Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα ότι τα γενέθλια μου είναι ίδια μέρα με της Ελένης Λουκά, πράγμα που με έκανε να αναθεωρήσω όλες τις απόψεις της ζωής μου. Με έκανε να συλλογιστώ, να διαλογιστώ, να ανα-λογιστώ, να σκεφτώ με άλλα λόγια, πράγμα σπάνιο. Και κατέληξα στα εξής συμπεράσματα: λοιπόν, ροκ=Σατανάς. Είναι ο αρουραίος στον εγκέφαλο σας,(κλεμμένο) είναι η ακολασία μες στα στήθια σας, είναι ο δαίμων ο ωθών εις την αμαρτίαν, είναι η πιο αγνή έκφραση του παγανισμού, είναι η αναβίωση του Βεελζεβούλ, ο Χίτλερ με την φανέλα των χιμ, Η Έφη Θώδη πυ τρώει χιόνι, Βενιζέλος και Πάγκαλος εγκλωβισμένοι στο ίδιο ασανσέρ βρε παιδί μου για να το πούμε και λαϊκά. Αποκηρύξτε τον Σατανισμό,παιδιά,μου πριν να είναι αργά . Μετανοείτε! Θυμηθείτε την ιερά σύνοδο του 57’: "…άνδες και γυναίκες φέροντες το Χριστιανικόν όνομα προβαίνουν εις σκοτίας πράξεις οργίων (μπουρμπούλια και ροκενρόλ), από τας οποίας αποστρέφει εις το πρόσωπον εξ αισχύνης…"ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟ[SIZE=“4”][/SIZE]Ι!!! ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ!!!ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ!!![SIZE=“1”]Μετανοείτε…[/SIZE]
:papas: :papas: :papas: :papas:
:papas: :papas: :papas:
:papas: :papas:
:papas:
Μα σε παρακαλώ τώρα, αυτά είναι must σε κάθε έξοδο:|
lockdown warning
ενταξει στα 3/4 των ποστ υπαρχει η λεξη λουκα…κρυωσε πολυ το τοπικ
Μιλαω για το συγκεκριμενο αρθρο που θεωρουσε τα fear,sandman σατανικα ως σατυρισμος του παιδικου φοβου για το σκοταδι.
Οσο για αυτο που λες εχεις δικιο.Το Number of the Beast(ισως μαζι και με το moonchild) ειναι οντως οι φανεροτερες ενδειξεις για τις σατανικες αντιληψεις των maiden :lol: :lol: #-o #-o
Γιατι πουλαει τοσο πολυ ο σατανισμος στη/στο μεταλ/ροκ ?Στα αλλα ειδη μουσικης για παραδειγμα δεν πουλαει τοσο ωστε να γινεται ολη αυτη η φασαρια που γινεται με το μεταλ/ροκ.:-s :-k
Καλά ρε φίλε φαντάζεσαι τώρα σατανιστικά τραγούδια στην ποπ. Απλά στην Μέταλ το έδαφος είναι έτοιμο και οι άνθρωποιο που ακούνε είναι πιο θυμωμένα άτομα. Στην ποπ δεν θα μπορούσε να περάσει κάτι τέτοιο, π.χ η Καλομοίρα να τραγουδάει Gorgoroth…
Σωστος!:thumbup:
Δηλαδη αν πει ο Ozzy σε τραγουδι να πανε να πνιγουν και εκεινοι το κανουν ποιος θα φταιει μετα?
Πολλα εχουν ειπωθει απο την αρχη της ροκ για δηθεν σχεση της με τον σατανισμο γενικοτερα. Για μενα οποιος πιστευει κατι τετοιο δεν εχει καταλαβει το πραγματικο νοημα της. Τα διαφορα συμβολα χρησιμοποιουνται για αλλους λογους. Παντα προκαλουσε η ροκ καθως παντα ηταν επαναστατικη. Απλα ειναι πολυ παρεξηγημενη. Οι περισσοτεροι τα λενε χωρις να γνωριζουν ή να εχουν ακουσει ποτε τους. Ακομα τα περισσοτερα ειναι ακραιες στασεις φανατισμου… Δεν συσχετιζεται με τον σατανισμο δηλαδη…
http://www.av1611.org/rock.html
P.S. Θα ήθελα σοβαρές απαντήσεις περί του λινκ και όχι μόνο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και emoticons. Αλλιώς δν έχει νόημα η συζήτηση και να κλειδωθεί το θρεντ.
Αλήθεια γιατί τόσο μεγάλο ποσοστό του μεταλ ασχολείται με τον σατανα?
Για να προκαλούν? Μεταφορικά? Για να πουλάνε? Το πιστεύουν?
Αρχικά προφανώς και το χρησιμοποιούσανε για εμπορικούς σκοπούς. Τώρα έχει μειωθεί μόνο στον μπλακ χώρο. Ντάξει, πολλές μπάντες το κάνουνε ακόμα για τις πωλήσεις, για να προκαλούν, για το χαβαλέ, δεν ξέρω, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μπάντες που πιστεύουν εκεί.
