Το Τόπικ ΣΟΥ, φίλε χρήστη

έχω αρχίσει να αμφιταλαντεύομαι λόγω κούρασης από αυτήν την κατάσταση εδώ και μήνες…να περιμένω ??και τι?και πόσο ακόμα?? ή είναι καλύτερα να ξεκολλάω(όσο μπορώ):-k :-k

Αδερφε…Κανεις δεν αξιζει περισσοτερο απο τον εαυτο μας ποσο μαλον οταν μας κανει να χαλιωμαστε.
Ξεκολλα οσο ειναι καιρος πριν σου στραφει μπουμεραγκ και χαλαστεις ακομα περισσοτερο

Είναι αδικία να βλέπεις του ίδιους μαλάκες κάθε μέρα κι αυτούς που θες μια φορά το μήνα (αν είσαι τυχερός).

φίλτατε tolki μου έχειέρθει μπούμερανγκ 2 φορές μέχρι τώρα…και κάθομαι και την περιμένω!!#-o απορώ γιατί κάθομαι…δεν με καταλαβαίνω…thanks πάντως!

Χαχαχαχα ! Είσαι νούμερο τεραστείων διαστάσεων!

[SIZE=“7”]ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΝ DARLINGTON
ΑΙΙΙΙΙΙΙΝΤΕ [/SIZE]

+ΕΝΑ ΚΑΤΟΜΥΡΙΟ.:frowning:

Ναι αλλά αν αυτούς που βλέπεις μία φορά το μήνα τους έβλεπες κάθε μέρα, παίζει στο τέλος να τους έλεγες κι αυτούς μαλάκες :lol:

+10000000000000000000000

ρε μαλακα πιασε ενα τσιγαρο . μια ωρα το λεω .

Ω ναι.
ΠΟΛΛΑ άτομα που θέλω πολύ να βλέπω είναι είτε κοντά(!) και δεν τους βλέπω για άλλους λόγους, είτε μακριά, είτε πολύ πολύ μακριά… :-s
:thumbdown: :frowning:

αμάν πια ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!ΓΑΜ$ το κερατό μου!!!τι σκατά θέλεις από την ζωή μου???αποφάσισε επιτέλους!!με γράφεις κανονικά σήμερα, σου λέω να με περιμένεις και φεύγεις κανονικότατα!!!γιατί επειδή μίλαγα με την συμφοιτήτριά μου??πρώην σου είμαι ούτως ή άλλος…από την άλλη ναμαι από κοντά πάντα σκυλάκι!!!
άσε που…

έχω γεμίσει το off topic στο φορουμ από το καλοκαίρι όλο άχτι και παράπονο για σένα…:lol:

Σταμάτα να ξεσπάς πάνω μου…

Αν συνεχισεις το βιολι σου, με την τοση αναισθησια και παντελη ελλειψη αυτογνωσιας που σε δερνει, θα χασω καθε υπομονη και θα δεις μια αλλη Σοφι. Δεν το θες.

Aν οντως παιζει καλο βιολι στειλτον απο εδω να μου γραψει κατι πραματακια που θελω.
Αν παιζει δειγματακι ακομα καλυτερα.

Ον τροπικ οφ δε κανσερ

Τις τελευταιες μερες με εχουν πιασει τα καλα μου και δε την παλευω με την παρτη μου.

μια σφιχτή αγκαλιά τον εαυτό σου…καινούρια μέρα αύριο ε:D

[I]To you I wish you everything
And all the best that life can bring
I only hope you think of me sometimes

Oh, and even though I feel the pain
I know that I will love again
The time will come
Oh, and I’ll move on[/I]

Θέλω στοργή και κατανόηση.

Γιατι να εισαι τοσο κοντα κι ομως τοσο μακρια?

Αυτή τη στιγμή έχω μείνει μόνος με τον Parasol… Φοβάμαι…:-s :-s :-s