Σατανισμός(μπουυυυυ) και ροκ

Συμφωνώ απόλυτα Hellena! Αφιερωμένοι οι στίχοι από Death - Within The Mind σε όσους αυτοκτονούν για ηλίθιους λόγους:
The weak at mind can never last
Και από Machine Head - Halo σε κάθε άτομο που έρχεται αντιμέτωπος με την Εκκλησία:
Sallow in their sickening
Swallow not the shit they feed!
8)

GummiGummi123 (15 hours ago)

Reply | Spam
they arent laughing, their crying because their friend just got possessed.

Πο ρε φιλε!! Η ψεφτια η ιδια… Καλα τι σκατα δεν ξερουν τ βαζουν σε αυτην την εκπομπη!!#-o :lol:[-X

Ρε πούστη το βρει απ’ το απόγευμα σε ραπιντσεαρ αλλά είναι 16 λινκ και αν δεν έχεις πρήμιουμ δεν γίνεται γαμώ. Άντε να βγει σε κανα τορρεντάδικο.

το δα ολο χθες!!μονο τ προτο τεταρτο εχασα!με βαλα οι γονεις μου και καλα να το δω για να μην ακουο μπλακ μεταλ!χαχααχ το τι βλακει εδειξε ρ.στ τελος και οι γονεις μου παραξενευτικαν!χαχαχαχα ο βαρκγ ο σατανιστης που τρελαθικε και σκοτοσε τον ανυποπσιαστο φιλο του και η τρελα τον μπλακ μεταλλαδων!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα!οτι να ναι ελεγε.οτι να ναι!αλλα γαμησε

Για φερε λινκζ, εγω εχω πρημιουμ

ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΔΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑ ΜΙΑ ΩΡΑ… ΔΕΙΤΕ… http://lyk-skalas.att.sch.gr/Heavy%20Metal.htm#-o#-o#-o ΚΑΤΑ πρωτον δειτε την φατσα της κατα δευτερον λεει και αληθειες αλλα ειναι παρα πολυ υπερβολικα , μπηκαι και σε ενα αλλο σιτε που ελεγε τετοια και ελεγε οτι προσοχη μην ακουτε θα γινετε σατανισμενοι και εγκληματιες απλα ελεος !

Επιστημονικη εργασια, οχι αστεια.

ας ποστάρει και ολόσωμη και τα ξαναλέμε. 8)

Μπα, το φέηλ φαίνεται κι έτσι 8)

δεν εχει κανει σεξ ακομη…

κανε και θα δεις…
θα αλλαξουν ολα…

χαχα!τι καλα να την ειχα μπρος μ!

Άρχισα να διαβαζω αλλά σταμάτησα μολις ειδα οτι εγραψε το Brutal–> Broutal!!!

ΠοΠο δεν το ηξερα αυτο για τους WASP8O

Που το βρήκες αυτό ρε θεέ;! Πολύ πλάκα εκεί που λέει ότι από σατανικής απόψεως την αρχή την έκαναν οι Black Sabbath. Πάντως καταλήγει σε σωστό συμπέρασμα!

Από satanic metal έχει κανείς να προτείνει καμιά μπάντα; Χαχαχαχαχα!!!

U2

Έχω κλάσει στα γέλια λέμε…!!!

Βρε τον λούλη μπονούλι:):!:

Κι εσυ τεκνον Bono???Ο Λιακοπουλος πρωτος εδειξε τις φωτογραφιες ολων αυτων που κανουν αυτο το σημα.Οπως ο Μπους και αλλοι πολλοι :stuck_out_tongue: