Το Τόπικ ΣΟΥ, φίλε χρήστη

θα μαστε ξανά όπως είμασταν?μέχρι τώρα όλα καλά αλλά τι θα γίνει?ούτε εσύ φταίς ούτε γω…:frowning:

Δεν εχει μεινει ουτε ενας μηνας… Εχω ετοιμασει κατι που θα σου αποδειξει τι σημαινεις για μενα.

Ρε γαμημενοι emo, είστε παντού ρε πούστη μου…:evil: :evil:

Α γαμηθείτε…

αυτο παντως εγω θα τολμουσα να τους το πω στα ισα!

Ρόδα είναι και γυρνάει … αυτό να το θυμασαι , κάθε φορα που κάνεις κακό σε κάποιον!

Καλά κι εγώ στο χαλαρό θα το έλεγα αυτό (και όχι μόνο) σε κάποιον emo που θα πήγαινε να μου την πει για τη μουσική που ακούω ή τπτ τέτοιο…

Αλλά η αλήθεια είναι πως χωρίς άλλη πρόκληση στο δρόμο δε με πάει να τους το πως αυτό γιατί θα βάλουν τα κλάμματα…

Κάτεβα λίγες μέρες εδώ, για να την παλέψω!!! :slight_smile:

Προσπαθώ να βγάλω μια άκρη αλλά λες και όλοι αρνούνται να συνεννοηθούν.

Δημήτρη, πέσε και κοιμήσου… 12 ώρες στα τελευταία 24ωρα δεν είναι κατάσταση. Θα σου σαλέψει σε λίγο. Λίγο ακόμα και θα μιλάς στον εαυτό σου… Συναγερμό έβαλες?

Θέλω ειλικρίνεια…
Θέλω ευθύτητα…
Θέλω φιλαλήθεια…
Να το ζωγραφίσω ή καταλαβαίνεις τι θέλω?

Νυστάζω μα δε θέλω να κοιμηθώ.

Εισαι μεγαλυτερος μαλακακος τελικα απ οτι νομιζα…

Σ’οποιον αρεσουμε, για τους αλλους I couldn’t care less που λεν και στο χωριο μου.:roll:

ναι,ok.
λίγο πιο έξω από το Λονδίνο είσαι α?

Την ελπίδα πάντως δεν την έχασα ακόμα.

Ούτε εγώ. Πού ξέρεις, μπορεί για μια φορά να αλλάξουν υπέρ μας οι συγκυρίες.

Ναι, my ass :frowning:

πφ,νιώθω ότι πλησιάζουμε…πες μου ότι δεν είναι η ιδέα μου,πες μου ότι έτσι είναι…πες μου κάτι,ακούγεσαι μια χαρά,πες μου κάτι να πάρουνε όλα φωτιά το κερατο μου μέσα

Άτυχος για ακόμη μία φορά, στο διάλο κωλοσυγκυρίες. Μια φορά να έρθουν τα πράγματα όπως θέλω, ΜΙΑ. ΜΙΑ_ΓΑΜΗΜΕΝΗ_ΦΟΡΑ. Αλλά μη το βάζεις κάτω. Ούτε εγώ άλλωστε δε θα το κάνω. Μπορεί να στενοχωρήθηκα αλλά δεν συνέβη και κάτι τραγικό. ε;

Δεν είναι περίεργο να μην καταφένεις κάτι που πίστευες ότι ήθελες αλλά τελικά να μην είναι και τόσο άσχημο…