Σατανισμός(μπουυυυυ) και ροκ

Ευχαριστώ πολύ!Κάνω ότι μπορώ…:oops: :oops:

Δεν ειχα προθεση να προσβαλλω κανεναν με το δευτερο σχολιο (εξ’ου και το smiley, πιο πολυ σε φαση πλακας δλδ), αν ενοχλει παρ’ολα αυτα το κανω edit.
Οσο για το πρωτο, sorry, αλλα αυτο το στυλακι “ο Χριστος θυσιαστηκε για εσενα ρε αγνωμονα” την στιγμη που εγω δεν πιστευω καν, με ενοχλει, τι να κανω. Και παλι δεν σχολιασα καποιον αρνητικα, ουτε ειπα κανα ψεμα. Ετσι και αλλιως εμεις οι “απιστοι” στην κολαση θα παμε, αρα δεν θυσιαστηκε κανεις για “εμας” :wink:

Ολα αυτα με τις θρησκειες μου φαινονται καπως πιστευω οτι ολα αυτα ειναι ανυπαρκτα και οτι δεν τα χρειαζομαστε. Οτι μπορουμε να πετυχουμε μονο με τις δυναμεις μας το κανουμε

αυτό που λες δεν είναι καθολικό άλλοι έχουν αντίθετη γνώμη και πιστεύουν…αλλά ξεφεύγει από το θέμα…

True αλλά δεν έχω δει κάτι που να δηλώνει την προφανή ύπαρξη του Θεού (ή του Διαόλου)…Όχι ότι δε θέλω να υπάρχει Θεός και Διάολος,αλλά να μην εθελοτυφλούμε κιόλας.

Μα αφού δακρύζουν οι εικόνες! Πώς το εξηγείς εσύ αυτό; ε; ε; :stuck_out_tongue:

παιδιά, αντί να πιάνουμε τα θεολογικά ζητήματα, δε πιάνουμε τα μουσικά? Οι θεολογικές αναζητήσεις του καθενός σας δε μας αφορούν… Με όλο το σεβασμό… :slight_smile:

Αυτό σωστό άλλωστε το τόπικ έχει άλλο θέμα…

Καλα ομως ο κοσμος ειναι βαρεμενος για τα καλα…Διαβασα αρθρο στο ιντερνετ για αυτο το θεμα στο οποιο μεταξυ αλλων ελεγε οτι το οι Μεταλλικα και μαλιστα to Enter Sandman μας οδηγουν στο σατανισμο:lol: :lol: :lol: :lol: …απο τοτε πεταξα ολα τα cd ton metallica kai ακουω μονο dark funeral:p :smiley:

και ειπε για το enter sandman XAXAXAXA ειναι το μονο τραγουδι για το οποιο δεν μπορουν να πουν τπτ…

Όποιοι τα λένε αυτά είναι κίβδηλοι, φιλοτομαριστές και μισαλλόδοξοι.

βασικά άνθρωποι χωρίς επίπεδο…

Aνοήμονες και μη εχέφρονες

αβελτεροι και πεφυσιωμενοι

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :D:p :lol: :lol:

μυκτηριστες , ημιμαθεις που θελουν να εκφερουν και γνωμη!

ειναι βδελυροι και δεισιδαιμονες οσοι τα πιστευουν αυτα και ειναι κριμα που υπαρχουν και νεοι ανθρωποι που πιστευουν οτι οσοι ακουνε μεταλ ειναι σατανιστες πρεζονια που κθκλοφορουν με αλυσιδες και καινε σπιτια

και λιγα λες φιλε:p

χωσε χωσε!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :D

μην ξεχναμε το σατανικοτερο ολων fear of the dark που σατυριζει το φοβο των παιδιων για το σκοταδι:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μπα…Μάλλον είναι το Number of the Beast.Μιλάει για την ελευση του αντιχριστου στη Γη…Όχι παίξε γέλασε…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: