Εύγε! 8) Όχι δυστυχώς, τι να κάνω να τον βοηθήσω να επεκτείνει τους μουσικούς του ορίζοντες; Λες να του γράψω εγώ CD και να τα βάλω δήθεν αδιάφορα στο αυτοκινητό του; Λες; :-k
ελάτε αρχικά στο πάρτυ στις 2/11 και θα τη βρούμε την άκρη:lol: :lol:
Tο ακομα μου αρεσε… :? [-X
Γιατί πρέπει να κυκλοφορούν πατσαβούρες σαν και εσένα?Σε παράκαλώ πάρε τον εαυτό σου και πεταξέ τον σε έναν κάδο
:lol: :lol: :lol: είμαι που είμαι προβληματικός εγώ,προφύλαξε με ω θεε από τους υπόλοιπους προβληματικούς,δεν πάει άλλο!
τα νευρα μου, αυτη τη στιγμη ολα με εκνευριζουν
και συ ρε φιλαρακο τι να σου πω…ε δεν εκτιμας και δε σεβεσαι τιποτα πια.
χαχαχαχαχα κορυφαίο!
Μπορώ να την πετάξω εγώ;
Σκουπηδιάρης είσαι???
Πως γίνεται να αλλάζουμε, όταν όσα χρόνια και αν περάσουν, εμείς μένουμε εκεί, το βλέμμα στραμμένο προς τον ουρανό, και τα πόδια να πατούν γερά τη γη…
γιατί πάντα σε αυτή την ζωή την πληρώνουν οι συναισθηματικοί άνθρωποι?:-k
Οπως εγω
Γιατί οι άλλοι δεν νιώθουν τίποτα για να πληγωθούν …
Ακρβως…
Αλίμονο στους υπόλοιπους
Όσο μακρυά και να φύγεις,πάντα τα ίδια κολλητάρια θα μαστέ.Και σύντομα θα ξαναειδοθούμε:D Μάκια
Μακάρι αύριο να περάσεις στην πόλη που θες.Αν είναι η Αθήνα,ακόμα καλύτερα.Αν πας επαρχία…ρε πως περνάν τα χρόνια…Δε το λέω συχνά ε,αλλά είσαι μέσα στην καρδιά μου.Φιλιά.Και στείλε να μου πεις αν θες που θα μένεις τα επόμενα χρόνια
Ι know that you love me!
τώρα πια σε αισθάνομαι σαν γνωστή…στην αρχή πόνεσα αλλά έχω και αξιοπρέπεια και πρέπει να καταλάβεις ότι όλος ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από σένα…μακάρι να έβλεπα τι θα κάνεις χωρίς εμένα…
Θα σε κανω αγκαλιτσα να ξεχαστεις!