Το Τόπικ ΣΟΥ, φίλε χρήστη

στο 3ο προσυπογράφω και εγώ…

Εγω και στο πρωτο.
Μια χαρα ειναι το Σοφακι.

γαλλομαθής? :!:
:stuck_out_tongue:

ον τοπικ
4 χρονια σε ξερω, το ιδιο ζωο παραμενεις. Ασε με ησυχη καμια ωρα, μην σε νοιαζει τι φοραω, πως μιλαω, τι ακουω και πως συμπεριφερομαι. Δειξε απαθεια οπως δειχνω τοσο καιρο εγω για σενα. Δεν θα αντεξω ομως και καμια ωρα θα τη φας τη φαπα.

ρε είσαι 19.ωρίμασε.με το να λες κάτι που δεν ισχύει δεν γίνεσαι πιο μάγκας.και ξέρεις ότι έτσι και μιλήσω θα γίνεις ρεζίλι

καλή φάση αυτό το θρεατ λοιπών

“θέλω να πάρω δίπλωμα για απεριόριστο μηχανή”

[FONT=“Comic Sans MS”]Σου είπα ψέματα κατάμουτρα…παρά τα χίλια μύρια που άκουσα από σένα πολύ θέλω να σου το πω πως σου είπα ψέματα…αλλά όφου ποιος νοιάζεται…εσένα τουλάχιστον δε σε έβλαψε ,οπότε ούτε καν πάτσι δεν είμαστε…[/FONT]

Εισαι το λιγοτερο αδικη,αλλα θα τη βρουμε την ακρη.Το ελπιζω δηλαδη.
Α ναι,μου λειπεις ηδη.

αυτό έλειπε!!! άκου εκεί ΞΑΝΘΙΑ και ΞΕΚΩΛΟ!!!

Μην ακούς κανέναν αγάπη ! Είσαι θεά έτσι όπως είσαι :!:

Χωρις καμια διαθεση να θιξω κανεναν το μπολντ δεν μου κανει για φιλοφρονηση. :stuck_out_tongue:

Σε ευχαριστω καλε Θεε για τουτη την παραταση. Ουφ.

Μακάρι να γίνει κάτι. Μου το χρωστάς εσύ εκεί πάνω.

Θα χαρείς :smiley:

Αχ αγαπη μου.:oops:

ελεοςς…δεν με ξερεις καν…πως μπορεις να με κρινεις ???επειδη λεω καμια μλκ ???

α) Μη βαράτε

β) Ξέρω πως διαφωνείτε, αλλά θεωρούμε πως το τόπικ αυτό, ξεκίνησε μεν κάποτε ως τόπικ που ο καθένας έγραφε κάτι που ήθελε να πει και δεν είχε τα κότσια να πει τελικά, αλλά κατέληξε σύντομα σε ένα τόπικ διαλόγων με σπόντες, κακίες και υπόνοιες για πολλά κουτσομπολιά (όσοι τα πιάσατε, τα πιάσατε :stuck_out_tongue: ) για χρήστες αυτού του φόρουμ. Δουλειά μας είναι να διατηρούμε το κλίμα φιλικό για τους χρήστες και όσο και αν φαίνεται περίεργο, νιώθουμε πως αυτό το τόπικ πλέον μας δυσκολεύει πολύ στο έργο μας.

Για αυτούς τους λόγους και πολλούς ακόμα, προχωράμε στο κλείσιμο του. Θα παρακαλούσαμε τυχόν διαλόγους που θέλετε να κάνετε με άλλους χρήστες του φόρουμ και οι οποίοι αφορούν προσωπικά σας ζητήματα, να τους κάνετε μέσω πμ, ΜΣΝ, τηλέφωνο, κλπ και όχι μέσω του φόρουμ. Δεν είμαστε reality ώστε να επιτρέπουμε να βγάζει ο ένας τα άπλυτα του άλλου στη φόρα…

Να ξεκαθαρίσω πως αν νιώθαμε και πιστεύαμε πως αυτά που ποστάρονται εδώ μέσα αφορούν άτομα εκτός φόρουμ, τότε δε θα το κλειδώναμε το τόπικ. Ίσως κάποτε, αν δούμε και από τα υπόλοιπα τόπικς, πως αυτή η νοοτροπία έχει ξεφτίσει, ίσως τότε να το ανοίξουμε ξανά.

:lock:

γ) Μη βαράτε, είμαι τρίτος σε αριθμό ποστ σε αυτό το τόπικ και όσο και αν με λυπεί η απόφαση (έχω μάθει κουτσομπολιάαααα :p), νιώθω πως γίνεται για το καλό του φόρουμ και για αυτό τη στηρίζω…

Κίνηση ρουά ματ έπαιξε ο αποπάνως! :smiley:

Ε, έχουν αλλάξει οι εποχές στο φόρουμ και είπαμε να του δώσουμε μια ευκαιρία. (αν και μεταξύ μας, πέραν της ώρας, δε βρίσκω κάποια άλλη διαφορά σε αυτό το θρεντ και στις “παράωρες εξομολογήσεις”).

Όπως και να χει. Για να εγκαινιάσω τα… ακαταλαβίστικα του τόπικ, 4 χρόνια μετά, ας γράψω κάτι που μου έρχεται τώρα:

Σε σκεφτόμουν όλη την ώρα… Έπιανα τον εαυτό μου να φέρνει την χαρακτηριστική, πολύχρωμη σιλουέτα σου στο νου μου και είχα αναστατωθεί - δε μπορούσα να εργαστώ άλλο. Ήθελα να σε νιώσω στα χέρια μου, να νιώσω τη ζεστασιά σου, να αφεθώ στη μαγεία που μόνο εσύ κατέχεις…

Και έτσι έκανα την κίνηση. Δε μπορούσα άλλο. Έπιασα το ακουστικό… και τηλεφώνησα.

Και ήρθες…

[SPOILER]

Μπερπ! Cheers! [/SPOILER]

ξεκαθαρίστε και ποιο είναι το θεμα του thread.

Μα, τί ρομαντικός που είσαι(έλλανορ)!:oops:

Ας γράψω κι εγώ ένα…

SPOILERΜου λείπεις…