Εγω με τις θρησκειες δεν εχω καλη σχεση αλλα βασικα το να ειναι καποιος σατανιστης να κανει θυσιες τελετες και μαλακιες τετοιες εκτος απο οτι μου ακουγεται καπως το λιγοτερο που θα θεωρησω ειναι οτι δεν εχει τιποτα μεσα στο κεφαλι του
που την βρικες αυτην την ηλιθια ρε μαλακα?
Σε κανενα σατανιστικο δογμα δεν περιλαμβανονται θυσιες.
Οι τελετες τι σε πειραζουν? Τι διαφορα εχουν απο τις χριστιανικες?
Μην ξεχνας οτι ουσιαστικα και το αρνι του Πασχα θυσια ειναι…
Και η σταυρωση στην ουσια ανρωποθυσια ηταν
Χμμ…ναι, μόνο που ο Χριστός θυσιάστηκε οικειοθελώς, δεν τον ανάγκασε κανείς!.. Και μάλιστα για να σώσει εμάς…
Στις περισσοτερες σατανιστικες ανθρωποθυσιες θυσιαζονται οικειοθελως στο ονομα του εωσφορου.Δε λεμε κατι διαφορετικο
Οικοιοθελώς???Εγω θυμαμαι που τον τραβαγανε σε κατι βουνα με σταυρους και απο πίσω επαιζε liar of Golgotha…Eχω βασιμες υποψιες οτι η σταυρωση ειχε σατανιστικο σαουντρακ…Επιπλεον θυμαμαι οτι μπηκε στο δωματιο επικοινωνιας κ ειπε στον μπιγκ μπραδερ me or Barabas???Mε συντριπτικη πλειοψηφια 50,5% ηταν ο πρωτος για αποχωρηση…αλλα μπορει να κανω λαθος:?
Aν υπηρξε οντως ιστορικα συγκεκριμμενος ραββινος του ταγματος των Εσσαιων οι μονοι που θα μπορουσε να σωσει ειναι οι Ιουδαιοι συμπατριωτες του και κανεναν αλλον.Με το ιδιο σκεπτικο εμενα με τραβαει πιο πολυ να κανω εκκλησια του Αθανασιου Διακου που τον σουβλισαν για να μαστε ελευθεροι,ασχετα αν δεν εγινε οικειοθελως… .Επισης απο τι να μας σωσει?Απ το προπατορικο αμαρτημα της τυπισσας με το μηλο???Η αγνοια 2000 χρονια μετα συνεχιζει να υπαρχει,αρα μαλλον δε τα καταφερε και πολυ καλα.Επισης καποια στιγμη ο ηλιος μας θα γινει κοκκινος γιγαντας και η γη θα καταστραφει.Δυσκολο να εμποδιστει απο καποιον ραββινο υποθετω.
Ωχ, τι συζήτηση ανοίγεις μεσημεριάτικα; Επειδή αυτό παραείναι off topic για το συγκεκριμένο θέμα, επιφυλάσομαι να σου απαντήσω κάποια άλλη στιγμή, κάπου αλλού… Μην πέσεις να με φας μόνο ε; Δεν το έφαγα εγώ το μήλο!!! Και μια κουβέντα είπα… Μην αρχίσεις σταυροφορία (ουπς, ατυχής λέξη! :? ) εναντίον μου, έχεις κάθε δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις! Ανεξιθρησκεία, hello?
:lol: :lol:
Βρε δεν την ανοιγω τη κουβεντα για να πεσω να φαω κανεναν,ουτε εναντιον σου ΦΥΣΙΚΑ εχω κατι,οπως λες ανεξιθρησκεια εχουμε,i don’t give a shit!Αλλα κουβεντα να γινεται μωρε.Αν θεωρειται οφφ τοπικ,ψηνομαι αν το επιτρεψουν και οι μοντς να ανοιχτει σχετικο τοπικ καποια στιγμη ωστε να πουν και αλλοι τις αποψεις τους.
