Το Τόπικ ΣΟΥ, φίλε χρήστη

τα χω πάρει πάρει μαζί σου!!σε βαρέθηκα!!!σου αφιερώνω Godsmack - I fuck$n hate you!!!

Συμπάσχω… Λίγη τσίπα δεν έχεις πάνω σου μωρί που μεθάς και κάνεις ότι κάνεις και μετά όλα καλά και με θες και πίσω;;;Ψοφά…
Περιττό να σου πω πόσο μου λείπεις, ρώτα την άλλη χθες να σου πεί…:wink:

καλά φιλαράκι πλάκα κάνεις και μένα με μεθύσι χθες ήταν…!!#-o #-o #-o καλά με γάλα πρέπει να τις ποτίζουμε για να μην κάνουν μ$λακίες!!

Μπα, ο μόνος τρόπος είναι να τις σκοτώσουμε να ησυχάσουμε αλλά δεν πειράζει,νομίζω ότι η απάντηση μου χθες ήταν ξεκάθαρη…:wink:

εμένα μαλ$κίες είχε ξανακάνει αλλά έλεγα μάλλον εγώ φταίω…#-o #-o , αλλά χθες δεν έδωσα απάντηση απλά άφησα να εννοηθεί ότι the game is over…και ας το καταλάβει μόνη της…

αφού την έφαγες τη χυλόπιτα, σταμάτα να την ενοχλείς… Έλεος δηλαδή…

άστο το παιδί ίσως ζητάει μία δευτερη ευκαιρία ή με την δεύτερη χυλόπιτα στανιάρει!! :stuck_out_tongue:

ναι ρε, αλλά η χυλόπιτα είναι ζυμαρικό. Παχαίνει!!! Και για το δικό του το καλό το λέω :stuck_out_tongue:

άστον να φτιάξει λίπος για τον χειμώνα!
:lol: :lol: :lol:

Καλα να περασεις στην Ισπανια ρε, παιδες να 'σται παντα καλα… Το χθεσινο θα επαναληφθει…

Άντε ρε μάστορα κ έχουμε κ δουλειές…!!!

Εχεις σκοπο να μου χαλας μονιμως την διαθεση;

Σαν πολλη κουβεντουλα επεσε δε νομιζεις?Πολλα λογια λιγες πραξεις…Τεσπα,εσυ εισαι στην αβολη θεση,κανε οπως νομιζεις…

Θα στο γαμησω μωρη το μπουρδελο:!:

Θα χε πλάκα κάποιος που δε ξέρει περι τίνος πρόκειται αυτό το τόπικ και διάβαζε τα τελευταία ποστ, για παράδειγμα, να νόμιζε οτι είναι διάλογος μεταξύ μας… :lol:

επαθα πλακα! ποποοοοοοοοοοοοο!

Γυναίκα ή κιθάρα…;

μ’αρέσει που εγώ ενδιαφέρομαι πραγματικά για σένα αλλά εσύ τίποτα!
θα τα βρεις μπροστά σου αυτά μανδάμ…

ανυπομονώ βρε Γιάννα να σε γνωρίσω…σε μία βδομάδα…:slight_smile:

Το ιδιο…