ωχ…εμ,βασικά πριν από αυτό ήθελα να γράψω “on topic”!δεν πήγαινε δηλαδή σε σένα!
σταμάτα να ομορφαίνεις τώρα,σε παρακαλώ…
ερωτιάτης και ο rudolf!
on topic: στο παρτυ το σάββατο θα σε πλησιάσω και ότι γίνει ας γίνει!
Πάω στοίχημα ότι το λέει στον εαυτό του
Μου κανες τα κακαλα αεροστατα και δε βρισκω παντελονι πλεον και φταις γι αυτο.
:-s
γω χω πιάσει κορφή
και γιατί είσαι τόσο μισαλλόδοξος και δε θέλεις άλλοι να πιάσουν επίσης κορυφή?
είναι κοριτσάκι.κοπέλα.γυναίκα,ξερς,απ’τ’άλλα τα πλάσματα,αυτά που’ναι ζαβά.
:lol: :lol: :thumbup: :thumbup:
Kαι τώρα 5 χρόνια μετά…για όλα αυτά που ζήσαμε και που μας έφεραν ως εδώ.Για όλη τη δουλειά που κάναμε μαζί,για όλη την υπομονή που έκανες μόνος σου.Για κάθε λεπτό αγάπης, για την ανοχή που την έκανες αποδοχή, για όλη την περσινή χρονιά που μου στάθηκες όταν πόνεσα τόσο που σχεδόν έχασα την επαφή μου.Επειδή είσαι πάντα δίπλα μου ακόμα κι όταν δε σε βλέπω για 10 μέρες.Γιατί εσύ μ’ έμαθες να είμαστε στο “εμείς”.Γιατί μου είπες ότι :“together we stand,divided we fall”,i m tired of falling,i want to stand with you…
Για όλα αυτά : Χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια δε θα ταν αρκετά για να πουν τη μικρή στιγμή της αιωνιότητας που μ’ αγκάλιασες, που σ’ αγκάλιασα ένα πρωινό μέσα στο χειμωνιάτικο φως.
For the rebound guy, who turned into the love of my life.
Σε ποιόν πλανήτη υπάρχουν άντρες που τα λένε αυτά να διακτινιστώ…??? Lucky you!
Χμμ δίπλα μας είναι παιδιά…we belong together…don’t you know?
Αφηστε τους αντρες.Γυναικες σαν την κορπσετ υπαρχουν?(ελευθερες ε)
Ax τολκι με σκλαβώνεις…θα πάμε μαζί οπωσδήποτε για φαγητό ε???
Eχω αρχισει και σε ερωτευομαι σταματα!!!
Μουχαχαχαχαχαχαχ.Φ-Α-Ι Φ-Α-Ι!!(ρυθμικά κι έτσι)Λοιπόν την Κυριακή μετά τα ανιμε να πάμε να φάμε.Θα το πω και στα παιδιά.
On topic
Μπορει να σου λεει οτι θελει ο καθε τυχαρπαστος αλλα ποτε σου δεν θελησες/ενδιαφερθηκες να μαθεις την αληθεια.Ειναι καθαρα δικαιωμα σου και δε σε κατηγορω.
Προσεχε ομως απο καποιους που θελουν να μπουν στη ζωη σου για να σου κανουν κακο οπως εκαναν και σε εμενα
Σε παρακαλώ,μην ξαναπληγώσεις τον εαυτό σου,αξίζεις πολύ καλύτερα απο ότι νομίζεις…
Ρε θα νομιζουν οτι τα λεμε ο ενας στον αλλον χαλαρωσε :lol: :lol:
Ε???Τι???Όχι,όχι,δεν ήτανε για 'σένα:lol: :lol:
για ένα άλλο άτομο,αλλά αυτό είναι πρωσοπικό:wink: