Περί σορτσακίων, τουριστριών και περιεχομένων των περι ων ο λόγος σορτσακίων |}~{|

Ο λαός ακόμα περιμένει…

Κατι τετοιο φορεσα χθες…:smiley: :smiley: :smiley:

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: (τελικά αυτό το emotion είναι τελοίος καψιμέϊκο … )

=P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~

το σορτσακι που επιδεικνυεται εις το προαναφερθεν βιντεο θεωρειται
α)κοντο
β)πολυ κοντο
γ)συγγνωμη δεν προσεξα

γ

(lol βγάλανε τανγκα που μοιάζουν με σορτσάκια :lol: :lol: )

ME ΛΕΝΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ…γεια σας…ειμαι της παλιας σχολης…τα σορτσακια.(ΤΕΛΕΙΑ!!!)

Βασικά το σορτσάκι είναι απλά κοντό. Μοιάζει πολύ κοντό because her ass is huge!

αυτό:-s

Τωρα γιατι μου τα κανεις αυτα…???..Αυτος ο συνδυασμος ειναι η ασυναμια μου…!!!

χμ, καλυτερα θα ελεγα τα κοντα σορτσακια, οχι τα πολυ πολυ κοντα ομως, γιατι νταξ, τι εξαψη μπορουν να κανουν στη φαντασια σας αμα τα εχετε ολα στο πιατο…[SPOILER]

Ο ιδανικος συνδυασμος για μενα το καλοκαιρι παντως ειναι σορτσακι και απο πανω μονο το πανω μερος του μαγιου. Τα σπαει:D [/SPOILER]

Εγώ πιστεύω ότι καλύτερα είναι τα υπερβολικά κοντά σορτσάκια… Πάλι δν τ βλέπεις όλα αλλά βλέπεις…Αλλιώς τ να λέει? Τα απλά κοντά κ μη κολλητά δν έχουν χάρη…

Συμφωνώ και στα δύο! Τέλεια, αλλά το δεύτερο μόνο για παραλία εννοείται ε :stuck_out_tongue:

+1 στη φίλτατη Ράνια!

Επίσης τα παρεό είναι θάνατος.

Μάνος, περιμένω ανάλυση επί του θέματος ε…

Too early. Just too early.

Κάτσε να φτιάξει ο καιρός πρώτα

Ε, ναι ρε παιδια. Αμα τα σχολιαζουμε ολο το χρονο, χανεται το νοημα…

Σκέτη απογοήτευση είστε ρε. Ο καιρός έχει ανοίξει, έχουμε άνοιξη, ο ήλιος λάμπει, τα πουλάκια κελαηδούν και ορδές τουριστριών έχουν κατακλύσει την Αθήνα.

[-X [-X

Οφ τοπικ αλλα οι εναλλακτικες-κουλτουριαρικες φουστες ειναι καλυτερες απο καθε ειδους σορτσακιου.Παραδειγμα:

[SPOILER]Ο συνδυασμος μπικινι-σορτσακι δεν μ αρεσει. :dunno:

Συγγνωμη Μανο :lol: [/SPOILER]

Συμφωνώ αλλά για παραλία, το σορτσάκι-μπικίνι είναι το μόνο ιδανικό ρε, τι να βάλουμε;

Για τη φούστα αυτή, +1. Αλλά το παπούτσι είναι έλεος :-s

Πφ οι εναλλακτικές κουλτουριάρικες φούστες είναι γι’ αυτές που παν σε μπαράκια στο γκάζι που παίζουν τζαζ, διαβάζουν athens voice και συνήθως συνδυάζουν το lifestyle χωρίς την ουσία. Δηλαδή δε θα πήγαιναν ποτέ Πλούταρχο, αλλά δεν ξερουν το γιάτι. [-X

Εμείς θέλουμε μπούτι!

:lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Δεν τα εννοώ, ε

Η συγκεκριμένη με μια κοντή φουστίτσα και ένα μαύρο τιραντάκι θα ήταν πιο καυτή και από την Αίτνα σε στιγμές εκρήξεων8)