Δλδ σε μενα, σε σενα, στον κυρ Στελιο και σε ολους αυτους που ζητανε την κοκα κολα με τα χερια ψηλα!!
Και σε αυτους που βλεπουν ο,τι τσοντα κυκλοφορει για να καταφερουν να εχουν εμπειριες…η ζωη ειναι μικρη και πρεπει να την γλεντησουν…ειναι πισωγλεντηδες;;; :!:
Οι αποψεις διιστανται, αλλα οπως λεει και ο μεγας Ελλην Λιακοπουλος, “Ολα ειναι φτιαγμενα απ’τους προγονους μας, απομειναρια παλιων πολιτισμων μας…”
Παρακαλω τις παρατηρησεις σας επι του θεματος.
Συμφωνω με Λιακοπουλο και Σια Α.Ε. Ειναι και αυτος οπως και η μεσημβρινη ζωνη του Σταρ η ουσια της ζωης! Νομιζω οτι εχω πλεον ανακαλυψει το νοημα της ζωης…κουτσομπολιο…δηλαδη κουτσαινω στο αμπελι! Respect δεος και τουμπαλιν…τουμπαλιν…ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!
Λα, κοιτα. Αν το δουμε υποκειμενικα το θεμα, τοτε ολα ειναι αντικειμενικα. Οποτε δεν μου φαινεται περιεργο που δεκα φορες περισσοτερα τεχνουργηματα του Ματσου Πιτσου κατεχει το Γειλ. Ετσι τουλαχιστον ισχυριζεται το Περου, και εφοσον δεν ειναι μεθυσμενο το εμπιστευομαι. Μια φορα θυμαμαι σκονταψε η γιαγιακα μου, ο δημαρχος την ηθελε για μια διαφημιση αλλα τελικα δεν προλαβε να γυριστει η διαφημιση…
Οταν εγω επαιζα ντραμς εσυ εκανες φουσκες με την μιξα σου…
Οτι να’ναι ομως… #-o
Μπλε, κοιτα. Αν το δουμε απο την σκοπια του αγνωστου στρατιωτη τοτε ολα ειναι αγνωστα. Οποτε δεν ξερεις αν ο Ολυμπιακος το αξιζε…παρ’ολα αυτα ειναι πιο True απο εμας! Η αντικειμενικοτητα της αποψης αυτης εντοπιζεται στην υπαρξη του εν λογω thread…αν το βρεις λεω να μου πεις…πως γινεν αυτο; Γιατι ο Ογκουνσοτο φωναζει; Μηπως ο Σουμποντιτς ειναι αδικος με τον Καραμανλη; Πως φτασαμε σε αυτο; Ναρκοσυνθεσις…
Ναι ρε συ. Καταντια. Και μετα λενε ξερω γω οτι η γουιγκαν εκλεισε το σπιτι της τσελσι στο 91’. Νομιζω οτι τα παραλενε. αμα βγει η αποφαση απο το cas, τοτε ολα θα ξεκαθαρισουν. Επισης η πλειοψηφια ξεχνα πολυ ευκολα μαλλον τους αγωνες των προγονων μας καθως και το γεγονος οτι η σαπια λαδια βγαινει δυσκολα. Ουτε με βανις οξι αξιον βγαινει. Το γκαλγκονιτ το συνιστουν αλλα μου κατεστρεψε και το πληντυριο και το ψυγειο και το πλεηστεσιον. Δλδ δειξτε λιγο ελεος. Ειναι δυνατον να καινε την καλπη στην κτηνιατρικη χωρις να εχει γεμισει? Και επειτα, πως ειναι δυνατον στο κυλικειο της σχολης μου να μην εχει ασσο. Εκτος αν οι κνιτες τα τελειωσαν τοσο γρηγορα. Τι να πω:-s
εκπλήσσομαι
Το βανις τωρα και σε ταμπλετα! Ταμπλετα ομως χρησιμοποιουμε και για τα super κουνουπια που οσαν κακα βαμπιρ μας πινουν το αιμα…αρα τα το βανις για το καλοκαιρι…το αιμα ομως το πινει και ο κατακτητης που μας εχεις σκλαβους…τον Αντωνη τον Σκλαβο τον ξες; Καλο παιδι…πεθανε στο Βιετναμ πολεμωντας για τους Αμερικανους…πουστηδες Αμερικανοι…και τουμπαλιν να ουμ γιατι πως γινεν ατο; Δεν γινετε να ειναι λαθος το τραγουδι…ειναι λιγο πιο γρηγορο μονο…τι πατησες; ο Αβρααμ Παπαδοπουλος ειναι καλο flash back; Αν οχι τοτε θα πω στους Tool να μην παιξουν το Schism στην επομενη περιοδια…οι Σεξ Πιστολς φταινε για ολα…γκεγκε;;;;;;;;;;;;
