Ρε φίλε, όταν δεν νιώθεις από κάποια πράγματα μην ανοίγεις το στόμα σου γιατί καταντάς γραφικός. Πάνε άκου τις αηδίες που γουστάρεις, διάβασε Derby και μην το παίζεις ξερόλας παντού.
εύχομαι να ήτγαν όλα αλλιώς.δεν είναι.καλό σου βράδυ.όνειρα γλυκά
Μεσημεριάτικα ρε;
Το ότι παίρνεις εντολές απ’την γκομενά σου αυτό είναι πασίγνωστο!Αλλά και να μην μου μιλάς κιόλας?Τί να σου πω ρε φίλε!Just pathetic!
ποναει το κεφαλι μου
Αυτό το τροπάριο θα το ακούμε καιρό ακόμα ε???
Αφού με έτσουξε ρε συ you know!
Λοιπον, αυριο θελω Ηλεκρτικη Ροη, Πολωμενο Φως, Κατοπτρα και Στερεο…
Οκ??
Μετα απο τοσα χρονια δεν εχεις καν τα @@ να ρθεις να μου τα πεις στα ισα οσα θες να μου πεις.[-X
Ποσα κανταρια μ@λακ@ς μπορει να εισαι ομως…
Με γάλα ή χωρίς???
Αφού βλέπεις ότι δεν δίνω δεκάρα για σένα και δεν μου καίγεται καρφάκι ό,τι και να κάνεις, γιατί συνεχίζεις;;;;;;;;;; Άει χ*σε μας, ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ!!! :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:
Φλόμπα;
μαλλον για φέτα αιγίνης το κόβω.
μαλλον για φέτα αιγίνης το κόβω.
Κλείστε το βαρέλι! Βγήκαν οι φέτες έξω!
Κλείστε το βαρέλι! Βγήκαν οι φέτες έξω!
ωρες ωρες λες κατι ωραια ρε γμτ! το εχω ηδη κανει κλοπιράιτ! :lol3: :lol3: :lol3:
Είσαι χαζή, ηλίθια και διανοητικά καθυστερημένη. Σε περίπτωση που δεν κατάλαβες και όλα τα παραπάνω…
[SIZE=“6”]…είσαι ένα βούρλο και μισό ρε βλήτο![/SIZE]
Λαχανικα-Οπωροκηπευτικα “Ο ΤΙΜΩΡΟΣ”:twisted:!
Πλέον ο καθένας θα τραβίξει το δικό του δρόμο. Αλλα όποτε με χρειαστείς εγω θα είμαι εδώ…
Mωρή μπαζόλα πως την έχεις δει? Σου δώσαμε και αξία σε κάναμε και άνθρωπο και τώρα πας να μας την πείς κίολας…Αντέ κ στο διάλο μωρή!!!
Τι διάολο… όλο το φόρουμ έχει ερωτικά προβλήματα?