Ο γιουζερ που εγινε θρυλος.
Και μην ξεχναμε αυτο εδω το ποστ παιδια. Απο μονο του ειναι ικανο να κανει το τοπικ ενα απο τα πιο σημαντικα στην ιστορια.
ετσι ετσι ξεπερασα και και john vla ετσι??
Ο Χετφιλντ τραγουδάει “Δε γκοντ δατ φειλντ”. Ου ρε σατανάδες:!:
Θα σε πω ιεροσυλο Κωστη αλλα ετσι θα παρω το μερος του Χριστου και θα κλεψω την δοξα των Μεταλλικα.
και οταν εννοεις θρυλος ΟΧΙ γαυρος
ναι ομως δεν ξεκαθαριζει σε τι δατ φαιλντ
Aυτο το ειδα χθες! Ειναι στο dvd metal a headbangers journey. O τυπος δειχνει πολυ αποφασισμενος για αυτα που ειπε.8O
Ισως στο proficiency?
να προκαλεσουν θελουν ρε… οι rotting christ (τιποτενιος/σαπισμενος χριστος) ειπαν οτι επελεξαν το ονομα μονο για να προκαλεσουν … οι ιδιοι ειναι αθεοι
Μεταλ, θρησκεια
Σατανολατρεια!
Το όνομα των RC είναι πολύ πετυχημένο για το σκοπό που το επέλεξαν… Ο Σάκης έχει πει το λόγο και με βρίσκει απολύτως σύμφωνο…
Οι μπάντες, με εξαίρεση Gorgoroth, Deicide και άλλες που δεν γνωρίζω, σαν θεματολογία έχουνε το παγανισμό, μαύρες μαγείες κλπ… Ε, αρκετοί αφελείς συνδέουν και παρομοιάζουν αυτά με το σατανισμό…
Ρε κι αν καποιοι ειναι σατανιστες, εσας τι σας κοφτει? Γουστο τους και καπελο τους…
στο κατω κατω κατηγορουν την HEAVY METAL gia σατανολατρεια και φερνουν ως παραδειγμα συγκροτηματα BLACK, DEATH
Αν δεν κάνουν μαλακίες εμένα προσωπικά καθόλου…
κωστη αυτοι που δεν ξερουν ολα χεβι μεταλ τα θεωρουν.
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ στα α!@#$%α μου αν ο αλλος εινα σατανιστης… εγω ακουω την μουσικη του επειδη μου αρεσει και οχι επειδη ειμαι και εγω σατανιστης και καθομαι να βαζω να παιζουν αναποδα οι δισκοι
το ξερω ολοι οσοι δεν ασχολουνται με την μουσικη μας πιστευουν σε μια ταμπελα που μας εχουν κρεμασει και λεει: ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΝΕ HARD ROCK ΚΑΙ ΗΕΑVY METAL EINAI ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ HARD ROCK KAI HEAVY METAL ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ(λες και ξερουν τι ειναι)