τα σουτζουκακια της μαρικας ετοιμαζονται και οπως λεει ο ρουσοπουλος η ενημερωση μας πρεπει να ειναι μονοθεματικη. Ετσι σημερα βλεποντας μια εκπομπη καταλαβα οτι οι δαπιτες ειναι ποικιλογουστοι και βαζουν βερτη, κιαμο και λιγο dodheimsgard αραια και που για να σπαει ο παγος. Επιπροσθετα να επισημανω το γεγονος οτι καποιοι ακομα ψαχνουν τα 5 εκατομμυρια και εμεις δεν ξεραμε αν θα ξαναμιλησει ο ζαχοπουλας ή αν θα γινει emo-τρεντι λιτσα ή μπογιας σε καμια κωλογειτονια στο Λονδινο. Να πω πως νιωθω μεγαλη αγαλιαση για τα οσα μου προσφερει το πισακι μου και μπορω να γραφω ολα αυτα τα λογακια αυτη τη στιγμη. Σορτς, τελικα υπαρχει ζωη πριν τον θανατο? που καταληγεις? Παντως για να λεμε του στραβου το αδικο, τουμπαλιν και παλι τουμπαλιν. Τετοια σταθεροτητα στην αποδοση πολυ σπανια συναντας. Ειναι σχεδον μεταφυσικο αυτο που νιωθω οταν πεφτω απο τον 4ο οροφο. Προσπαθω να δω σε τι κατασταση ηταν ο Ζαχος, αλλα ενταξ τι να λεμε. Πεφτω και ξαναπεφτω και βαριεμαι να ανεβαινω μετα στον 4ο ξανα. Δεν παιζει και ασανσερ. Καταντια, τουμπαλιν.
Και πινω μπυρες,πινω μπυρες,πινω μπυυυυυρεεεεεες…ΑΛΑΑΑΑΑ… :stereo:
Ελα ρε μαν αφου δεν το σηκωνεις το ρημαδι τι το πινεις…
Πιστευω οτι σουτζουκακια με dhg ειναι θεικος συνδιασμος! Ο παγος θα σπαει αν με ενα σφυρι καρφωσεις μια προκα στο ταβανι…αλλα τοτε τα emo θα κλαψουν για το καημενο το ταβανι που θα πεσει να μας πλακωσει επειδη δεν το πενεψαμε; Γιατι;;; Δεν ειναι αδικη η ζωη οταν πρεπει να συμβιβαστεις με τα 700 ευρω;;; Οταν δεν μπορεις να δεις live επι τοπου τους Elektric Syndrome; Γιατι παντα να συμβιβαζεσαι με μακαρονια στη Λεσχη; Γιατι να ειμαστε τοσο ρατσιστες με ολους; Δεν ειναι αδικο να κλαιμε οταν βλεπουμε ρομαντικες ταινιες; Δεν ειναι αδικο να κλανουμε καθε φορα που παμε τουαλετα; Γιατι ο κυριος χωρις παρελθον να μην εχει παρελθον; Δεν ειναι αδικο; Δεν ειναι αδικο να ζουμε μια κλεμμενη ζωη;;; Δεν μπορω αλλο…μπορει να αυτοκτονησω…!!!
Ας δωσουμε λοιπον ενα τελος σ’αυτο το παθιασμενο σερι βλακειας. Νομιζω οτι ο παππους μου φταιει που δεν εβαζε καποτες. Τεσπα. Τα λαθη ειναι για να γινονται και να επιβραβευονται μεσα απο μεγαλα κεφαλαια της χωρας αυτης. Ας μην ξεχναμε τι μας διδαξε και ο Λαζος, ο “δευρο εξω”.
Τελος. Τελειωνουν οι χαζοι τελικα.
Να παρω την σκυταλη? :-k
Απαγορευεται! It is Forbidden! Ο Βακιλλος ειναι ο Θεος του Φορουμ και οταν πει κατι πρεπει να τον υπακουται! ΤΕΛΛΛΛΛΟΣ!!!
[SIZE=“5”]ΑΧΑΛΙΝΩΤΟ SEX ΡΕ ΣΑΤΙΡΟΙ[/SIZE] :!:
Εχω γραψει μαζι με το γκρουπ που εχω στη Σαμο ενα κομματι [SIZE=“5”]24 λεπτα[/SIZE] και το λενε…
[SIZE=“7”]The Satyr[/SIZE]
Ναι αλλα δεν μου λες τους στιχους αυτου του υπερεπους και με στεναχωρεις…Περιμενω εγω,δεν φευγω… :ενα animation που εχω στο msn και χοροπηδα χαμογελωντας:
Ω θεε. Φρένο, κάποιος.
Συνδέεται με όλα τα αποπάνω.
Bγηκε η πρασινη καρτα ή ακομα?:-s :-k