ΡΕ, είσαι μεγάλη κότα, απ’ το καλοκαίρι είχε φανεί ήδη. Δεν γίνεται να τα χεις καλά με όλους. Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να στο πω κ κατάμουτρα.
καλά δεν μπορώ να σε καταλάβω…f#ck!! τι κοπέλα είσαι?? με γράφεις που σου λέω να βγαινουμε…και πάντα στέλνεις για πράγματα που αφορούν εσένα να σε βοηθήσω…τι γαιδουριά είναι αυτή???
Βαζελάκια τριπολιτσιώτες που πήγατε με την κερκίδα των βάζελων χθες, γουστάρατε που οι δεύτεροι βρίζανε την πόλη που μεγαλώσατε???
Τσιμπάτε τώρα το ξεφτιλίκι και μη μιλάτε…
Γμσ τα. Μόνο στην Ελλάδα πρέπει να υπάρχει τέτοιο φαινόμενο. Στην Ξάνθη παίζαμε ημιτελικό κυπέλλου με ¶ρη
και πήγαν ξανθιώτες με τους αρειανούς κρεμόντας και πανό “Forza ¶ρης Ξάνθη”. Μετά όμως έφαγαν το βρίσιμο που τους άξιζε…
Το άλλο, που φεύγουν πριν τελειώσει ο αγώνας για να δούν κάποιον εκ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ??
Καλύτερα να φύγουν αυτοί και να παν να βλέπουν τις ομάδες τους, λίγοι και καλοί να είναι μέσα.
Ξερω οτι κανεις τα παντα για να μας εχεις ολους ευχαριστημενους.Το αναγνωριζω και το εκτιμω.Το μονο που θελω ειναι να εισαι καλα και ο,τι μπορω να κανω, θα το κανω…
Αντε γεια!
Αν συνεχισεις να με ενοχλεις θα σου γαμ150 το ταμ ντιριντι αναποδα
καλή σου μέρα…
Το τελευταίο καιρό ούτε αγκαλιές δίνεις ούτε τίποτα…μα τι έκανα?
Δωστου μια αγκαλια μωρη, τοσο πολυ κοστιζει?
LOOOOOOOL!:lol: :lol: :lol:
red pyramid εισαι και εσυ αγκαλιτσας???:roll: :roll:
Σήκωσε και κάνα τηλέφωνο και με αφήνεις σε αγωνία!!!
Αμέσως εσύ,κακία ξεχιλίζει από μέσα σου:p και από κοντά δεν σου φένεται:p
Μέχρι τελικής πτώσεως:D
Δεν πας στο διαβολο μωρη που θα μου την πεις κιολας, δεν φτανει που δουλευω 1μιση ωρα πανω απο το ωραριο μου. Θα φατε μια μουτζα τωρα συντομα ολη δικη σας.
Ηταν σκοτεινα και δεν το καταλαβες. Επισης με ειχε ισοπεδωσει με τις αγκωνιες του το ΛαΡοκα…
:roll: “Αγόρι μου, σε λατρεύω και πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται Αλλά, έλεος, είσαι πια 34 χρονών, δεν νομίζεις ότι είναι ώρα να ακούσεις και κανένα άλλο συγκρότημα εκτός από τους Scorpions; Δεν λέω, μια χαρά τραγουδάω ο φίλος Klaus, αλλά THIS IS THE 21ST CENTURY!!! Αν ξεκολλήσεις, θα το σκεφτώ σοβαρά να έρθω μαζί σου στο Scorpions Festival 2008!.. Κατά τ’ άλλα σε αγαπώ μέχρι τελικής πτώσεως!”
είσαι τυχερή που είναι σκορπιονιστής μανδάμ…
scorpions σημαίνει και λατρεύουμε τις γυναίκες (όταν είναι όμορφες α:roll: )
αλλά όταν μας πάνε κόντρα σχετικά με δαύτους τότε ισχύει το
scorpions>γυναίκες…
I know, I know, I know…Γι’αυτό και δεν του το λέω ευθέως, είναι πολύ συναισθηματικός και θα πληγωθεί. Δεν με πειράζουν οι Scorpions (κάθε άλλο) αλλά το ότι αρνείται να ακούσει ο,τιδήποτε άλλο…
Μη θυμώνεις, φίλε Σκορπιέ!
εφαρμόζω τώρα στη ζωή μου το “υπομονή και ψυχραιμία”,με πετυχαίνεις σε ήρεμη περίοδο,δε θυμώνω:)
δεν ακούει ούτε MSG,UFO?:-s
:!:
κάτσε ρε ρουντολφ. υπαρχουν δηλαδη ακόμα άτομα που ακουνε σοβαρα σκορπιονς;