Κούλα,πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος !
Κούλα,πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος !
Καινούρια αρχή:-s
Love is in the air
Το οτι δε σου εδωσα το msn μου κάτι σημαίνει μάλλον…Οτι δεν γουσταρα ίσως?Το οτι το μάντεψες δε σε κάνει λιγότερο μα…κα απο οσο πίστευα,το οτι μου εστειλες μηνυματα απο αλλο λογαριασμό για ψάρεμα, σε κάνει αδερφούλα απο τις λίγες …επειδη υποτίθεται οτι κατι κρεμεται αναμεσα στα ποδια σου μάθε να φέρεσαι σαν αντρας(Do youknow this word???)…Κατάλαβες παπ-Άρη?Είδες που μάντεψα κ εγω σωστα?
Έλεος με τα ζώα. Μάθετε να μιλάτε επιτέλους γαμώτο. Είστε μεγάλοι πια, θα βγείτε εκεί έξω και δε θα μπορείτε ούτε λέξη με δύο συλλαβές να γράψετε σωστά. Θέλετε να λέγεστε και επιστήμονες σε λίγα χρόνια. Τι φρούτα είστε εσείς ρε. Ζώα.
Tι εννοείς; :-s
όλοι οι σπουδαστές εκεί είναι τόσο μελίρρυτοι και ρήτορες άραγε;
Το “εκεί” ποιο είναι ρε; Μιλάς με γρίφους.
:-s
Να πάτε στο διάολο όλοι ρε, γαμώ τις εκλογές σας. Ευτυχώς θα λείπω, και έτσι δε θα με πρήζετε μαλάκες. Στα διάλα!
+100031234237483. Εγώ όμως δε θα λείπω…
Το παρακάτω δεν είναι για το φρίδομ, για να μην παρεξηγηθούμε κιόλα… :-s
Παίζει να έχω αρχίσει να σε ερωτεύομαι… :oops:
Ρε ζημια που μου κανες στα καλα καθουμενα…γαμωτο δηλαδη.
Ρε χαζή, μην κάνεις μαλακίες! Είσαι σίγουρη ότι απλά τον συμπαθείς; Χμ, με υποψιάζεις όμως…
:oops:
Παντρευόμαστε άμα λάχει κι όλας.
Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε. Και ξερεις οτι εχεις την υποστηριξη μου σε καθε περιπτωση, ειτε αποτυχεις ειτε οχι. Α, και επισης προχτες περασα τελεια. Να θυμασαι προς το παρον οτι time marches, flies eternally
να σε γμωρίσω καλύτερα θέλω…
XAXAXAXAXA! Χμ, καλό παλικάρι φαίνεσαι, θα πσινόμουνα, αλλά είμαι αλλού…
Μίλα μωρε μαλάκα, άσε τις αποστάσεις και τους ψευτοεγωισμούς. Αν δεν το πεις στους φίλους σου, τότε σε ποιούς θα το πεις;
μου λείπεις ε.δεν υπάρχει αυτό.
κι όμως υπάρχει.και θα υπάρξουν κι άλλα.
νομίζω ότι δε με νιώθεις,καθόλου.καίνε όλα
Tι στο διαολο επαθες απο προχθες παλι γαμω την κυκλοθυμικοτητα σου?
<3 <3<3