:thumbup: Eτσι.Χωρια που ποτε δεν καταλαβα τη φαση με το μηλο.Ειναι σαν ο Θεος να στηνει παγηδα στον ανθωπο.Αφου ειναι παντογνωστης και παντοδυναμος εφτιαξε ετσι τον ανθρωπο ωστε να παει να φαει το μηλο(το οποιο ηξερε απο την αρχη οτι θα το ετρωγε)
Ακουτε υμνους…(ναι ο υμνος του ολυμπιακου επιτρεπεται δεν ειναι αμαρτια…)
Tι εννοουμε με το ‘‘να παιζουν οι δισκοι αναποδα’’;Σοβαρα τωρα δεν εχω καταλαβει.
Να βαζεις τραγουδια του δισκου απο το τελευταιο ως το πρωτο(αν ξερω γω ο δισκος εχει 8,απο το 8 ως το 1);
Στο cd player να βαζεις τι cd αναποδα;Νομιζω πως ετσι θα καταστραφει παντως#-o
Τι ακριβως;
Παντως εγω αμαρτωλοι μεταλλαδες(ουουουου)εχω σωθει και ειμαι απολυτα καθαρος.Εχω τραγουδια μονο σε μορφη mp3!!!:yahoo: :yahoo: :yahoo:
δισκοι του πικ απ ρε… μαλαθακε
Λοιπόν για να τελειώνει επιτέλους αυτή η ιστορία ο Σατανάς είναι το ΜΕΤΑΛΛΛΛ,τα ΑΤΜ και τα μπάρκόουντς.
Επίσης η μεγαλύτερη απόδειξη του ότι ο ΑνΤίχρΙστος γεννήθηκε το 1983 είναι το Born Again των αρχισαταναρέων,αρχιπαγανισταρέων και Σατανόδουλων BLACK SABBATH!! Τα ήξεραν όλα από την αρχή και δούλευαν με μεθοδικότητα και με μυστικότητα αλλά ο Αρχιτσακαλαρέος ο Μάξιμος τους ανακάλυψε…Κρίμασι…
EDIT: Α! Και κάτι άλλο τώρα που δίαβασα και την πρώτη μεγάλη απάντηση της Rock And Roses…
Αντι να ρωτήσουν τους υπερμοραλιστές Χριστιάνούς σε πιο εδάφιο της Αγίας Γραφής λέει να μην ακούμε Ροκ και ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ , δεν ρωτάνε καλύτερα που είπε ο Χριστός να δημιουργηθούν εκκλησίες ?Εγώ θυμάμαι μόνο ότι είπε να μεταφέρουμε το λόγο της Αγάπης στον κόσμο και μόνο τους Hippies εχω δει να το κάνουν αυτό (Αν και ως μισός μεταλάς/μισός πανκης τους μισώ :P).1500+ Χρόνια υπάρχουν εκκλησίες και δε βλέπω να έχουν σταματήσει οι πόλεμοι και όλα αυτά.Όλοι αυτοί και αυτές (χοχοχο) που πάνε εκκλησία και μόλις βγαίνουν γίνονται οι χειρότεροι μπάσταρδοι θα πρεπε να το βουλώσουν μια και καλή.Δηλαδή έλεος ο κύριος εχθρός που βλέπουν μπροστά τους είναι η Άνοδος του Σατανά μέσα από το Μεταλ και δεν κοιτάνε να διορθώσουν τους εαυτούς τους.
Α ΡΕ CRYSTAL MOUNTAIN ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!
Εσας…
Επισης, αν το επεδιωξε αυτο, τοτε αυτοκτονησε? Αμαρτια δλδ?8)
Μην το πάμε σε κουβέντα για τη θρησκεία,είναι άδικο και για το τόπικ και για όσους πιστεύουν(δεν είμαι ένας απο αυτούς).
εκκλησία εννούμε κοινωνία αυτό ήθελε ο Χριστός να δημιουργηθεί…
ον τόπικ παντού υπάρχει το κακό, εγώ είμαι με τον Mustaine πάντως:p
ναι,ok,δεν είσαι χριστιανός,το καταλάβαμε.
δε χρειάζεται να προσβάλλεις την πίστη των υπόλοιπων με ειρωνικά σχόλια για τη θρησκεία και ειδικά για το μοναδικό σημείο που την κρατάει ζωντανή και δεν είναι έργο εκκλησίας,πολιτικών και κοινωνικών συμβάντων,το χριστό δλδ:wink:
οι μεγαλυτερες μ@λ@κιες απο χρηστη σε ολο το rocking:p