Εγώ εγώ εγώ το ξέθαψα…!!!
Πώς μπορείς να κρύψεις μια αλήθεια όμως χωρίς να πείς ούτε ένα ανάλογο ψεματάκι?
έστω τόσο δα μικρο…???
θέλει κάποια μαεστρία να φανταστώ…
Εγώ εγώ εγώ το ξέθαψα…!!!
Πώς μπορείς να κρύψεις μια αλήθεια όμως χωρίς να πείς ούτε ένα ανάλογο ψεματάκι?
έστω τόσο δα μικρο…???
θέλει κάποια μαεστρία να φανταστώ…
Μια που μπορεί να γίνουν ενδιαφέρουσες κουβέντες πάνω στο θέμα του ψέματος εδώ, και μετά απο ζήτημα αγαπητής user, μεταφέρεται στο podium.
συγχαρητηρια που το ξεθαψες:D (αν διαβαζε καποιος μονο αυτη την προταση θα παρερμηνουσε:p)
εξαρταται την περισταση:)
δεν ειναι κανονας, αλλα οσα λιγοτερα ψεματα λες τοσες λιγοτερες πιθανοτητες εχεις να τα μπερδεψεις και να γινει φανερο οτι ‘‘ξεφυγες’’
επισης μπορεις να συνδιασεις διαφορες αληθειες, που πρακτικα ειναι ψεμα αλλα ειναι απολυτα πιστευτο και λογικο (και δυσκολο, παλι, να τα μπουρδουκλωσεις)
αυτο που παθαινουν πολλοι ειναι οτι ξεκινουν με ενα ψεματακι για κατι ασημαντο, και για να το καλυψουν βαζουν μεγαλυτερα και γινεται χιονοστιβαδα.ωσπου φαινεσαι μαλακας
επισης δεν ειναι κακο να παραδεχτεις οτι ειπες ενα ψεματακι.αρκει οταν το κανεις να δειχνεις μεταμελοια πραγματικη (και αμα ψευτικη θα φανει, ακομη και αν ο αλλος δεν στο πει)
επισης, το ψεμα, δειχνει πολλα πραγματα στον απεναντι σου
δειχνει ελειψη εμπιστοσυνης, και το κυριοτερο, ελειψη σεβασμου για το ατομο
και αν νομιζετε οτι το ψεμα δυσκολα γινεται φανερο, κανετε τεραστιο λαθος (σατανικο γελακι)
πολλες φορες ο αλλος το καταλαβαινει και απλα παιζει τον μαλακα
βεβαια, η συζητηση χωραει πολλληηηηηη κουβεντα, και θα ηθελα να διαβασω τις γνωμες των αλλων φορουμητων
εντιτ, μη λετε ψεματα σε ανθρωπους που αγαπατε και νοιαζεστε πραγματικα:D
Λέω ψέμματα μερικές φορές για να κάνω την ζωή μου πιο άνετη, το παράδεχομαι πολλές φορές και την πατάω…
Ειμαι αλλα οσο θα ηθελα γιατι μεγαλωνει η μυτη μου.
είμαι μεγάλο ψευτούρι.
ειμαι και φαινομαι αλλα πρεπει να πω καμια μαλακια για να περασει η ωρα
Ψεύτης δεν έιμαι.Με εκνευρίζει η ψευτιά.
Ίσως να είμαι λίγο απατεώνας.
Ποτε ψεματα γιατι θα πεσει φωτια να μας καψει
ειναι ψεμα οτι λεω ψεμματα.
δεν λεω ψέμματα…
αν και θα μπορούσα να γλιτώσω μερικά πράγματα…
αλλά καλύτερα έτσι…έχει περισσότερο τζερτζελο
λολ κάποιος μου έσβησε το ποστ.
wtf
Όχι μωρέ, δεν είμαι…
δεν ειμαι ψευτης…απλα δε λεω την αληθεια
ποτε
σχεδον
μονο στη δουλεια και εκει δεν εχω τυψεις γιατι τρωω @μησι ετσι κι αλλιως οποτε they asked for it O:)
αθωα ψεματακια for life ρε!
Το πρώτο ψέμα το ‘βγαλα
σαν πέτρα απ’ τα νεφρά μου.
Το δεύτερο σαν κέρασμα
ποτήρι δροσερό.
Το τρίτο σαν της άνοιξης
το πρώτο αεράκι.
Στο τέταρτο κοιτάχτηκα
δεν ήμουν πια εγώ.
Σωκρατη εσυ σουπερ σταρ=D>
θανάσης