Γω τωρα εχω!χο χο χο
μην ξεκατινιάζεσαι…
Η οιηση ειναι κακο πραγμα…
παλι με την περιοδο μου ασχολεισαι
γαμωτο
Αντε βρε ξενερωτο ξωγαμο του Σταλιν τραβα αρμεξε καμια αγελαδα.
πριν πιεις νερό απ’το μπουκαλάκι,πρέπει να βγάλεις το καπάκι.αλήθεια.:lol: :lol:
αλλιώς δεεεεε
Τι έχουμε εδώ?? Καινούριος έρωτας πιτσουνάκια μου??
Καλά ρε…Έχεις συνηθίσει τόσο πολύ να έισαι μόνος και να τα αντιμετωπίζεις όλα μόνος σου που έχεις ξεχάσει πως να ζητάς βοήθεια…
Σημάδια που δείχνουν οτι το τέλος του κόσμου πλησιάζει:Ο δατς γουαη εχει πανω απο μηνα να φαει ban…8O 8O 8O
Ντροπή ρε Μήτσο… Λευκή κόλλα θα δώσεις! Τέτοιο σνομπάρισμα σε αυτά τα λεφτά δεν έχει γίνει ξανά!
όχι άλλο κάρβουνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!
με φώναξες?
χαχαχαχαχαχα!!όχι κάρβου!για την αδελφή μου πήγαινε!:lol:
Ρε θεούλη μου, γιατί έχω τέτοιους πονοκεφάλους; Δηλ οκ, για την ίωση έδειξα κατανόηση, αλλά τον πονοκέφαλο γιατί.
Στο διάολο πια.
Δεν το πιστεύω!! Καλά ε αν είναι αλήθεια θα γυαλίσουμε το φτυάρι μας :lol: .
Εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ φλωρος ρε πουστη.Πολυ μεγαλος.Μουνοδουλε.Εχε χαρη που σε ξερω 10 χρονια,αλλιως δεν θα σε θεωρουσα πια κολλητο μου.
ΣΜΣ… ΣΜΣ… ΣΜΣ… ΣΜΣ…
Πάω να δω το ντέρμπυ σε λίγο…
+1
Στείλε ένα, δε βλάπτει…
αχ βρε τι καλό κι αθώο κοριτσάκι που είσαι.
όλοι σ’αγαπούν,συμπαθές προσωπάκι,γλυκό πλαζματάκι.
τις κακίες εδώ τις έχεις όμως.στάζεις χολή.
και όποιος κάνει το λάθος να μην ασχοληθεί μαζί σου και με την ανεπανάληπτη ομορφιά σου (μήπως είναι το μόνο που έχεις?) τότε τον σβήνεις απ’τη λίστα.το μόνο που θέλεις δίπλα σου είναι κόλακες.να σχολιάζουν την ομορφιά σου.την τσαχπινιά σου.κακώς σκας βέβαια,πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να σε πηδήξουν.αυτό δε θες?έχει σημασία που κανείς όμως δε θα ήθελε να κάτσει να ασχοληθεί πραγματικά σοβαρά μαζί σου?
σε μένα όχι μαλακίες.θα τις πληρώνεις μια ζωή.
φιλιά βρε.α,εκτός από μερικές σεξουαλικές επιθυμίες,προκαλείς και γέλιο ε:)