Το Τόπικ ΣΟΥ, φίλε χρήστη

γιατί εγκλωβίστηκες ρε βλάκα κώδικα σε τοπικό ακρότατο? Τόσο δύσκολο είναι να μου βρεις ένα πτερύγιο με συντελεστή απωλειών ολικής πίεσης κάτω του 2% ? Ε?

Δοκίμασε ασταθμοειδή διάσπαση με πιλοτική διάβαση και θα στο βγάλει.

έχω νεύρα ε… Κανόνισε…

(άσε που δε δουλεύει και το τριγωνικό μου ραντάρ!!! :lol: )

έλεος… μόλις ξέφυγε από το τοπικό ακρότατο… Μπας και η Κυριακή ή ο Χρήστος είναι Σαββατογεννημένοι?

Εγω Κυριακη γεννηθηκα παντως…

Ο ΚΑΡΒΟΥ ΔΙΠΛΟΠΟΣΤΑΡΕΙ!

κρυωνω γαμωτο:cold: :cold: :cold: :cold: :cold: :cold:

ω ρε γμτ, και γω, έχω ξεπαγιάσει, δεν έχει και καλοριφέρ!!! :?

σκεπάσου μην κρυώσεις!φόρα και καμιά ζακέτα!:slight_smile:

αυτή τη στιγμή μου σπας τα νεύρα!πρόσεχε τι θα πεις αύριο!

Παιδί μου , πας καλα;;;;;;;

Δεν είσαι ποτέ ευχαριστημένη μαζί μου και για τίποτα… You make me feel so low, so low… Γιατί με κάνεις και νιώθω τόσο άχρηστη; Γιατί δε χαλαρώνεις τις απαιτήσεις σου; Τι άλλο θέλεις από μένα;…Να ξέρεις ότι νιώθω ότι σε αγαπάω πλέον από συνήθεια, επειδή είμαστε συγγενείς εξ αίματος και όχι γιατί το θέλω πραγματικά…

Ε, μου τα πρηξες!!!

καλά,είσαι θεά,άμα ψηνόσουν σε παντρευόμουνα κι αύριο,πως γίνεται ω ρε να είσαι με αυτόν τον αισχρό?
τςτςτς…θα τα ξαναπούμε όταν ξανανέβω,είμαστε γεννημένοι ο ένας για το άλλον α,τέλος.

:lol:
Μια Σαλονικιαααααα του κλεψε τοην καρδιααααααααα,λαλαλααααααααα…:stuck_out_tongue:

ον τοπικ.
Αντε,ο καιρος γαρ εγγυς…δεν χρειαζεται να υποκρινομαστε ε?

τον ταισε μπουγατσα στο στομα κ τον εφαγε απο τον freedom!:lol: :lol:

:roll: :roll: :roll: :roll:

ποιος θα κανει την κινηση τελικα?
κ οι δυο ειμιαστε σε περιεργη θεση…
αλλα ολα θα πανε καλα!:wink:

ρε βλάκες ζώα βόρειοι,είναι Θ Ε Α η κοπέλα και την έχει ένας με φάτσα σταλόνε και ντύσιμο κώστας μαρτάκης…

στανταρ θα ακουει κ scorpions! :lol:

Eιδες?Εμεις αυτες τις εχουμε πλεον οποτε θελουμε ρε και τις χαριζουμε και σε χλιμιντζουρες αμα λαχειΕσεις να τα βλεπετε αυτα,που τις λιγουρευεστε!:stuck_out_tongue:

Φανταζεσαι ομως να ειχε φατσα Μαρτακη και ντυσιμο Σταλονε απ τον Ραμπο?Η κορδελιτσα ειναι τρελο φετιχ.