Το Τόπικ ΣΟΥ, φίλε χρήστη

νυσταζω

Και που 'σαι ακόμα:lol:

Τι ερώτικα ρε με την ανύπαρκτή:p Απλά την είχαμε λίγο για να περνάμε την ώρα μας και τώρα διεκδικεί και δικαιώματα:p Δεν πειράζει άλλωστε υπάρχουν τόσες άλλες στο stand-by:)

αααχ γαϊδαρε! :stuck_out_tongue: :smiley:

Μιλα της ρε παπαρα!!

Ε μα αφού πρώτα με παρακαλούσε τώρα θέλει να κάνει και την δύσκολή…

Ευτύχως υπάρχουν άλλες τρεις περιπτώσεις που παίζουν αυτό τον καιρό(με τη μία να είναι σίγουρη οπότε:p ) Δεν φταίω εγώ, είναι που είναι κρίμα τέτοια όμορφια να χαραμίζεται μόνο σε μία:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:

Μα τι σου εκανε πια η κοπελα?Δεν κανει να τη βριζεις…:-s

Είναι απλό άρχισε να το παίζει δύσκολη και να κάνει νάζια και βλακίες ενώ μάλλον ξεχνούσε πως έκανε πριν λίγο καιρό…Και επειδή εγώ είμαι πολύ βαρύς τυπάς και πολύ true :stuck_out_tongue: και δεν τα σηκώνω όλα αυτά απλά πάμε αλλού:p

Τεσπα πολλή διάσταση δώσαμε στο θέμα για μια ανύπαρκτη:p

(Προτείνω να δημιουργηθεί thread που ο καθένας να λέει τον πόνο του και από τη μια όταν πρόκειται για γυναίκα να έχει την βοήθεια των γυναικών και το αντίστροφό:p :lol: )

Lol!Μαλακιτσες δηλαδη… βασικα σωστος.Ειναι ο πιο χαζος τροπος που μπορει να βρει μια γυναικα για να κερδισει εναν αντρα!:wink:

Τόσο καιρό μιλάμε και εσύ τώρα με γράφεις αγρίως.Δεν ξέρω,μπορεί εγ΄ωνα με λάθος,αλλά θα 'θελα πολύ να καταλάβεις πόσο με πληγώνεις.Άλλωστε είσαι το φιλαράκι μου,και φοβάμαι μη σε χάσω.:frowning:

Πως θα αντέξω τότε:cry: :cry: :cry:

Γιατί αφήνεις τους άλλους να σε επηρρεασουν και δεν κάνεις αυτό που νιώθεις!!!

δεν μπορώ να κοιμηθώ.
δε θέλω καν να σου ζητήσω να με βγάλεις από ένα σκοτεινό “χθες”.
θα σε περιμένω.

οχι.

:stuck_out_tongue:

Χε χε χε… καλό το χιουμοράκι σου σύντροφε Thorgal αλλά η τύπισσα δεν παίζεται! Αν την γνώριζες θα με καταλάβαινες και θα με δικαιολογούσες. Τεσπα… ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΑ και σαλουφα υποκριτρια, παλιοσκ@τοκ@ριόλ@!!! (Τσοπάνα Ρέιβ):?

Αν συνεχισεις ετσι σε 2 χρονακια θα εισαι σε καμια ψυχιατρικη κλινικη.
Ορεξη εχουμε να τρωμε στην μαπα τα νευρακια σου νομιζεις.

Γουσταρω την emma watson, τι να κανω? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

Ξεπερασέ το:)

Απορριφθηκε…NEXT!!! :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τυπωσε μια φωτο και παιχτην…

Το παλικάρι αν έχω καταλάβει είναι ρομαντικός τύπος,δεν θα πέσει τόσ χαμηλά[-X :stuck_out_tongue:

πάρε εισιτήριο και πήγαινε να της εξομολογηθείς την αγάπη σου:D