stuck_out_tongue:

Συγγνώμη… :cry: Απλά νοσταλγώ καλοκαίρι! :eek: :frowning: …μέχρι να βρω χειμερινό σορτσάκι :stuck_out_tongue:

έλα να βάζουμε όλες με σορτσάκια κλπ,να κρίνει ο λαός

Τς τς, είσαι πολύ ρηχός!

Έτσι και ανακαλυφθεί αυτό, τέλος, πετάω το λάπτοπ!!

Υπάρχουν ντε!! Απλά ψάχνω το κατάλληλο! :blink:

Υπαρχουν και φοριονται με καλσον και μποτα, ιδανικα.

Αμέ, αμέ. Ή χαμηλό παπούτσι.
Αλλά τα καλοκαιρινά είναι καλύτερα :frowning:

Ε ναι, το καλσον χαλαει την αισθηση της αφης…

Εγω δεν ξερω…Σπανια φοραω, ακομα και το καλοκαιρι, προτιμω φουστες αν ειναι να κανω την υπερβαση και να αφηκω το πανταλονι στην ακρη…:-s :stuck_out_tongue:

Ολο λογια ειστε.Ποσταρετε καμια φοτο ρε :smiley:

πφ,μόνο λόγια ρε

tolkki για μοδερατορα ιμιντιατλι:D

Είστε τρελοί ω ρε; Σορτσάκια το χειμώνα;;; :cold: :cold: Κανα φορεματάκι σε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ εξαιρετικές περιπτώσεις.