Ρε! Δεν έγραψα χρόνια μας πολλα. Χρόνια πολλά έγραψα. Εξάλλου μπορεί να πήγαινε και στα διδιμάκια!
νομιζεις! τα φαινομενα απατουν… ειδκα με τα σοδομα & γομορα που αποκαλυφθηκαν…:lol:
Μην φοβάσαι φίλε angmar θα αποκαλυφτεί και αυτό…!
"Mην αναρωτιέστε άλλο, δεν χρειάζεται… Η συμπεριφορά σας τα είπε όλα. Το μόνο που έχω να πώ είναι ότι δεν το περίμενα. Α και όσον αφορά το φταίξιμο, το αναλαμβάνω εγώ. Αυτό που θέλω είναι η ησυχία μου… Σας ευχαριστώ για όλα και ειδικά για αυτά που κάνατε για (σε) μένα τον τελευταίο καιρό, δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Να είστε Πάντα καλά και το εννοώ’’
Λυπάμαι πολύ για σένα.Το γεγονός ότι πρόδωσες 12 χρόνια φιλίας έτσι εύκολα δείχνει απλά ότι είσαι ένα αξιολύπητο άτομο.Το μόνο που εύχομαι είναι να μπορούσα να σε είχα καταλάβει πιο νωρίς
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό, σε καταλαβαίνω απόλυτα πίστεψέ με.
Αντε χεσου…ΠΑΛΙΟΚΟΥΡΑΔΑ…:? :evil: :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν ξέρω! Το παλιοκουράδα μου φαίνεται πολύ αστείο!
Το παίζω κυρίλα τόσο καιρό αλλά δεν αντέχω θα το πω.Είσαι η μεγαλύτερη ****** που έχω γνωρίσει στα 17 χρόνια που βρίσκομαι σε αυτόν τον πλανήτη
XAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXA
AAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAAAAAAAA
:lol3: :lol3: :lol3:
ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!
ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ FREEDOMOΥΛΗ!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!:lol:
Καλά το πα εγώ ρεζίλι σε όλο το forum!Δες τα τώρα!
Χθεσινε τυπακο,η αλεπου 100 και το αλεπουδακι 110 δεν παιζει.Παρε τα κουβαδακια σου και σ αλλη παραλια.
Ρε εσένα δε σε παρεξηγώ!!!
Ουσιαστικά ούτε και το freedom που τον έχω συνηθίσει 19 χρόνια τώρα…
[-XΑπαράδεκτο.Ρε,αφήστε τους να χαρούν τον ερωτά τους,μην τους κάνετε να νιώθουν ένοχοι8) Η αήθινή αγάπη δεν κοιτάει τέτοια πράγματα
:lol: :lol: :lol:
Μας δουλεύει ρε ο τυπάς!!!
Σας ευχομαι love…peace…death metal. :hippy:
:lol3::lol3:
Κωλόπαιδο
Δεν ξαναπίνω νηστικός.
Ολεθριο πραγμα…
ολέθριο ρήγμα θα έλεγα (και εννοώ αυτό που υπάρχει στο στομάχι μου).