τρομάρα σας…η κοπέλα έπαθε την πλάκα της μαζί μου όμως,ε,αλλά τι να κάνει…θα την κλέψω.
on topic
θα σε κλέψω
τρομάρα σας…η κοπέλα έπαθε την πλάκα της μαζί μου όμως,ε,αλλά τι να κάνει…θα την κλέψω.
on topic
θα σε κλέψω
Το συναγερμο να προσεχεις…
:cold: :cold: :cold: :lol:
Απλα δε τη μπαλευω… Η ωρα βλεπεις…
το συναγερμό σου θα κλείσω
τα κορδονάκια της μπλούζας σου θα λύσω
θα έρθω να σε πάρω από εκεί
θα ζήσουμε μαζί μια ολάκερη ζωή
μανάρι μου θεϊκό με πιάνει υστερία
σαν σε φιλάει αυτή η αποτυχημένη μ@λ@κί@
:lol: :lol:
ε ρε έρωτας που έχει πέσει…
Αμάααααααν!!!:cold:
Κλασσική ελαφρόμυαλη γκόμενα δλδ που βρήκε εκεί ένα μπάμπουρα, τον βάφτισε trendy και χαίρεται που τον ποζεριάζει στα μπουζούκια στις φίλες της…
ρε σ πιο scorpions ειναι αυτο ρε?:lol:
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
δικό μου είναι ρε,από την πρώτη μέχρι την τελευταία λέξη,γραμμένο με κόπο και ιδρώτα και όλα τα καλά.
on topic:
γιατί σε βλέπω στον ύπνο μου αν δεν υπάρχει λόγος?α,ξέχασα,εδώ έγινε ολόκληρη συνομωσία,έτσι για να γίνει…
αν δεν σταματήσεις να ζορίζεις τον ρουδόλφο κ δεν του κάτσεις asap θα έρθω εκεί κ θα σου κάνω edit ότι λες !
ε όχι κ να ζορίζεις το καλύτερο παιδί !
μοιαζει πολυ παντως…
βασικα φαινονται καθαρα οι επιροες σου!:lol: :lol:
Αξιος συνεχιστης…
όταν σας ξαναδώ θα σας δείρω.θα φτύσετε αίμα.εσένα χίπη θα σε βάζω να ακούσεις όλο το eye to eye κι εσένα γαύρε να δεις το dvd της 7άρας
θα ερθω με την ομαδα μου 16000 παπαγαλοι κ εγω!:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: ρε ουστ.
on topic:
αφεντικό έλειπα σαλόνικα,δε σε ξέχασα:roll:
με ξέχασες
Δεν είναι η πρώτη φορά? αλλά όπως και να χει, η αίσθηση είναι η ίδια? Εκείνη μιας ατυχίας ίσως, σα να κατρακύλησε ο βράχος απο το βουνό χωρίς καν να έχεις αρχίσει το σπρώξιμο?
Γι? αυτό κοίτα να μη τα βάλεις κάτω. Οκ, είσαι άτυχος? Αλλά δε ξέρεις πως τα φέρνει το μέλλον. Και απο τη στιγμή που δεν περνούσε απο το χέρι σου, δεν είχες και τίποτα για να το έχεις τώρα χάσει? Ίσως την ελπίδα, που όλοι τρέφουμε? αλλά και πάλι, είναι καλύτερο να ξέρεις ποια είναι η πραγματικότητα, απο το να τρέφεις σκέψεις σκαρφαλωμένες σε σύννεφα??
embrace yourself?? you never know.