Τώρα να πάει να βγάλει τον Mustaine σατανιστή μου ακούγεται αστείο…
- <— ένα εμότικον για να σε πάω κόντρα
Αυτά που λέγονται στο άρθρο σίγουρα δεν είναι υπερβολικά ούτε γραφικά και ούτε έχω καμμία διάθεση ειρωνίας. Σε κανά δίμηνο θα δω τους Manowar και θα ακούσω (και τραγουδήσω) το bridge of death. Προς τι όμως ο στίχος?Δεν επιδέχεται άλλης ερμηνείας από της κυριολεκτικής. Άρα?
Δεν πιστεύω όμως ότι κανένας από εμάς αποδέχεται κάτι τέτοιο (εκτός αν ήδη το πιστεύει βέβαια), ούτε βέβαια και μπορεί να μας επηρρεάσει κάτι τέτοιο…
Σκέψου όμως ένα παιδί που δεν μπορεί να κρίνει αυτά που βλέπει γύρω του…
Που έχει έντονες τάσεις μιμιτισμού…
Εμένα σίγουρα μου φαίνεται πολύ επικίνδυνο. Αν σας φαίνεται υπερβολικό, σκεφτείτε ένα παιδί που ακούει ένα από τα πολλά κομμάτια που αναφέρει έμμεσα ή άμεσα τη μαγεία κ ενδιαφέρεται να μάθει τι είναι. Και μαθαίνει. Πόσο αστείο σας φαίνεται αυτό?
Όσο για υποσυνείδητα μυνήματα κ αυτά, το μυαλό είναι πολύ πολύπλοκο για να πούμε κάτι στα σίγουρα, πάντως τα ανεστραμένα μυνήματα σίγουρα είναι μια μαλακία και μισή… Αν ήταν έτσι , τόσες φορές που έχω ακούσει Queen, θα έπρεπε να στρίβω μπάφους σα καμινάδες… :lol:
Ποιος σοβαρός άνθρωπος όμως θα αγοράσει ένα δίσκο γιατί “είναι σατανικός” ? Και δε νομίζω να ισχύει το αξίωμα ότι “το απαγορευμένο είναι πιο γλυκό”, γιατί οι περισσότεροι γονείς έχουν άγνοια του θέματος. Εμένα ή μητέρα μου πριν κανά χρόνο μου έκανε μια νύξη " Δε πιστεύω να ακούς αυτά τα μέταλ κι εσύ?" (είμαι 26) , προφανως γιατί θα είχε δει κανά σχετικό ρεπορτάζ…:roll:
Πχ, οι Sabbath ποτέ δεν ήταν σατανιστές. Όμως χρησιμοποιούσαν σατανιστικά/παγανιστικά κλπ σύμβολα…
Δε ξέρω καμιά άλλη αιτία. Τέσπα, πάω να θυσιάσω τη γάτα μου στο όνομα του Εωσφόρου μια στιγμή.
Nταξει μπορει πολλα συγκροτηματα να αυτοπαρουσιαζονται ως σατανικα κλπ και μετα να λενε οτι δεν ειναι σατανιστες η δεν εχουν σχεση με τον σατανισμο κ οτι ολα αυτα γινονται για εμπορικους λογους η για αλλους λογους,σημασια εχει η εικονα που βγαινει προς τα εξω. Αντε να πεισεις πχ καποιον που δεν εχει ακουσει ποτε ροκ η μεταλ και δεν εχει ασχοληθει,που ακουει για πρωτη φορα το Hells Bells των AC/DC και δινει προσοχη στους στιχους οτι αυτη η μπαντα δεν εχει καμια σχεση με ολα αυτα.
Ριχτε και μια ματια εδω,νταξει τωρα δλδ εαν ολα αυτα που αναφερονται σε αυτη τη σελιδα ας πουμε εχουν βαση και τα παρουμε στα σοβαρα,τοτε ζουμε σε ενα διαβολεμενο κοσμο.:lol: #-o
Τωρα το ποσο επηρεαζουν οι στιχοι μπορει να ειναι ενα θεμα.
Περίμενε, δεν είναι ακόμα μεσάνυχτα…
Όσο για τους Sabbath ασχολήθηκαν με το σατανισμό, υπό την έννοια ότι ψαχτήκαν… Αλλά βέβαια από το παρακολουθώ μια τελετή μαγισσών και χέζομαι (Black Sabbath) μέχρι το " Lucifer is king Praise Satan" (Manowar) υπάρχει μια κάποα διαφορά. Και βέβαια δεν πιάνω τους Νορβηγούς. Αυτοί έχουν κάτι στίχους που τους βλέπει ο Σατανάς και κάνει το σταυρό του…
Πολλοί Νορβηγοί μπορεί και να πιστεύουν εκεί, κάτι Gorgoroth, Deicide κλπ.
Αλλα γενικότερα, δεν είσαι τρ00 μεταλάς αν δεν έχεις ανάλογη θεματολογία:p