Το Τόπικ ΣΟΥ, φίλε χρήστη

κλειδωμα ξανα,το μουσικο section ηδη παραπαιει=p

ΔΕΝ είναι “Βαριέμαι νο.234”.

Και δε νομίζω πως μπορώ να εξηγήσω. Ψαχουλέψτε στις σελίδες του και βρείτε μόνοι σας. :stuck_out_tongue:

Είναι ξεκάθαρο, απορώ πώς δεν το βλέπεις. :stuck_out_tongue:

Αν έχεις ντέρτια, καημούς, καψούρα, θυμό, οργή, τάση να εκδικηθείς, και θες να μοιραστείς τα συναισθήματά σου με φίλους, άνοιξέ μας την καρδιά σου!

“Μαλακία που λείπετε ρε… δεν λένε τόσο οι γιορτές χωρίς παρεΐστικες μαλακίες! :(”

Αχ… :stuck_out_tongue:

Μην το κλειδώσετε πάλι, αφήστε και μας τους πονεμένους και παραγκωνισμένους απ’ τη ζωή, να πούμε τον πόνο μας, να βγάλουμε τα εσώψυχά μας, να κλάψουμε παρέα, κι ας μη μας παίρνετε στα σοβαρά, δεν πειράζει. Εμείς δε θα σας κρατήσουμε κακία.

δεδομένου ότι οι περισσότεροι “στραβωμένοι” με το ροκιν, το φόρουμ, τα κλειδώματα, τους Mods κτλ, είναι ακόμα τριγύρω, για αυτό, είμαστε σίγουροι … :roll:

Εγώ δε θα σας κρατάω κακία, αφού κατά βάθος είστε αγαπούληδες.

Επιτέλους ξεκλειδώθηκε

‘’ Δεν μου λείπεις, περνάω τέλεια μακριά σου επιτέλους, και άντε γαμήσου!’’

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! :smiley:

“θέλω να σε πάρω τηλέφωνο, να έρθω να σε δω, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει…” :frowning:

Θέλω να σας βαρέσω όλους με τα ερωτικά σας. :lol::lol::lol:

Μη ζηλεύεις, θα βρεις και συ ένα παλικάρι, θα χωρίσετε και μετά θα μπορείς να γράφεις παρόμοια posts.

Δε θέλω να βρω παλικάρι, δεν έχεις καταλάβει τίποτα…:stuck_out_tongue:

λεζβια δηλαδή.

fixed λοιπόν.

Καλά που μου το θυμίσατε… υπάρχουν κάτι γύναια… ΤΣΟΥΛΑΡΕΣ ΣΚΕΤΕΣ.ΑΧ.

συνεχίστε.:stuck_out_tongue:

ναι σε σένα μιλάω φίλε χρήστη, που βλέπεις πάλι lost, αν είναι δυνατόν. Θέλω να σου σπάσω τα πόδια, να τα ενώσω πάλι και να τα ξανασπάσω. μπας και βάλεις λίγο μυαλό…

επιτέλους ξεκλείδωσε!!

“ξέρω ότι θέλεις να με ξαναδείς, αλλά δεν μου έχεις συγχωρέσει ακόμα το ότι έτρωγα την μπριτζόλα με τα χέρια”

Βασικά, θα πρέπει να τους λυπάσαι. Κάτσε και σκέψου μόνο πόσες ώρες ξόδεψαν απ’ τη ζωή τους για να δουν αυτή την πατάτα. Δύο λεπτά έτυχε να το δω(παραπάνω δεν άντεξα) και ακόμα τα κλαίω!!! :stuck_out_tongue:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ. [-X Μόνο να σε ξεμπροστιάζουν και να σε προσβάλλουν ξέρουν, να τονίζουν τις “αδυναμίες” σου και να νομίζουν ότι έκαναν και κάτι σπουδαίο. Τί να πεις…

Δες τις πρώτες σελίδες να καταλάβεις τι παίζει γαμώ το κέρατο.

Εγώ απαντάω στον ΦΙΛΟ ΧΡΗΣΤΗ, τί θες…

Εγώ ντρέπομαι να πω αυτό που σκέφτομαι. Έχε χάρη μόνο, αχ.

“είχες φτάσει να με πεις μέχρι και μαλάκα, αλλά το είχες φάει όλο το παστίτσιο εκείνο το βράδυ όταν γύρισα σπίτι”