Σατανισμός(μπουυυυυ) και ροκ

Η Heavy Metal χωρίζεται σε πολλές κατηγορίες.Αυτές είναι η death metal,η thrash metal,η speed metal,η broutal metal,η satanic metal,η nu metal κ.α.

Αχαχαχαχαχα!!! BROUTAL METAL!!! ΘΕΪΚΟ!!!

Κριμα και ηταν καλο παιδι…

Το περίεργο είναι ότι διαβάζοντάς το δεν φαίνεται να παίρνει κάποια ξεκάθαρη θέση υπέρ η κατά

Μάλλον πήγε να γράψει κάτι αντικειμενικό και τα έκανε σαλάτα στην πορεία … (π.χ. brutal metal) 8) 8)

Ποιον κλαιμε?

Τον Mπαθομετ που λεει η κοπελια που ειναι εκ του γενους Μαλτσέχ

Γνησιοι σατανιστες ειναι μονο oi witchfinder general…ολοι οι αλλοι ειναι σαπουνια μπροστα τους:lol: …Δειτε εξωφυλλα friends of hell και death penalty και θα νιωσετε:lol: 8)

ο Διαμαντακης τελικα ειναι σατανιστης?

To black metal βλαπτει σοβαρα την ψυχικη υγεια του ατομου.Μακρια! ου 666:papas: :bleh:

η γιαγιά μου λέει πού και πού: “κλείσε επιτέλους αυτούς τους βρυκόλακες που ακους…”

H δικια μου τους λεει μαλλιαδες και γκαριλες,επειδη εχουν μακρυα μαλλια και γκαριζουνε!!!:lol: :lol: :lol:
ο θειος μου λεει οτι φωναζουν σαν να τους εριξαν μεσα στο πηγαδι!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:

Ο πατερας μου (κλασικος καρεκλας-ντισκο του 80) τους λεει απλα σατανιστες…
Αλλα τι να καταλαβει απο ροκια ενας ανθρωπος που αν δεν ηταν η καμπανα 18 ποντους δεν την φοραγε…???
Καλος,χρυσος εισαι πατερα αλλα απο μουσικη χανεις…

Μουσική είναι αυτή που ακούτε?[-X [-X

\:D/ :stereo:

Μετα τη συναυλια των Μεηντεν περισυ η μανα μου ακουσε τις μαλακιες της Λουκα,για το οτι οι Μεηντεν μετα το λαηβ πηγαινουν στα νεκροταφεια και πατανε πανω σε ταφους,και μια μερα που ειχα στο φουλ τη μουσικη και την εκνευρισα μου το πεταξε και εμεινα μαλακας :lol:

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Η δικιά μου μόνο στις απειλές έμεινε…:smiley:

παντού υπάρχει σατανισμός ποκ, μέταλ, ντίσκο , rave, techno απλά στην μέταλ σκηνή υπήρξε η εποχή με τα σκληρά εξώφυλλα και τους στίχους…βασικά εγώ γελάω με όλα αυτά τα συκροτήματα που θέλουν να το παίξουν τρου μεσω αιωσφόρου , κόλασης κτλπ…
πιστεύω ότι άμα ζούσαν πραγματική τέτοια κατάσταση , την επόμενη μέρα θα τραγουδούσαν για αγγελάκια φως και το αντίθετο…:lol: :lol:

Γιατι ομως εχει περαση αυτο το στυλ? Δλδ πολλα συγκροτηματα οντως μπορει να μην εχουν καμια σχεση με τον σατανισμο ομως τον προβαλουν,ισως να το κανουν για εμπορικους λογους, ομως απο την αλλη θα πει καποιος οτι σημασια εχει αυτο που βγαινει προς τα εξω και οτι μενει η εικονα που δειχνουν τα συγκροτηματα αυτα.Τη βρισκουν καποιοι φαινεται με τον σατανισμο γιατι θελουν να φαινονται “κακοι”…
Μπου!8O :lol2: :naughty:

ΑΑΑΑΑΑΑΑ εδω ειμαστε! Τελικα υπαρχει μεγαλη προκαταληψη! Περισυ για καποιους ημουν σατανιστρια μονο και μονο επειδη ακουγα metal. Δεν μου αρεσει να συνδεεται αυτη η μουσικη με το σατανισμο. Μου τη δινει παρα πολυ.Και δεν μου αρεσει και οι ιδιες οι μπαντες να περνουν τετοιο μηνυμα για αυτη τη μουσικη.

Παιδιά μην τρελαθούμε…Η μουσική σε προσυλητιζει στον σατανισμο?Αν σου χει λασκαρει η βίδα,δεν φταιει καμμια μουσική και καμμιά τέχνη…

ακουστε ρε τον υμνο των metallica : enter sandman οπου στην μεση του τραγουδιου εχει την προσευχη των ορθοδοξων εστω και καθολικων: now i lay down to sleep brave the lord my sooul to keep, if i die before i wake brave the lord my sooul to take … αν αυτο μπορει καποιος να το συνδιασει με την σατανολατρεια ε τοτε τι να πω…