Το Τόπικ ΣΟΥ, φίλε χρήστη

Αν ειναι σχετικη την παιρνεις μαζι σου, δεν υπαρχει προβλημα, αν ειναι ασχετη, αστη σπιτι καλυτερα…:stuck_out_tongue:

Αν την φερεις εδω προσεχε την απο τα νετολιγουρια :lol: :lol: :lol:

Όντως. :lol: :lol:

να με έπαιρνες τηλέφωνο λέει και να μου έλεγες όλα αυτά που περιμένω μήνες να ακούσω…τι καλά που θα’ταν…

Άντε στο διάολο ρε κολλημένοι!ψώνια!!

Αν αργήσω…φάτε…

Αν αργησει μη φατε.Εχουμε γλαροσουπα :stuck_out_tongue:

κουλαρε λιγο εεεε???
και εγω μπορω να τσαντιστω και να υψωσω την φωνη μου αμα θελω…δεν το βρισκω σωστο ομως να διχνω οτι καποια ειμαι απεναντι στους αλλους…οκ??? αν το βρισκεις εσυ αυτο ειναι αλλο θεμα κοπελα μου!!!

Σπαστην στο ξυλο:!:

Τι θα έλεγες εσύ μ’ αυτά που ακούς.:-s

Όπως έλεγε και μια ψυχή κάποτε: “Όξω πούστη από την παράγκα!!!”

Έχουν βουλώσει τα αυτιά μου…

[ρυθμικα και με παθος]Ποιος εισαι συ που 'ρθες εδω σε μας να κανεις πλακα; Αντε σπασε, ρε μαλακα…[/ρυθμικα και με παθος]:dance:

όταν βρεις χρόνο,όταν,πήγαινε σε κάνα γιατρό:wink:

μπήκε ο Νοέμβριος ε…δεν πέρασε πολύς καιρός?δεν πρέπει να κάνεις κάτι?ε?..

Ου γαρ οιδασιν τί ποιούσιν…

Ενταξει, ο καθενας ακολουθει το δρομο που διαλεξε ως ελευθερος ανθρωπος αλλα θα πρεπει να ειναι ετοιμος να αντιμετωπισει αυτα που “επελεξε” να συναντησει και να μην κανει ποτε πισω… Αληθεια, τι κανουμε εμεις για ολα αυτα που θελουμε η ζωη να μας φερει? Εχεις ποτε σκεφτει τι εχεις δωσει πραγματικα (χωρις να προσδοκας ανταποδοση:-k ) για να ζητας/απαιτεις να λαβεις ολα αυτα που επιθυμεις? Ειλικρινα, βαρεθηκα. Μαλλον δεν πρεπει να ασχοληθω ξανα. Ισως δεν εχει νοημα πλεον… Να’σαι καλα παντως.

Μωρη σκροφα, απλωσε χερι στη δουλεια μου ξανα και θα μεινεις και σωματικως κουλη

Αν ειναι καλη προσφερομαι να την τιμωρησω.Αν δεν ειναι καλη προσφερομαι να την σαπακιασω

:lol: :lol: :lol:

on topic
Περίμενε …και θα δεις.:wink:
Me ultrex μη λουστείς…

sofi-k… πάμε το’χουμε :stuck_out_tongue:

στείλε κάτι…πέρασε καιρός ε…