Το Τόπικ ΣΟΥ, φίλε χρήστη

Τι ξαφνικό ήταν αυτό σήμερα?:-s :oops:

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ.
πολυ
:-s

α και θελω να ακουσω κανα ‘‘reset’’ συντομα εεεε:( σορρυ και για χτες, ενημερωσε με αν ειναι να περιμενω προετοιμασμενη αυτη τη φορα:oops:

και εγώ θέλω να ακούσω το Reset live!!!

http://youtube.com/watch?v=K6FUDOV9Glo (το όργανο στο τέλος, πώς στο καλό ονομάζεται?)

χααχαχχαχαχα:lol: #-o νο δεν εννοουσα αυτο με το reset, θα καταλαβει ελπιζω ο αντιστοιχος γιουζερ τι εννοΑω:p

α, και αυτο στο τελος του κομματιου δεν εχω ιδεα τι ειναι πραγματικα. Καποια φαση μεχρι και ινδιανικο σιταρ μου θυμησε αλλα καμιιιιιιιιιιιια σχεση:-s

Ινδικό είναι το sitar :stuck_out_tongue:

On topic (και καλά): Σε έναν χώρο είμαστε 6 ώρες τη μέρα κλεισμένοι κι όμως ούτε 1 δευτερόλεπτο δεν σε βλέπω… Γιατί; Συνωμοτεί εναντίον μου κάποια αόρατη δύναμη; (μελό)

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οχι ρε φιλε

δεν παω καλα. Ναι, ξερω οτι ειναι απο την Ινδια και αυτο ηθελα να πω, πως το συνεδεσα με Ινδιανους δεν εχω ιδεα:-s

Τι γλύκας που είσαι…μακάρι να ήμασταν συνέχεια μαζί!

χαίρομαι που με περνάτε για χαζό.
σας αγαπώ όμως:)

εη…εσύ…ναι,εσένα λέω.εσένα σε λατρεύω ε.
πάει.τέλειωσε.οριστικό.δεν υπάρχει πίσω.σε λατρεύω

Με ξενερωσες αποψε…

δεν μπορούσα να κάνω τίποτα περισσότερο:oops:

Γαμιεται ο Διας με την Ηρα…τι θα βγει;!

Που ειναι το βραβειο μου?=P~

Για να επικοινωνησετε μαζι μας μονο μεσω msn για περισσοτερες λεπτομερειες… :stuck_out_tongue:

Ο ρουδ τα μοιραζει τα βραβεια ρε :oops:

:arrow: http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=342594&postcount=2414
:lol:
Και οτι νομιζαμε οτι δεν θα εμφανιστει ποτε ο νικητης… :smiley: :stuck_out_tongue:

Ποτε πεταω?=P~ :rasta:

Παντα!

Πεταμε ολοι μαζι σε ενα ουρανιο τοξο…της αγαπης…του μισους…της λατρειας…της μαλακιας…all hail τις μαλακιες threads!!!

Ελα τωρα μη ζηλευεις και εσυ εισουν εξαιρετικος και χαρη σε αυτον τον ανταγωνισμο που προσφερες μας χαρισες σε εμας μοναδικες στιγμες! :smiley:
Αλλη φορα…

Καυλα ασυναγωνιστη…και η μπαγκετες στον κωλο! Respect στα κακα και βλαμμενα παιδια!!!